2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

offffff kızlar şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum bu gün ilk defa kavga ettik ayyy nişandan sonra bişeyler oldu bize inanın çok kötüyüm canlarım yhaaaa, hepimizin bir gelinlik merağı kafasında oluşan başlıca gelinlik modeli mutlaka vardır bende üst kısmı straptez, etekleri prenses etek modeli gelinliklere bayılıyorum hayalimdeki de öyle bir gelinlik beğendiğim bir kaç modeli pcme kaydettim bu gün nişanlım dediki msnden beğendiğin gelinlikleri gönderebilir misin bana gönderdim, Edirnede böyle straptez giyersin ama Van da üzerine balero alırsın dedi şaşırdım kaldım iyi ama sen beni böyle sevdin sonuçta ben oldukça açık bir kişiyim tanıştığımızdada böyleydim dedim sorun çıkarma dedi bana bende kendimden ödün veremem giymeyicem işte dedim ayyy bir başladı söylenmeye nişandan sonra ben çok değişmişim nişandan önce hiç sorun çıkarmıyor musum nişandan sonra sorun çıkaran tarafım ortaya çıkmış falan o kadar çok söylendi ki şaşırdım kaldım nişandan önce ağzımı açıp tek bir şeye karışmadım ki hiç bişeyde istemedim ne kadar sus pus durursam o kadar iyi olucak yani demekki, şimdide sadece hayalimdeki gelinliği giymek istediğimi belirttim hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım,teyzesinin oğullarıda evlendi onlarında eşlerinin gelinlikleri açıktı bunu deyincede kendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç diyor tutamadım kendimi telefonda da ağlamaya başladım, eniştem geldi onunla çarşıda gezicez deyip telefonu kapattı ve gitti benmi çok alıngan davrandım acaba kızlar offf kafam karmakarışık oldu:26:

canim yaaa uzme kendini bu kadar olur bole seylerrr aranizdaa... sen daha sonra tatli bir dille ikna edersin canim benim.... merak etmeeee hayalindeki gelinligi giyiceksinn eger cok sorun ediyor sa.. tatsizlik olmasin diye ilk basda alirsin boleronu sonra cikartirsin canim bi bolero yuzunden kirmayin birbirlerinizi

ebrumm bu erkekleri anlamak çok zor hürriyet bulmacası gibiler, o kadar söylendi kırdı az öncede aradı hiç birşey yokmuş gibi artık ne düşündü ne taşındıysa konuşmadığımız zaman zarfında birtanem istediği gelinliği alıcak istediğini giyicek dedi ben seni üzmek istemiyorum falan dedi şaşırdım kaldım daha bir sürü güzel şey söyledi, zaten biz kızların genelinde vardır tatlı sözleri duyduğumuz gibi vidalarımız gevşer Allah hayır etsin bu güzelliğinde arkasından bişey çıkmasında canım benim yazdıkların iyi geldi gerçekten çok teşekkürler ilginden dolayı

cnmmm benim ya ne demekk yaa.... bakkk yola geldii kocisinnnn istedigini giyiniceksin :))) havalar sicak ve bunaltici biseye SIKILMISTIR senden cikartmak istemistir bence .... hatasinin farkina varmiisss gonlunu almiss yani sorun kalmadii :)))) ne olursa olsun takma kafana ..benimkide gereksiz seylere sinirleniooo .. iki dk sonra ariyo hic bisey olmamis gibi ozurunude diliyoo gonlumude aliyo..ama ben kirilmiom artik alistim buna :)) o herseyi kendi kendine yapiooo erkek bulmaca gibi ..o yuzden bosverrrrrrrrrr ALLAH GONLUNE GORE VERIR INSALLAH HERSEY GONLUNCE OLUR

gunAydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm havalar cok sicak ( baharda simdi kocisiylee tatilde ohhhhhhhhhhhhh keyifde bahara :)))

selam ksceler napıyosun bakalımmm nasıl gıdıyooo hepinizi kocaman öpuyorummmmm:))))

gunAydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm havalar cok sicak ( baharda simdi kocisiylee tatilde ohhhhhhhhhhhhh keyifde bahara :)))

Ebrummm günaayydııınnnnnnn nasılsın bakalım tatlışııımmmmmm????? Benn cok mutluyyumm cok guzel bır haftasonu gecırdım kocişllee en mutlu anımda kocişimle sarılışıp bütün gece birbirimizi hiçç bırakmadan uyumamızdııııı Ne büyük mutluluktur o öylleeeee Allah tüm sevenlere nasip eder inşşaaalllaaahhhhhhh

canimm gunaydinnn iyiimmmmmm bebisimmm...ay cok sevindim baharcimmm guzel vakit gecirmene kocisinnleeeeeeeeee:)))))))))) valla cok mutlu oldum canim yaaa ..:) az kaldii baharr temmuzda bitiyoooo ayhhhh heycanlandimmm of biz hala dugun yeri bakiyoruz kafamiz cok karistiii ne zor islermis bunlarr

selam...bu makinelere sahip kimse yok mu? fikir verebilecek?

selam...bu makinelere sahip kimse yok mu? fikir verebilecek?

@bayanfiyona, sizin için etrafıma sordum.. bir arkadaşım 11kg kapasiteli çamaşır makinasını (f1443kds7) kullanıyormuş.. genel olarak memnunmuş.. "sessiz çalışması" en çok tercih ettiği özellik olduğundan dolayı bu makinayı seçmiş..

daha fazla bilgi almak isterseniz sorarım kendisine...
umarım yardımcı olabilmişimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…