- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.701
Dantel örmeyi ben fazla sevmiyorum yaa, yeni bişey başlayınca seviyorum da bitmeyince sıkılıyorum, en son elimdeki havlu kenarını 2 -3 ayda filan bitirdim
akşamdan akşama o kadar oluyo napım, yapmıcam da nişanlımda teşfik ediyo senin elinin emeği kullanmasak çekmecede dursa bile gördükçe hoşuma gider bilmem ne hadi yapma yanii
kizlarr gunaydinnnn hayirliiii ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimm..baharcimm masallah sana ayy ben hicc sevmem dantel isinii biliyorummm yapmasini amaa sinir krizini geciriyorumm valla.. ama atki sapka yapmasini bayilirimm... bi ara ticarete doktumm sapka yapma olayini :)) sattim cok yogunluk vardii :)) bi sapkayi bir gunde bitiriyodum kis gelsin yine saticam :))
işte onlar öyle deyiverince akan sular duruyo dımı canım yaaben de cocuklugumdan berı hıc merak etmemıstım ablam annem sureklı orerler halbukı hatta ablam bu ısı tıcarete bıle doktu ama ıste nısanlım aksam bır kere soyledı hemen basladım.. Ben de cok uzun bısey orersem sıkılırım gıbı gelıyo canım ama sıkılmamak ıcın elımden gelenı yapıcam çünkü aşkım isteedddiii
Eett iki tatlı sözle kandırıyolar hemenolsun bizde mırmır edip onları kandırırık dimi
ablam da tıcarete doktu canım hatunun ısı yok evde butun gun dantel oruyo satıyo oturdugu yerden para kazanıyor ben de aksam yenı basldıgım ıcın belkı de guzel gelmıstır bıde burakın ıstemesı tabı ıyıce azım yaptırdı bana aksam kayınvalıdemle sunu da alalım bunu da alalım sunu aldık bunu aldık dıye konusuyoruz da kociş de o zaman bızım evımız cok guzel olcak hayatım deyıverınce sarılıp opesım geldı "bizim evimiz" lafı benı havalra ucurmaya yettı de arttı bıle bır anda
aynen canım biz de onları cok rahat kandırıyoruzz kedi gibi masum oluyorum tamamdırr akan sular duruyor
kızzllaarr fıkrınıızı almak ıstedım; ARİSTON mu PROFİLO mu???
Beyaz eşyada sizce hangısı daha ıyı???
yaaa ne guzellll biizimm evimizzzzzzzzzzz dunde burak ole dugunleri gezmeye gitti bi iki yer bole heycanli anlatmasii supriz yapti bana gidicem gidicem diyodu hep ertelenioduu dunde gitmis hemen aradi beni askim sole bole sole olcak bole olcak :))))) molbilyaalari alirizz .. herseyi aliriz gereksiz sey almayiz hesap kitap yapmasii beni cok heycanlandirdi:) sen diyoo beyen herseyii bende beyenirsem aliriz diyoo .. ev esyasi butun hersey benim yapmam gerekiyo o yuzden beynim suan cok dolu .. biraz ara verdim bakmicam kafam bosalsin suan :)) nisanlma diyorum sen sadece mekana bakiyon bendee bi suru sey bakiyrm :) guldu oda .... ay cok mutluyum yaaa su 2012 bitse poffffff ama safak 153 diyelimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
baharcimm simensden baska iyi bir beyaz esya markasi bilmem ben haa bide miele super alman markasii ama cok pahali :))
kesinlikle
Bence Profilo, buzdolabını kullandık 13 sene oldu maşallahı var
canım aslında bız de suanda siemens profilo ve ariston arasında gıdıp gelıyoruz kararsısız cokk.. evde de yıllardır sıemens ın camasır makınası var daha tık demedıama bılmıyorum yaa sorayım dedım bı sıze de....
anladim canim bizim evdede hersey simens tik demedii dedigin gibi.. ama bak simensle borch aynii borch kampanyasi var suan camasir,bulasik,buzdolabi 3 3.500 ole biseydii onu bi arastirin istersenizz.. iyi bi kampanya
canım baktım ben o kampanyaya da cok dandık urunler begenmedım yaa
boschtan bulasık makınamı begenmıstım zaten ılk once hanı bu reklamlarda cıkan var ya ıste onu alacaktık ama burak hemen karar vermeyelım arastıralım bıraz daha deyınce ben de arastırmaya karar verdım bıraz daha... ama ne zormus yaa karar vermesıı
ben beyaz esya serimi simensden dizicem bulasik makinem 6 programli . 2.250 fiyati turkiye uretimi deil ama alman uretimi simensden alicaksan makinanin icinde made in turkey yasa germany yazar yada saticiya sor germany olanini al cunku turkey olanin ici plastik germany olaninin ici celik buna cok dikkat et
aynen canım oyleymıs annem de aksam aynı seyı soyledı plastık olandan alma sakın bozulma yapıyor sıcak suda dedı evdekı celıkmıs ama gercekten cok memnunuz makınadan... siemens e yogunlasssak daha ıı olacak sanırım konusayım bugun kocısle de ona yogunlasalım
aynen canimm simens iyi bir kararr pahali ama uzun kullanirsinn.. hor kullanmazsan uzun sure gider onlar sana.. beyazmi alcan metal mi ?
çeliiikkkkk alıcam canıımm
bu arada şu "the end" yazılı resmi kaldır yakısmıyorr
aynen canım oyleymıs annem de aksam aynı seyı soyledı plastık olandan alma sakın bozulma yapıyor sıcak suda dedı evdekı celıkmıs ama gercekten cok memnunuz makınadan... siemens e yogunlasssak daha ıı olacak sanırım konusayım bugun kocısle de ona yogunlasalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?