- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.661
2001 den beri birlikteyiz. 14 yaşından beri. hala bekliyoruz. nişan bile yapamadıkumarım bende bu topiğe girerim kızlar dua edin lütfenn. bende yazayım buraya.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,bende 2012 gelini olucam inş düğün tarihini tam netleştirmedik ama mayıs haziran gibi düşünüyoruz bir sürü işimiz var allah hepimize kolaylık versin
kızlar maş benimki asker diye tarih belirlemedik 2012 olcak ama daha tarih yok sizler almışınız bile
şubatta burda askerim mart söz nisanda nişan ve ağustos da düğün düşünüyos hayırlısı olur inş
saol canım benim çeyis tamam ev tamam bi mobilya ve askerim eksik oda gelsin artıkhosgeldin tatlimm aramiza.. ALLAH KAVUSTURSUN EN KISA ZAMANDA :)) hayirlisi ile isleriniz rast gider insallahh
canım üniversiteyi anca bitirdik işe girdik. oda işe başlayalı 1 yıl olacak anca. askere falan gitmedi daha. abisi var bide evlenecek. öyle yani
saol canım benim çeyis tamam ev tamam bi mobilya ve askerim eksik oda gelsin artıksende ne var ne yok canım
ohh ohhhh masallah yaaa hersey hazirmiss bi kocisin eksikk :)) oda gelsinde askerden hiccc beklemeden hemen evleninn :)) benim kocis askere bile gitmedi bi iki yil daha gitmicek :) gitmeden once evlencem yanii .. bende ceyizimii tamamlamaya calsiyorumm.. ceyiz topigimde varr actigim konularda gorebilirsin.. ev kira olcak hemen almicaz. dugun yeri belli bayramdan sonra sozlesme imzalicaz gelinlik de hazir nerden alacagimi biliom hic deilse mobilyalarimida beyendim alacagim yerler belli :) yil sonuna gelelimde hersey hizlanicak ALLAH in izniylee tatli telaslarr
sanada maş canımgelsin babası diyo zaten evlenn artık die bebişlimisi biliyos 4yıldırda sevgiliyis
ailei evi beleş bulunca aldılar saolsunlar içinin tadilatinıda zevkimize göre yaptılar..allah sizede yuva nasip eder inş canım
asker beklemek zor hele eşin olcak senn allah kolaylık versin canım...tarihiniz belli mi
amin canim aminnn zor olucak ama bizde 3 yildir sevgiliyizz bi 2 sene daha bekliyemyizzkii( istemiyoo nisanlim bende istemiomm beklerim ya ALLAH kolayligii verir insallah ama hic onu dusunmuom biz evlenelimde:)) gerisi gelir zaten tarihimizz 17 haziran 2012 yer olarakda agustosda tutucaz mekani .. mihrabat kkorusu sizin ? yeri mekan tarih bellimi
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,bende 2012 gelini olucam inş düğün tarihini tam netleştirmedik ama mayıs haziran gibi düşünüyoruz bir sürü işimiz var allah hepimize kolaylık versin
kızlar maş benimki asker diye tarih belirlemedik 2012 olcak ama daha tarih yok sizler almışınız bile
şubatta burda askerim mart söz nisanda nişan ve ağustos da düğün düşünüyos hayırlısı olur inş
hayirlisi canim benim hosgeldin aramizaaa
2001 den beri birlikteyiz. 14 yaşından beri. hala bekliyoruz. nişan bile yapamadıkumarım bende bu topiğe girerim kızlar dua edin lütfenn. bende yazayım buraya.
aileler bizim zaten tanışıyo canım sevgilim bi gelsin hemn olcak işte ağustos düşünüyos ama tarih yok cnım şubatta geldiğinde alcas...
siz aldınız mı o günü canım allah mutlu etsin
mihribat korusumu ayy çok güsel seçim ne kadara anlaştınız canım
iki yer var aslinda biri clup torch 450 kisi yemekli hersey icinde 20.000 tl mihrabat korusu 400 kisi hersey icinde 24000 bayramdan sonra her ikisine gidicez davet oldugu bi gun .. bakma icin nisanlimla benim gonlum mihrabat korusundaa buyuk ihtimalle orasi olucak 17 hazirana alicaz insallah
hayırlısı olsun canım peri gibi olur mutluluktan uçarak sonlandırırsın inş canımnerde oturcaksınız
benim nişan için 2bin düğün için en fazla 4000 bütçem var malesef bu yüsdn daha düşük butçeli meknlar bakmam lasım
evet cnım bende maltepeye geelin gitcem o taraflarda mekan lazım..bagdat caddesi. kadikoy taraflarindaa oturcazz? dugun yeri olarak istanbuldaysann mekan onerebilirim canim ?
ayyy herkes kadiköydeee biz komsu olucaz bu gidisleee
ayyy herkes kadiköydeee biz komsu olucaz bu gidisleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?