- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.721
İçi plastik olan çamaşır makinası sadece siemenste değil mi.. İlk defa duydum, bizimki vestel plastik filan değildir içi inşallh
İçi plastik olan çamaşır makinası sadece siemenste değil mi.. İlk defa duydum, bizimki vestel plastik filan değildir içi inşallh
bende celik alcamm ...resmim naslil:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakin bu benim davetiyemm
baharr sen nasil dusunuon davetiye ?
Eki Görüntüle 233061
tamamen kasasi falan plastik deil canim :)))) ic kenar kisimlarii bulasik makinelerin cogunda var camasiri bilmem
ben de ılk defa aksam annemden duydum canım camasır makınası alırken dıkkat edın dedı ıcı celık olsun dedı ablamın kı bosch mesela ıcı plastık onu ornek verdı o bozulma yapmıs... sen de bı arastır ıstersen canım yanlıs olmasın
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakin bu benim davetiyemm
baharr sen nasil dusunuon davetiye ?
Eki Görüntüle 233061
aramiza hosgeldinn tatlim.. hakkinda hayirlisi olsunn ... off o kadar cok is varkii beynim duruyo bazen :) nisanlimda surekli sehir disinda butun isler bana bakiyo oda para islerine bakiyo :) kasa o :) napcaz bilmiyorum allah yardimcimizz olur insallahh bu arada hayirli ramazanlarr
offff kizlar daha o kadar cok yapmamiz gereken sey varkiii makyajj kuafor fotograf cekimi.. ceyiz dizimi ev temizleme.. .. gelinlik ... ayakkaibiii o bu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ayy cildircamm ne cok sey varmis yahuu... makyaj benim icin cok onemli cok iyi birisini bulmam lazim galiba m.a.c cagircam
teşekkür ederim canım :))erkekler bizim kadar ayrıntı düşünmüyolar zaten benim nişanlımda nikahtan bile olsa olur onun için :)bende herşeye özeniyorum ya değişik bişeyler olsun istiyorum bakalım nasıl yapıcaz:) tek başına ilgilenmek çok zor ama en önemlisi kasalar onlarda gerçekten:))sen nasıl düşünüyosun düğünü:))sanada hayırlı ramazanlar canım
aynen canım yaa daha coookkkk sey vaarrrr.... bızım burda da yok duzgun bır kuaför napıcam bılmıyorum sen gene sanslısın ıstanbulda alternatıf cok.... ben burdakılerle ıdare edıcem artık yeter kı gelınlıgım falan ıstedıgım gıbı olsun da
aynn cnm ya insallah istedigin gibi olur hersey cnm ..ama sakin cok abartili makyaj yapma canm dogal bi guzellik olsunn yuzunde zaten olesin :)))) bazi kuaforler gelinleri maskara gibi yapiorlarr...gozler pembe mavii dudaklar kirmizi bi ton allik.. igrenc yaa az olsun oz olsun :)))
slm cnmm ... bende degisik seyler istiyorum klasikden uzak durmaya calisiyorumm... ben beyeniom nisanlim oki diyo aliriz diyo :) biz dugunu mihrabat korusunda yapicaz ALLAH in izniyle insallah cnm siz nerde dusunuyorsunuz ?
kesinlikle katılıyorum canım benım hıc sevmem abartı makyajı :) hafif beyaz sedefli bir far likit rimel kalem hafif allık bır de ruj yeter de artar bile dimi canımrenklı makyajı ben de sevmem bu arada cok tesekkur ederim canım o senın guzellıgın
bizde konak 18 diye düşünüyoruz ama daaha kesinleşmedi bi kaç yere daha bakalım diyo nişanlım,bakıcaz daha bi kaç yere. bu arada davetiyen çok güzelmiş canım
aynen canim yeter:))) hataa sey yap sen iyi bi makyaj urunu al m.a.c den falan bide seyi sakin unutma makyaj sabitliyeci spreyi.. bunuda yuzune sikarsann hicc akmaz bisey olmazz. amaa makyaj uruunu kendin al kuafore ver ondan yapsinlar ..
aynen canım onların urunleerıyle yaptırmak ıstemıyorum zaten dokunuyor yuzume hassas bıraz yuzumde... kendı makyaj esyalarımı bıde sabıtleyıcımı alırım yaptırırım...ohhh miss gibi oluruummsacıma hıc karar veremıyorum yaa karar veremeyecegım de galıba onlara bırakırsam yandım hayatta beğenmem :89:
tesekkur edderim canimm... konak 18 baktimda bursada dimi..gercekden cok guzel bi yer ... merakimdan soruyorumm dugunn ucreetleri ne kadar orda mesela konak 18 de kisi basi ne kadar cnm ?
valla benim model hazirr bide hani gelin saci modellerini paylasmistim ya cnim burda .. o model olucakk ama duvak tepeden takilcak yani sadece saclarimin onu gozukcek arkasi tul olucak :)) bide kafama cok yapistirmicam saci daginik olucak onlerim arkadan toplu durucak duvak tepeden takilcak bide tacim olur kucuk bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?