- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.681
ben avrupa yakasindayim nisanlim anadolu yakasinda arada kopru var kocisimmm 3 yildan beri beni evden arabayla aliyo sonra tekrar anadolu yakasina geciyoz geziyoz sonra hop tekrar avrupa yakasina beni birakioo hiopp tekrar anadolu yakasina eve gidiyoo :) aciyorum artik git gel git gell ben bile bunaldimm evledigimizde en cok rahat edicegimiz sey bu olucak galibaa anadolu yakasini cok seviyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde canım ben avrupa o anadolu arabamız olmadığı için 500t lerle akrabalık kurduk
anadolu yakasını çok seviyorum hele onların muhitine bayılıyorum ordan aldıklarında evi çıldırmıştım
nerde otucaksiniz cnm eviniz nerde?
bu arada sizde söz nişan oldumu canım
mekan önerilerinide bekliyorum
bizde soz oldu eylul 2010 da nisan yapmadik.. dugun yeri olarak internet sitesi var verdigim yerin tarcinci dugun salonu bak istersen buraya benim kinam burda olucak
nişan düşünüyomusunuz peki canım....bu salon fiyatı hakkında bilgin varmı acaba
yok canim dusunmuoruzzz bide o mekana mi para vericemm yapmam dugunum guzel olsun istiyorum ben baska bisey istemiyom :) hem altin cok yuksek millete masraf simdi gerek yok :))) bu salonun fiyati simdiden tutarsan 2012 icin 2500 3000 3500 arasi tutabilirsin gunune tarihine goree benim abimin dugunu burda olduu dandik bi yer deil otel seviyesinde hizmeti falan super wc ler parasiz ve cok luks
aklımda canım bi gelsin askerim bakalım benim ailem nişan olmadan olmas die diretiyo..hayırlısı olsun artık mobilyalarını felanda koymuşsn aklına ne güse bende beendim bikaç model inş geldiğinde borçsuz bitiriris..
günaydın baharcım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
ayy dantel örmek müthiş zevkli bişey.insan kaptırdı mı kalkamıyo başından.ben çok yapıyorum valla.havlularımı komple ben tamamladım.
patikler yaptım.
nevresimlere sardırdıkları danteller oluyoya onlardan yaptım ohoo
ben avrupa yakasindayim nisanlim anadolu yakasinda arada kopru var kocisimmm 3 yildan beri beni evden arabayla aliyo sonra tekrar anadolu yakasina geciyoz geziyoz sonra hop tekrar avrupa yakasina beni birakioo hiopp tekrar anadolu yakasina eve gidiyoo :) aciyorum artik git gel git gell ben bile bunaldimm evledigimizde en cok rahat edicegimiz sey bu olucak galibaa anadolu yakasini cok seviyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde canım ben avrupa o anadolu arabamız olmadığı için 500t lerle akrabalık kurduk
anadolu yakasını çok seviyorum hele onların muhitine bayılıyorum ordan aldıklarında evi çıldırmıştım
Günaydın arkadaşlarr, burda bizim gibi olanlar varmışşş
Çok iyi anlıyorum sizi kızlar, benim nişanlımda garibim git gel git gel bi hal oldu, sıkıldık artıkaraba yok bizimde 121A lar koşuyo yardıma saolsunlar
Allah yardımcınız olsun valla gercekten zormus canım yaaa... bizim evlerımızın uzaklıgı 5 dakıka yuruyerek neyse canım az kaldı sabır sabır
günaydın baharcım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
ayy dantel örmek müthiş zevkli bişey.insan kaptırdı mı kalkamıyo başından.ben çok yapıyorum valla.havlularımı komple ben tamamladım.
patikler yaptım.
nevresimlere sardırdıkları danteller oluyoya onlardan yaptım ohoo
ahhhh ahhhhanadolu yakası avrupa yakasıymış peehhhh :84:
ben istanbuldayım nişanlım orduda !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?