2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bizde canım ben avrupa o anadolu arabamız olmadığı için 500t lerle akrabalık kurduk
anadolu yakasını çok seviyorum hele onların muhitine bayılıyorum ordan aldıklarında evi çıldırmıştım

bizde soz oldu eylul 2010 da nisan yapmadik.. dugun yeri olarak internet sitesi var verdigim yerin tarcinci dugun salonu bak istersen buraya benim kinam burda olucak

nişan düşünüyomusunuz peki canım....bu salon fiyatı hakkında bilgin varmı acaba

nişan düşünüyomusunuz peki canım....bu salon fiyatı hakkında bilgin varmı acaba

yok canim dusunmuoruzzz bide o mekana mi para vericemm yapmam dugunum guzel olsun istiyorum ben baska bisey istemiyom :) hem altin cok yuksek millete masraf simdi gerek yok :))) bu salonun fiyati simdiden tutarsan 2012 icin 2500 3000 3500 arasi tutabilirsin gunune tarihine goree benim abimin dugunu burda olduu dandik bi yer deil otel seviyesinde hizmeti falan super wc ler parasiz ve cok luks

aklımda canım bi gelsin askerim bakalım benim ailem nişan olmadan olmas die diretiyo..hayırlısı olsun artık mobilyalarını felanda koymuşsn aklına ne güse bende beendim bikaç model inş geldiğinde borçsuz bitiriris..

insallah canim insallah hakkimizda hayirlisii olur insallahhh 2012 bi girsek :)

Hayırlı ramazanlarrrrr gelinciklleerrrr :81::81:
Aramıza yeni katılan 2012 gelincikleri de hoşgeldilerr
Akşam giremedim ne yazık ki kociş bana dun aksam bulustugumuzda dantel ormeyı ogren de sen de evıne ufak da olsa bırsey or ceyızıne koy hatıra dedı ben de tabı hemen kafama koydum annem orerken oturdum yanına masallah 5 dkk da ogrendım annemın ısını aldım elımden bırakamadım ne kadar zevklı bıseymıs o yaa... Sonra saate baktım 1 olmuss... eee sahura da kalkcam dıye dırek yattım ama gıremedım dıye kaldı ıcımde valla akşam muhabbet koyuymus ne guzel hep boyle olur ınsallah nazar degmesın
Dün aksam kocısle bulustuk ıkımıze de aynı renk tshirt almıs nar çiçeği renginde gorunce cok mutlu olduummm
Ayyy ne kadar cok konustum yahu dolmusum resmen bır gecede
Herkeseee günaayyddıınnnnnnnn

günaydın baharcım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
ayy dantel örmek müthiş zevkli bişey.insan kaptırdı mı kalkamıyo başından.ben çok yapıyorum valla.havlularımı komple ben tamamladım.
patikler yaptım.
nevresimlere sardırdıkları danteller oluyoya onlardan yaptım ohoo

wawww sen baya beceriklisin o zamaaann canım yaa ben de basladım bakalım gec oldu bıraz ama olsun yıne de buldugum guzel orneklerı yaparım bundan sonraa ogrendım cunku cok hosss bısey gercekten yaaa bundan sonra orerım yanııı hatta kociş dedi ki sen ogren ben bıle aksamları sana yardım ederım dedı koptuk annemlleee Aşk ınsana neler yaptırıyor yahuu 2012 ye de gırdıgımızı gorsek bı Allahın ıznıylee

Günaydın arkadaşlarr, burda bizim gibi olanlar varmışşş

bizde canım ben avrupa o anadolu arabamız olmadığı için 500t lerle akrabalık kurduk
anadolu yakasını çok seviyorum hele onların muhitine bayılıyorum ordan aldıklarında evi çıldırmıştım

Çok iyi anlıyorum sizi kızlar, benim nişanlımda garibim git gel git gel bi hal oldu, sıkıldık artık araba yok bizimde 121A lar koşuyo yardıma saolsunlar

Allah yardımcınız olsun valla gercekten zormus canım yaaa... bizim evlerımızın uzaklıgı 5 dakıka yuruyerek neyse canım az kaldı sabır sabır

Allah yardımcınız olsun valla gercekten zormus canım yaaa... bizim evlerımızın uzaklıgı 5 dakıka yuruyerek neyse canım az kaldı sabır sabır

Saol baharcım, sen o yüzden bu kadar nişanlı kaldın
Zor evt gitmek görmek istiyosun otobüs saatini hesaplayıp vazgeçiyosun kötü oluyo ama az kaldı çok şükür..

Dantel örmeyi ben fazla sevmiyorum yaa, yeni bişey başlayınca seviyorum da bitmeyince sıkılıyorum, en son elimdeki havlu kenarını 2 -3 ayda filan bitirdim
akşamdan akşama o kadar oluyo napım, yapmıcam da nişanlımda teşfik ediyo senin elinin emeği kullanmasak çekmecede dursa bile gördükçe hoşuma gider bilmem ne hadi yapma yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…