- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.761
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
senın de ramazanın mübarek olsun inşallah canım...
vıyyyyyy niye bencil dedi?? yanı ufaktan bi gerginlik anında denir öle şeyler. geçen haftalarda da benim herif bana ikiyüzlü senden nefret ediom dediişler işine gelmeyince hemen 2 yüzlü oluyoruz yauv... Sende işler ciddi sıkıntıda mı noooldu ki, hazırlıkların verdiği telaşın gerginliğidir.. değil mi???
selam kızlar hepinize ramazanda allah kolaylık versin
dışarıda olunca eve zor attım kendimi,annemde yok babamlar evde onlara yemek hazırladım derken takatım kalmadı, yiyemedik zaten suyla karnımızı doyurduk resmen...
bu aralar çok mutsuz ve yalnız hissediyorum kendimi kızlar, evlilik hayalleri kurmak istemiyorum, ne zamanki düğünü düşünsem hep birşey oluyor ve hevesim kursağımda kalıyor...tek isteğim biran önce çok çalıştığım, yopun olduğum günlere geri dönmek yoksa döne döne başka şeylere sardıracağım...artık nişanlımlada görüşmek istemiyorum...evet bir koşturmacası var evet onunda evle ilgili sıkıntıları var ama bana bencil dedi az önce ve inanın o kadar kırgınımki ne yüzünü görmeyi ne de sesini duymayı istiyorum....
spor yapıyolar herhalde. bende burada yazarak parmak sporu yapıyorum
hayirli ramazanlar canimm ya bence o lafi bilincsiz bir sekilde solemistir canim . sinir aninda solemistir yoksa durduk yere ne diye sana ole desinki... bi sinir anina gelmistir bencee.. kafani dinlendir bence bi sure dusunme evlilik telasinii ne nasil olcak sole bolee kafani yorma isine odaklann kafani baska seylerle ugrastircanim umarim hersey yoluna girer !!
kıııs ebru avatar değişmiş, işler iyi sanki he??????
zaten öyle yapıcam ya aşırı derecede kızgın ve kırgınım ebrucum ve ciddi ciddi biliyorki işime odaklandığımda dünyadan koptuğumu biliyor...kendisi istedi cidden yani onla alakasız o kadar çok şeyle uğraşıcam ve o kadar çok arkadaşımla buluşucamki varya zaten haftaya gidiyorum 1 ay benim yüzümü zor görür..benim damarıma basılınca inadına neler yaptığımı biliyor bi çekersem kendimi tam çekerim bende arası yok
kızlar akşam akşam kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım valla sinirim geçmiyor kusura bakmayın...akşam yürüyüşü yapın güzel olur :)
Günayydıınnn
Günayydıınnn
gunayydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm nbeerr dun nerdeydin sen bakimmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
Ebruummmm günaydıınnnn
Dün akşam teraviye gittik canım arkadaşla 11 de cıktık camiden eve geldım kocişle konustum cok fecı uyku bastırdı hemen uyumusum artık gecelerı zor gırerım canım yaa :26:
Sen neler yapıosun bakalımmmmmmm____?????
evetttttttttttttttttttttt baristik dayanamamkii benn masallah diyimmm ... 17 haziran dugun tarihimiz:) sende durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?