2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yok ya içim buruk ama üzgün değilim. denedim derim yani,kendi yapıma çok zıt şeylr yaptım onunla olabilmek için.. ikimizde gerçekten uğraştık,emek harcadık... Hiç üzgün değilim,gurur duyduğum bir ilişki yaşadım. Ama mantıklı davranma zamanı gelmişti artık, hayatında görücez bakalım bundan sonraki tüm cilvesini

arkadaşlar ya havalardanmıdır böyle etraafımdaki büütün çiftler biz dahil kavga ediyoruz ve şimdi 2 kişinin bu topikten ayrılma kararını okudum
inanın nasipten öte hiçbirşey olmuyor, sabretmeyi bilmek, allaha isyan etmemek, umudunu hiçbir zaman kaybetmemek gerekiyormuş...
herkesin hakkında hayırlısı olsun canlar öpüyorum hepinizi, ayrılan arkadaşlar nolur ayrılmayın aramızdan...

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))) hep siz ilk once gunaydiin diyordunuzz bende bugun bi degisiklik yapiyim dedim namazi beklerkenn sizlereee gune guzel baslamaniz icinnnnnnnn gunaydinn demek istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsiniz bakalimm/.... siz bana cevap verirken bennn misilll misill uyuoooo olacagimm :) ama sabah 11 - 12 gibii kalkarimm :)) sahura kadar yatmiommmm ee birakinda uyuiimm dimi kizlarr. hade bakemm herkess isine:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bende uykusumaaaa optum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... guzel gelinciklerim benimmmmm... 2012 cabuk gelsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))

yaaa ben dün yazmıştım ayrıldığımızı. kabaca sebebini burada yazmıştım. Konuşup anlaşmıştık... Bizimkisi asla sevgisizlik güvensizlik ilgisizlik falan değil aksine hepsi herşey çok güzel ama işte gelecek problemlerim vardı.. Kabul etmişti dün. Ama geceden beri sürekli konuşmak istediğini söylüyordu... Sabah araştık... Yine herzamanki yakışıklılık ve olgunluğuyla konuştu:97:... Sanırım yaniden birlikte olmayı kabul edicem. Ben onsuz olmak istemiyorum zaten de, çok uzaklara götürüyor hayat şartları bizi...offff gözümü kapatıp zamana bırakmak en doğrusu sanırım... bu arada da yine her zamanki gibi dolu dolu sevmeli onu evlilikten bahsetmeyeceğine,beni baskı altında bırakmayacağına,kariyerimi istediğim gibi yönlendirmeme engel olacak hiçbişey yapmayacağına söz verdi....
özetle: yeniden birlikte olacağız ama evlilik falan zamanı geldiğine emin olmadan konuşulmayacak

sevindim canım adına

canım şimdi senin gibim uyumak vardı hemde mışıl mışıllllama çalışmak gerek:18:

GÜNAYDIN CANNNLLARRIIIMMMMMM

Ebruuuummmmm benım yerıme de uyu canımmm benım cok ıstıyorum uyumaakkk :26:
Dün başıma gelenı bılsenıız kızzllaarrr cok uzuldum yaaa... Saat 8 oldu aksam iftara yarım saat kaldı dıye sevınıyordum bırgun daha tutabıldım dıye sonra wc ye bır gıtsem ne goreyım adet olmuşuummmm
lazrail canım benim çok sevindim senin adınaaaa Herşeyin hayırlısı olsun diyorum yinee canım benım.. İnşallah o senin nasibindir
Bugün mutluyum huzurluyum kızllaarr Allaha şükür.. Dün akşam kocişle konustuk ona haberı ben verdım burda olmadıgı ıcın babası tuttu salonu ılk benım haberım oldu o yuzden. Ama haber verdıgımde uzuldu ben sana haber verecektım ben tutacaktım salonu dıye.. Bir de kızlar kociş bana evlenme teklıfı etmemıstı daha bılıyor musunuz :85: Bu haftasonu yuzuk alıp gelecektım hem teklıf edıp hem de yuzugu verecektım sana dıye o kadar uzuldu kı sesı falan aglamaklı cıktı ben de cok uzuldum sevıncım kursagımda kaldı.. Şimdi diyeceksınız kı eeee siz nasıl nısanlandınız :) Biz aynı okuldaydık unıde falan o zaman aıleler aynı yerdesınız en azından nısan yapalım dedıler bız de tamam dedık ama bır anda oldu o yuzden teklıf edememıstı dugune yakın edıcem demıstı bır kere ama nasıp olmadı ne yazık kii :93: Olsun dedım ben de benım ıcın sorun degıl tarıh alındı ya sonucta ben mutluyum dedım ama ıcımde bı burukluk oldu aslında :85:

olsn cnm herşeyn hayırlısı olsn önemli diil teklif falan (bende aynı durumu yaşadmda kendmı de avutuorm aynı zamanda ) önemli olan mutlulugumz..

baharcimm yaa uzulmee sen kocise supriz yapmisinn buda guzell :) bende teklif almadim hahahha :) ya bi kac kere dedi yemege gittimizde ama yuzuk yoktu peceteden yapmistii bende ivit dedim makaraya vurdum ama sonra sozumda tektasimi taktii kulagimada benimle evlenirmisin dedi :) bende ee yanii dedim kabul ettim :) ama ole ozel olarak suprizler falan yapmadiii.. aman bence gereksiz ya sizevlilige karar verdiyseniz... olay bitmistir :)

kizlaaaaaaaaaaaar nassilsinizzz ben saskoloz gibiyim ramazandan dolayi...

gece 4 te kalkiyorum sahura geri yatiyorum sabah 9 da is aksam 6 da cikiyorum 21:40 ta iftar ye sofrayi topla falan 23 oluyor hemencicik sonra yat 3 saat sonra geri kalkk

ates beni cagiriyo

aaa sendemi orda neresinde canimm :))

daha tam belli degil canim üsküdar veya kadiköy

evet cnım bende maltepeye geelin gitcem o taraflarda mekan lazım..

cidden bu sene tanıştığım herkes karşıya yerleşiyo resmen bende maltepe geliniyim
siz ev aldınız mı kira mı olck cnm

eveeeet bende karsiya gidiyorum ama ben teee almanyadan geliyorum

almayi düsünüyoruz ama zaman ne gösterir bilmiyoruz canim hani minik bitane alalim kendimizi toparlayana kadar ileride gelir kaynagi olur diyoruz:78:

cok sevindim canim hayirlisi olsun hakkinizda

cok sevindim canim hayirlisi olsun hakkinizda

canimmmm olsun yaaaa hayirlisi olsun insallaahh 30 haziranda gelin olmuuus gidiyorsuuuuun sarkisini söylicem sana...

biz daha nisanlanmadik benim hala bir ümidim var tekliften yana.....

ilk zamanlar benimle evlenirmisin benimle evlenirmisin diyordu dk basi neredeyse ama ben yo dostum yo bu kadar kolay degil bana teklif etmekdiyordum(ki bana cikma teklifi bile etmedi hani kesin bir teklif borcu var)

suan mesela nosan tarihimiz belli onun haberi yok :76:

7 hafta sonra görüsüyoruz insallah teklifimi anlaticam sana hani anlamistir umarim teklif eder umarim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…