2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım yaa inan ki üzüldümm ama Allahtan hayırlısını dıle her zaman... Her şerde bir hayır varmıs bu cok doğru ınsan bunu bastan kabul edemıyor ama sonra dıyorsun kı gercekten de hayırlısı buymus.. Hem daha ne olaacgı bellı de olmaz eger o senın nasıbınse sımdı ya da seneler sonra bıle tekrar karsına cıkabılır.. Kendını uzme sakın herseyın hayırlısını dılıyorum senin için yüce mevladan.. Bu topikte seni hep aramızda görmek istiyoruuzzz ayrılmak yookkk tamam mı :13:

Kıızzlllarr az önce düğün salonumuz ressmiii olarak tutullmuş bulunmaktaaa
30 HAZİRAN 2012 deee evleniiyoorruuzzzzz
Darısı hepinizin başına inşallahhhhh.....

Kıızzlllarr az önce düğün salonumuz ressmiii olarak tutullmuş bulunmaktaaa
30 HAZİRAN 2012 deee evleniiyoorruuzzzzz
Darısı hepinizin başına inşallahhhhh.....

vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv harikaaaa bu haberrr bizimkisideee ramazandan sonra kesin olarak tutulucakk :)))) yada daha erkennn cok mutlu oldumm cnimm benim hadi bakalimm gelsin 2012

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benım izin bitti ve ben hayatımda büyük değişikliklerle geri dondum işimin başına

bildiginiz gibi sözluydum ve 2012 mayısında düğün yapacaktık fakat sözlendıkten sonra bır turlu bıtmeyen kavgalar ve saçma sapan kıskançlıklar yuzunden ki bu kıskanclıklar sandıgınız kadar basıt degil artık kıskanclıktan saygısızlık yapmaya kadar vardi ve bende artık daha fazla bu saygısızlıklara musemma gosteremedıgım ve tahammul edemegım ıcın söz yüzüğünü karsı tarafa gondermıs bulunuyorum izne ayrılmadan oncede kavgalıydık bugun itibariyle 15 gun oluyor tam bır hafta oncede soz yuzugunu gondermıs bulunuyorum bu yuzdendir ki artık aranızda olamayacağım bunu size bildirmek istedim kısacıkta olsa sizinle paylastıgımız sohbetlerımız var o yuzden kendınıze cok ıyı bakın ve temkinli olun kızlar asla ama asla tavız vermeyın yoksa ezmeye calısıyor erkekler haksızlık etmelerıne ve hayatınızı sıze zindan etmelerine musade etmeyin sevginin saygının ve güvenin değerini ne unutun nede unutturun mutlu kalın kızlar..

CANIM benim hakkinda hayirliisi olsunnn inan cok uzuldummm (( keske dicem ama en iyi karari sen verirsinn sen kararinn.. umarim hakkinda herseyin hayirlisi olurr... aramizdan ayrilma yine gel sohbetee lutfenn.. sende kendine cok iyi bakk.. butun guzellikle mutluluklarr sevgiler seninle osun

canım inan bende çok üzüldüm. Hayırlısı ne ise hakkında o olsun...

canım inan bende çok üzüldüm. Hayırlısı ne ise hakkında o olsun...

valla bizde öle yapmak istiyoruz allah hepimize bu 1 seneyi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin....

valla bizde öle yapmak istiyoruz allah hepimize bu 1 seneyi hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin....

herşey hayırlısıyla yoluna girer bence bır an önce başla ben incik cinciklerimi tamamladım elektronık eşyalarım kaldı ama eksik hiç bitmiyo sana kolay gelsin cnm inşallah bu bır sene cok kolay gecerrrrr....

vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv harikaaaa bu haberrr bizimkisideee ramazandan sonra kesin olarak tutulucakk :)))) yada daha erkennn cok mutlu oldumm cnimm benim hadi bakalimm gelsin 2012

çooooookkkkkkkk teşekkürler bebişiimmmm senın haberlerını almamıza da az kaldı zateennnn hadı bakalım gelsın 2012 artıııkkkkkkkk

çok ıyısınız cok teşekkür ederimişte zamanında dişimizden tırnagımızdan arttırdık yemedık içmedik yaptık zor oldu ama başardık su anda bende biriktiremıyorum ınan olanlarıda suna buna verıyorum allah yardımcımız olsun gercekten seneye herkesi hayırlısıyla gelınlıklı fotolarıyla görsek herşey bitmiş bir şekilde:))))

Canım benim hakkında hayırlısını dılıyorum yüce mevladan.. Ama mantıklı olarak dusunup karar vermıssın üzülmemeni temenni ediyorum. Ama aramızdan ayrılmanı istemiyooruuzz kendını merak ettırme alıstık bız sana

Allah yuva kurana yardım edermiş canım benimm. Ben inanıyorum seneye kk da hepimizin gelinlikli fotoları olacakk hepimiz muradımıza ereceğizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…