- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.781
bende ucurumlarda. bugun ayrılma kararı aldık. yanı ben aldım o da kabul etti.
yanı bızım anlasamamazlıktan sevgiden saygıdan değil sorunumuz. hatta bunlar çok çok iyi ama hayat şartları bizi cok uzaklara yönlendiriyor.
o yurt dışında,söylemiştim daha önce..onunla tanışmadan önce baaambaşka hedeflerim vardı. o biz tanışmadan önceki hedeflerini uyguluyor. bak gitti mesela falan. ama ben kendi hayallerimden hedeflerinden vazgeçmek zorunda kalıyorum onunla olmak uğruna...hani zaten o evlilik de fasa fiso. görüyorum burda ne güzel hazırlıklar yapıyorsunuz falan. bizim herşey belirsizlik içinde... evlenip onun yanına gidip onun gölgesinde kalamam ben... zaten bu ayrı geçirdiğimiz 1 sene içinde de herşey yolunda gitmedi tabi. onları çödük sanıyoruz ama ufak bişeyde gösteriyor kendini. uzaktan sorun morun çözülmüyor... iki kelam laf anlatmaya kalksan üzülüyorsun yazık uzkta aman kırılmasın.. ama onu kollayayım derken ben kendıme yabancılaştım. gitmesinin sorumluluğunu ben taşıyacak değilim işte. bak mesela öncelerden taşınıyordu ama buna tahammül bile kalmadı artık. bu iyi olmadığının göstergesi... her neyse iyi olucak inşallah herşey:)
ben 2012 de evlenmicem ama hala bu tapikde sizlerle konuşucam inşallah:)
Kıızzlllarr az önce düğün salonumuz ressmiii olarak tutullmuş bulunmaktaaa
30 HAZİRAN 2012 deee evleniiyoorruuzzzzz
Darısı hepinizin başına inşallahhhhh.....
Kıızzlllarr az önce düğün salonumuz ressmiii olarak tutullmuş bulunmaktaaa
30 HAZİRAN 2012 deee evleniiyoorruuzzzzz
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benım izin bitti ve ben hayatımda büyük değişikliklerle geri dondum işimin başına
bildiginiz gibi sözluydum ve 2012 mayısında düğün yapacaktık fakat sözlendıkten sonra bır turlu bıtmeyen kavgalar ve saçma sapan kıskançlıklar yuzunden ki bu kıskanclıklar sandıgınız kadar basıt degil artık kıskanclıktan saygısızlık yapmaya kadar vardi ve bende artık daha fazla bu saygısızlıklara musemma gosteremedıgım ve tahammul edemegım ıcın söz yüzüğünü karsı tarafa gondermıs bulunuyorum izne ayrılmadan oncede kavgalıydık bugun itibariyle 15 gun oluyor tam bır hafta oncede soz yuzugunu gondermıs bulunuyorum bu yuzdendir ki artık aranızda olamayacağım bunu size bildirmek istedim kısacıkta olsa sizinle paylastıgımız sohbetlerımız var o yuzden kendınıze cok ıyı bakın ve temkinli olun kızlar asla ama asla tavız vermeyın yoksa ezmeye calısıyor erkekler haksızlık etmelerıne ve hayatınızı sıze zindan etmelerine musade etmeyin sevginin saygının ve güvenin değerini ne unutun nede unutturun mutlu kalın kızlar..
kıızzlllarr az önce düğün salonumuz ressmiii olarak tutullmuş bulunmaktaaa
30 haziran 2012 deee evleniiyoorruuzzzzz
[ı]kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benım izin bitti ve ben hayatımda büyük değişikliklerle geri dondum işimin başına
bildiginiz gibi sözluydum ve 2012 mayısında düğün yapacaktık fakat sözlendıkten sonra bır turlu bıtmeyen kavgalar ve saçma sapan kıskançlıklar yuzunden ki bu kıskanclıklar sandıgınız kadar basıt degil artık kıskanclıktan saygısızlık yapmaya kadar vardi ve bende artık daha fazla bu saygısızlıklara musemma gosteremedıgım ve tahammul edemegım ıcın söz yüzüğünü karsı tarafa gondermıs bulunuyorum izne ayrılmadan oncede kavgalıydık bugun itibariyle 15 gun oluyor tam bır hafta oncede soz yuzugunu gondermıs bulunuyorum bu yuzdendir ki artık aranızda olamayacağım bunu size bildirmek istedim kısacıkta olsa sizinle paylastıgımız sohbetlerımız var o yuzden kendınıze cok ıyı bakın ve temkinli olun kızlar asla ama asla tavız vermeyın yoksa ezmeye calısıyor erkekler haksızlık etmelerıne ve hayatınızı sıze zindan etmelerine musade etmeyin sevginin saygının ve güvenin değerini ne unutun nede unutturun mutlu kalın kızlar..[/ı]
[ı]kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benım izin bitti ve ben hayatımda büyük değişikliklerle geri dondum işimin başına
bildiginiz gibi sözluydum ve 2012 mayısında düğün yapacaktık fakat sözlendıkten sonra bır turlu bıtmeyen kavgalar ve saçma sapan kıskançlıklar yuzunden ki bu kıskanclıklar sandıgınız kadar basıt degil artık kıskanclıktan saygısızlık yapmaya kadar vardi ve bende artık daha fazla bu saygısızlıklara musemma gosteremedıgım ve tahammul edemegım ıcın söz yüzüğünü karsı tarafa gondermıs bulunuyorum izne ayrılmadan oncede kavgalıydık bugun itibariyle 15 gun oluyor tam bır hafta oncede soz yuzugunu gondermıs bulunuyorum bu yuzdendir ki artık aranızda olamayacağım bunu size bildirmek istedim kısacıkta olsa sizinle paylastıgımız sohbetlerımız var o yuzden kendınıze cok ıyı bakın ve temkinli olun kızlar asla ama asla tavız vermeyın yoksa ezmeye calısıyor erkekler haksızlık etmelerıne ve hayatınızı sıze zindan etmelerine musade etmeyin sevginin saygının ve güvenin değerini ne unutun nede unutturun mutlu kalın kızlar..[/ı]
hosgeldin tatlim aramiza HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN. valla hersey cok pahalii... fazla sey almayinn evlenin gerisini alirsiniz :) zaten bi anda 4 4 luk bir ev dizemeyiz eksikliklerimiz olucakk ..olsun bosverr... insallah hersey gonlunce olurr
hosgeldin tatlim aramiza HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNN. valla hersey cok pahalii... fazla sey almayinn evlenin gerisini alirsiniz :) zaten bi anda 4 4 luk bir ev dizemeyiz eksikliklerimiz olucakk ..olsun bosverr... insallah hersey gonlunce olurr
hazırlıklara başlamadım sayılır ama düşünüyorumda o kadar çok şey var ki alınacak gözümü korkutuyor bizde ailelerimiz bişey yaptırmayı düşünmüyoruz. Uzun bi süreç bizi bekliyor 2012 eylüle kadar yetiştiririz inşallah
vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv harikaaaa bu haberrr bizimkisideee ramazandan sonra kesin olarak tutulucakk :)))) yada daha erkennn cok mutlu oldumm cnimm benim hadi bakalimm gelsin 2012
herşey hayırlısıyla yoluna girer bence bır an önce başla ben incik cinciklerimi tamamladım elektronık eşyalarım kaldı ama eksik hiç bitmiyo sana kolay gelsin cnm inşallah bu bır sene cok kolay gecerrrrr....
ooo süper cnmm hayırlı olsnnn
Allah yardımcınız olsun canım... Ailelere biz de yuklenmemeye calısıyoruz ama bızım kenarda hıc bırıkımımız yok ne yazık kıo yuzden ıkımızde calısıyoruz suanda ama ne kdar para bırıktırebılırız kı... Neyse canım benım en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ınsallahh 2012 de dıledıgınız gıbı bır dugun yapmak ve bır omur mutlu olmak nasıp olur canım... :97:
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım benım izin bitti ve ben hayatımda büyük değişikliklerle geri dondum işimin başına
bildiginiz gibi sözluydum ve 2012 mayısında düğün yapacaktık fakat sözlendıkten sonra bır turlu bıtmeyen kavgalar ve saçma sapan kıskançlıklar yuzunden ki bu kıskanclıklar sandıgınız kadar basıt degil artık kıskanclıktan saygısızlık yapmaya kadar vardi ve bende artık daha fazla bu saygısızlıklara musemma gosteremedıgım ve tahammul edemegım ıcın söz yüzüğünü karsı tarafa gondermıs bulunuyorum izne ayrılmadan oncede kavgalıydık bugun itibariyle 15 gun oluyor tam bır hafta oncede soz yuzugunu gondermıs bulunuyorum bu yuzdendir ki artık aranızda olamayacağım bunu size bildirmek istedim kısacıkta olsa sizinle paylastıgımız sohbetlerımız var o yuzden kendınıze cok ıyı bakın ve temkinli olun kızlar asla ama asla tavız vermeyın yoksa ezmeye calısıyor erkekler haksızlık etmelerıne ve hayatınızı sıze zindan etmelerine musade etmeyin sevginin saygının ve güvenin değerini ne unutun nede unutturun mutlu kalın kızlar..
çok ıyısınız cok teşekkür ederimişte zamanında dişimizden tırnagımızdan arttırdık yemedık içmedik yaptık zor oldu ama başardık su anda bende biriktiremıyorum ınan olanlarıda suna buna verıyorum allah yardımcımız olsun gercekten seneye herkesi hayırlısıyla gelınlıklı fotolarıyla görsek herşey bitmiş bir şekilde:))))
iyiyim canım tarihi görünce de mutlu oldum darısı benim başıma hatta bizlerin başına
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?