2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

buarada kizlar ne güzel salonlara falan bakmaya baslamissiniz birde beyaz esyalara ben internetten takip ediyorum anca yilbasina aliriz biz herhalde ::26:

BAHAAAAAR Listemiz olsa evlilik tarihleriyle ne güzel olurduuuu belkim yaparsin:81:

olsn cnm herşeyn hayırlısı olsn önemli diil teklif falan (bende aynı durumu yaşadmda kendmı de avutuorm aynı zamanda ) önemli olan mutlulugumz..

ben de aynen öyle düşünüyorum canm benımm teşekkür ederimm sevgimiz karsılıklı ya bu bize yeter

senınkı yıne demıs ama canım yaa benımkı yıllardır vaktını beklıyordu ama nasıp olmadı olsun canım ya ben onu cok sevıyorum o da benı bu bıze yeter
selammmmm allahın izniyle bende 2012 de evleniyorum kızlar

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaa

eder canım eder merak etme senn bu erkek mılletı duyarsız oluyor canım yaa tamam romantık erkeklerde var ama benımkı tam zıttı valla ben hatırlatmasam hıcbıseyı kutlamaz heralde unutuyor cunku hadı bakalım beklıyoruz senden haberleriii

buarada kizlar ne güzel salonlara falan bakmaya baslamissiniz birde beyaz esyalara ben internetten takip ediyorum anca yilbasina aliriz biz herhalde ::26:

BAHAAAAAR Listemiz olsa evlilik tarihleriyle ne güzel olurduuuu belkim yaparsin:81:

yaparıımmm tabiki canım yeterki sen isteeee
o zaman hemen başlayalım herkes düğün tarihini yazsın bana özel mesaj olarak cunku burda atlayabılırım belkı

kızlar düğün tarihi belli olanlar bana mesaj olarak gondersın de bas sayfaya koyalım artık tarihleri
tarih sırasına göre koyacağım one göre bakalım ilk kim gelin olacak aramızda göreliimm

ayy kizlarrr basimmm fecii agriyooo ((( baharr tatlimm benimm hemende yazmisinn benii biliyon beni :)))) cok sevindim bebisimm cok tsk ederimmm muckk :)))

tatlım senin adına çok sevindim :))

selam kızlar ne güzel her birinizin neşesi hiç eksik ollmasın inş.

benim kardeşim tatilden geldiğinden beri elinden bilgisayarı bırakmıyo, ee akşama kadarda okulda olduğum için yazamıyorum buraya kusurra bakmayın :)

ya düğün tarihi yazma işi çok güzel ama bizim daha belli değil daha geç yazsak hani kasım aralık gibi olmasmı (( o zaman herkesinki hemen hemen belli olur zaten

canimmm olsun yaaaa bilmedikleirmize soru isareti konduruurz ögrenildigi zaman yazilirrr

kizlarrr simdi isten geldim biraz dinlenim dedim iftara daha iki bucuk saat var spora gidiyorum power plate e basliyorum bugün kendimi biraz titreteyim istedim

kızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..

canimmm olsun yaaaa bilmedikleirmize soru isareti konduruurz ögrenildigi zaman yazilirrr

peki öğrenir öğrenmez direk buraya yazacağım, kızlar 3 bitti oruçta,bu sene 29 gün birden kaldı 26 hadi bakalım allah hepimize kolaylık versin :))
kizlarrr simdi isten geldim biraz dinlenim dedim iftara daha iki bucuk saat var spora gidiyorum power plate e basliyorum bugün kendimi biraz titreteyim istedim

powerplate süper birşey platesin 30 katı resmen,seni inanılmaz sıkılaştıran ve dayanıklılaştıran bir spor ben 2 ay yapmıştım geçen sene diyet yapmadığım için sadece 2 kilo vermiştim ama inanılmaz sıkılaşmıştım...ama söyleyim hiç kolay değil :)
kızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..
tatlım noldu hayırdır ayrılma buralardan anlat derdine ortak olalım, kimsenin hayatı her zaman dört dörtlük olmuyor inan...

kizlarr suan hungur hungur agliyorumm bu ramazan beni nedense cok duygusal etti ( sabah 9 dan beri askimla konusaamadim diyee bi tuhaf oldumm aglamaya basladim ne zamandir sheir disinda ozledim galiba (((((( ama az once aradii inan dedi bende cok kotu oldum dokunsan aglicak durumuna geldim falan dedii ole dedigi zamanda bi koptum benn ama 1 bucuk saat sonraa sahura kadar konusuczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) kamerada accazz:)))

maasallah canim benim oy ne güzel özlemden aglamakk

benim yerimede konus askim 4 aydir neredeyse askerdeee

yaz arkadasim yazz yanii

bugün gidemedim iptal ettim yarin gidicem bi keresinde test etmistim hakikaten kolay degil o yüzden bugünde kendimi cok halsiz hissediyordum oruca tam alisamadim sanirim iptal ettim yarin kesin gidicem

accaip gaza geldim sen bunu yazdn yaaa ben diyette yapicam insallah biraz kilo veririm ama diyorlarki hani kkilonda cok oynama olmasa bile görünüste cok faydasi var:97:

maasallah canim benim oy ne güzel özlemden aglamakk

benim yerimede konus askim 4 aydir neredeyse askerdeee

cnm yaa kiyamam sanaaa hayirlisi ile cabuk gecer gunlerinn kavusursun askinaa benimki daha askere gitmedii 2 yil dahada gitmicekk evlendikden sonra artik bi ara gider gelir :) bakalim napcam o zamannn halim dumann

cnm yaa kiyamam sanaaa hayirlisi ile cabuk gecer gunlerinn kavusursun askinaa benimki daha askere gitmedii 2 yil dahada gitmicekk evlendikden sonra artik bi ara gider gelir :) bakalim napcam o zamannn halim dumann

sorma canimmm yaa Allah kolaylik versin Allahtan bir bucuk ayimiz kaldi 100 metreden kosup atlicam kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…