- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.821
hosgeldin canimmm insallah ne güzel bir haber bu
cnm biz başka topikte konuştukmu hiç yabancı gelmedi adın
hatirlayamadim simdi canim ama heemen hemen her topikten cikiyorumgevezemiyim ne
olsn cnm herşeyn hayırlısı olsn önemli diil teklif falan (bende aynı durumu yaşadmda kendmı de avutuorm aynı zamanda) önemli olan mutlulugumz..
baharcimm yaa uzulmee sen kocise supriz yapmisinn buda guzell :) bende teklif almadim hahahha :) ya bi kac kere dedi yemege gittimizde ama yuzuk yoktu peceteden yapmistii bende ivit dedim makaraya vurdum ama sonra sozumda tektasimi taktii kulagimada benimle evlenirmisin dedi :) bende ee yanii dedim kabul ettim :) ama ole ozel olarak suprizler falan yapmadiii.. aman bence gereksiz ya sizevlilige karar verdiyseniz... olay bitmistir :)
selammmmm allahın izniyle bende 2012 de evleniyorum kızlar
canimmmm olsun yaaaa hayirlisi olsun insallaahh 30 haziranda gelin olmuuus gidiyorsuuuuun sarkisini söylicem sana...
biz daha nisanlanmadik benim hala bir ümidim var tekliften yana.....
ilk zamanlar benimle evlenirmisin benimle evlenirmisin diyordu dk basi neredeyse ama ben yo dostum yo bu kadar kolay degil bana teklif etmekdiyordum(ki bana cikma teklifi bile etmedi hani kesin bir teklif borcu var)
suan meselanosan tarihimiz belli onun haberi yok :76:
7 hafta sonra görüsüyoruz insallah teklifimi anlaticam sana hani anlamistir umarim teklif eder umarim:44:
buarada kizlar ne güzel salonlara falan bakmaya baslamissiniz birde beyaz esyalara ben internetten takip ediyorum anca yilbasina aliriz biz herhalde ::26:
BAHAAAAAR Listemiz olsa evlilik tarihleriyle ne güzel olurduuuu belkim yaparsin:81:
kızlar düğün tarihi belli olanlar bana mesaj olarak gondersın de bas sayfaya koyalım artık tarihleri
tarih sırasına göre koyacağım one göre bakalım ilk kim gelin olacak aramızda göreliimm
yaaa ben dün yazmıştım ayrıldığımızı. kabaca sebebini burada yazmıştım. Konuşup anlaşmıştık... Bizimkisi asla sevgisizlik güvensizlik ilgisizlik falan değil aksine hepsi herşey çok güzel ama işte gelecek problemlerim vardı.. Kabul etmişti dün. Ama geceden beri sürekli konuşmak istediğini söylüyordu... Sabah araştık... Yine herzamanki yakışıklılık ve olgunluğuyla konuştu:97:... Sanırım yaniden birlikte olmayı kabul edicem. Ben onsuz olmak istemiyorum zaten de, çok uzaklara götürüyor hayat şartları bizi...offff gözümü kapatıp zamana bırakmak en doğrusu sanırım... bu arada da yine her zamanki gibi dolu dolu sevmeli onu evlilikten bahsetmeyeceğine,beni baskı altında bırakmayacağına,kariyerimi istediğim gibi yönlendirmeme engel olacak hiçbişey yapmayacağına söz verdi....
özetle: yeniden birlikte olacağızama evlilik falan zamanı geldiğine emin olmadan konuşulmayacak
selam kızlar ne güzel her birinizin neşesi hiç eksik ollmasın inş.
benim kardeşim tatilden geldiğinden beri elinden bilgisayarı bırakmıyo, ee akşama kadarda okulda olduğum için yazamıyorum buraya kusurra bakmayın :)
ya düğün tarihi yazma işi çok güzel ama bizim daha belli değil daha geç yazsak hani kasım aralık gibi olmasmı(( o zaman herkesinki hemen hemen belli olur zaten
canimmm olsun yaaaa bilmedikleirmize soru isareti konduruurz ögrenildigi zaman yazilirrr
kizlarrr simdi isten geldim biraz dinlenim dedim iftara daha iki bucuk saat var spora gidiyorum power plate e basliyorum bugün kendimi biraz titreteyim istedim
tatlım noldu hayırdır ayrılma buralardan anlat derdine ortak olalım, kimsenin hayatı her zaman dört dörtlük olmuyor inan...kızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..
kizlarr suan hungur hungur agliyorumm bu ramazan beni nedense cok duygusal etti( sabah 9 dan beri askimla konusaamadim diyee bi tuhaf oldumm aglamaya basladim ne zamandir sheir disinda ozledim galiba (((((( ama az once aradii inan dedi bende cok kotu oldum dokunsan aglicak durumuna geldim falan dedii ole dedigi zamanda bi koptum benn ama 1 bucuk saat sonraa sahura kadar konusuczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) kamerada accazz:)))
peki öğrenir öğrenmez direk buraya yazacağım, kızlar 3 bitti oruçta,bu sene 29 gün birden kaldı 26 hadi bakalım allah hepimize kolaylık versin :))
powerplate süper birşey platesin 30 katı resmen,seni inanılmaz sıkılaştıran ve dayanıklılaştıran bir spor ben 2 ay yapmıştım geçen sene diyet yapmadığım için sadece 2 kilo vermiştim ama inanılmaz sıkılaşmıştım...ama söyleyim hiç kolay değil :)
kızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..
maasallah canim benim oy ne güzel özlemden aglamakk
benim yerimede konus askim 4 aydir neredeyse askerdeee
cnm yaa kiyamam sanaaa hayirlisi ile cabuk gecer gunlerinn kavusursun askinaa benimki daha askere gitmedii 2 yil dahada gitmicekk evlendikden sonra artik bi ara gider gelir :) bakalim napcam o zamannn halim dumann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?