- Konu Sahibi rashabahar
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz safakkk kac safakkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katılmaktayım ve bende sözluyum 2012 gelinlerinden olacagim bende:) biz sozlumle evimizin tadilatlarını bıtırmekle ugrasıyoruz ve daha sonra evin içini düzmeye başlayacagız yavastan ve içimize sinerek :)
iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz safakkk kac safakkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))
anladim tatlimm atlat su donemi keyfin yerine gelir tatimm :) sanada gunaydin bebisiss
evet evet :)buarada adet düzensizliğinmi ver cnm?doktora gidiyormusun?ihmal etme tatlım böyle şeyleri..178 demeyeeeee az kalddııııııııııııııııııııııı bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş![]()
yandan dalga dalga toplatabilirsin eğer uzunsa saçın benim çok hoşuma gidiyorkızllaaarrr sizlere bişey danışmak istiyorumm... cts aksamı cok yakın arkadasımın nısanı var saçımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum.. Salık olmasını istiyorum ama hemen maşa yapıyorlar ben de pek hoşlanmıyorum maşadan sizce napayım ????:44::44:
evet evet :)buarada adet düzensizliğinmi ver cnm?doktora gidiyormusun?ihmal etme tatlım böyle şeyleri..
yandan dalga dalga toplatabilirsin eğer uzunsa saçın benim çok hoşuma gidiyor![]()
evet tatlım adet düzensizliğim var ve cok aksatıyorum annem de cok kızıyor nısanlım da ama doktora gitmeyi oldum olası sevmem birşey olmaz ddeyip erteliyorum ama sakıncalı oldugunu da bılıyorum aslında
arkadasımın kız kardesı oyle yaptıracak tatlım yasaclarım ne cok kısa ne de cok uzun tam normal suanda ...
tatlım yapma sonra allah korusun ileride niye çocuğumuz olmuyor diye üzülürsün... tüplerin tıkanmış olabilir ya hem göbeğim çıktı diyordun ya bunlar belirtileri olabilir, vücut ödem toplar ve bölgesel yağlanmalar oluşur...polikistik over sendromu var duymuşsundur, önceden önlemi al ki sonradan başın ağrımasın,asla doktora gtimeye üşenme..valla ufacık uçuk çıksa nerdeyse doktora koşaan biriyim :)
saç modelinide kırık fön yaptırabilirsin
slmmm kısllarrrrrr:))))
ebrucuumm nerelere kayboldun bakiim seennn :)) bak tritonisa ile sohbetımızı kacırıyorsunn :)
selam kizlarr gec kaldim sohbeteee bahar tatlim hem masa yaptir hemde toplattir daginik olsun biraz cok hos olur mesela su resimdeki gibi
olabilir tatlimm
Eki Görüntüle 219868
geldimmmm bebisimmm geldim geldimmmmmm :)))))![]()
keyifler nasil kizlarr iyisnizdir insallah
iyilik valla canım nolsunn işte bıldıgın gıbı hep gun saymaktayıımm :))) sen nasılsın bakalımm ???