2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyi aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz safakkk kac safakkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))

merhabalar arkadaslar bende aranıza yenı katılmaktayım ve bende sözluyum 2012 gelinlerinden olacagim bende:) biz sozlumle evimizin tadilatlarını bıtırmekle ugrasıyoruz ve daha sonra evin içini düzmeye başlayacagız yavastan ve içimize sinerek :)

hoşgeldin tatlım aramıza :)) inşallah herşey istediğiniz gibi olurr ;)

kızllaaarrr sizlere bişey danışmak istiyorumm... cts aksamı cok yakın arkadasımın nısanı var saçımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum.. Salık olmasını istiyorum ama hemen maşa yapıyorlar ben de pek hoşlanmıyorum maşadan sizce napayım ????:44::44:

178 demeyeeeee az kalddııııııııııııııııııııııı bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::66::66:
evet evet :)buarada adet düzensizliğinmi ver cnm?doktora gidiyormusun?ihmal etme tatlım böyle şeyleri..
kızllaaarrr sizlere bişey danışmak istiyorumm... cts aksamı cok yakın arkadasımın nısanı var saçımı nasıl yaptıracağıma bir türlü karar veremiyorum.. Salık olmasını istiyorum ama hemen maşa yapıyorlar ben de pek hoşlanmıyorum maşadan sizce napayım ????:44::44:
yandan dalga dalga toplatabilirsin eğer uzunsa saçın benim çok hoşuma gidiyor:34:

evet evet :)buarada adet düzensizliğinmi ver cnm?doktora gidiyormusun?ihmal etme tatlım böyle şeyleri..

yandan dalga dalga toplatabilirsin eğer uzunsa saçın benim çok hoşuma gidiyor:34:

evet tatlım adet düzensizliğim var ve cok aksatıyorum annem de cok kızıyor nısanlım da ama doktora gitmeyi oldum olası sevmem birşey olmaz ddeyip erteliyorum ama sakıncalı oldugunu da bılıyorum aslında :19:

arkadasımın kız kardesı oyle yaptıracak tatlım ya :( saclarım ne cok kısa ne de cok uzun tam normal suanda ...

evet tatlım adet düzensizliğim var ve cok aksatıyorum annem de cok kızıyor nısanlım da ama doktora gitmeyi oldum olası sevmem birşey olmaz ddeyip erteliyorum ama sakıncalı oldugunu da bılıyorum aslında :19:

arkadasımın kız kardesı oyle yaptıracak tatlım ya :( saclarım ne cok kısa ne de cok uzun tam normal suanda ...

tatlım yapma sonra allah korusun ileride niye çocuğumuz olmuyor diye üzülürsün... tüplerin tıkanmış olabilir ya hem göbeğim çıktı diyordun ya bunlar belirtileri olabilir, vücut ödem toplar ve bölgesel yağlanmalar oluşur...polikistik over sendromu var duymuşsundur, önceden önlemi al ki sonradan başın ağrımasın,asla doktora gtimeye üşenme..valla ufacık uçuk çıksa nerdeyse doktora koşaan biriyim :)

saç modelinide kırık fön yaptırabilirsin

tatlım yapma sonra allah korusun ileride niye çocuğumuz olmuyor diye üzülürsün... tüplerin tıkanmış olabilir ya hem göbeğim çıktı diyordun ya bunlar belirtileri olabilir, vücut ödem toplar ve bölgesel yağlanmalar oluşur...polikistik over sendromu var duymuşsundur, önceden önlemi al ki sonradan başın ağrımasın,asla doktora gtimeye üşenme..valla ufacık uçuk çıksa nerdeyse doktora koşaan biriyim :)

saç modelinide kırık fön yaptırabilirsin

işte böyle duyunca korkuyorum canım ama sonra yıne aklımdan cıkıyor yaa haklısın valla :(( sanırım ondan kılo alıyorum o konuda da haklısın benım de aklıma gelıyor :(((

saçlarım mavi siyah tatlım yakısır mı sence kırık fön?? sarı saça daha cok yakısıyo sankı ama :44::44:

selam kizlarr gec kaldim sohbeteee bahar tatlim hem masa yaptir hemde toplattir daginik olsun biraz cok hos olur mesela su resimdeki gibi
olabilir tatlimm
$images.webp

işte her kuaför gösterdiğiniz saçı yapamıyor ne yazıkki, ama eminsen dene bu saç güzelmiş hakikaten...
ben geçen at kuyruğu yaptırayım demiştim, gayet doğal olsun dedim, gitti çok kadınsı bir saç yaptı, ee postişide takmayınca saç hiç güzel durmadı bende vazgeçtim açtım tekrar saçımı...

buarada baharcım sağlık ihmale gelmez..o yüzden hemen yarın randevu al git bence

Back
X