2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))

selam cnmmmm vallaa topiccc bos kaldii kimsecikler ugramamiss :)) aynen ole hava guzeldiiii herkes disardaa bizimde dugun vardi kuzen evlendi kosusturmaca git gel falan derken atlattik dugunu sira benim dugune geldi artikk :)))))))))))))0 hayirli olsunnn firin ve ocagini guzelll gunlerde kullannn.. mis gibi yemekler yaparsin kocisine :)

selam cnmmmm vallaa topiccc bos kaldii kimsecikler ugramamiss :)) aynen ole hava guzeldiiii herkes disardaa bizimde dugun vardi kuzen evlendi kosusturmaca git gel falan derken atlattik dugunu sira benim dugune geldi artikk :)))))))))))))0 hayirli olsunnn firin ve ocagini guzelll gunlerde kullannn.. mis gibi yemekler yaparsin kocisine :)

:)) yemek yapmayı öğrenirsem inşallah:)) sizin düğün nasıl geçti? sana da prova olmuştur...

:)) yemek yapmayı öğrenirsem inşallah:)) sizin düğün nasıl geçti? sana da prova olmuştur...

ogrenirsinnn :) ogrenmek istemesen bile bi yerde insan mecbur kaliyo sonucda esinle birlitesin :) bende sabirsizlaniyorumm kendi mutfagim olsadaaa istedigim herseyii yapsam annem evde pek koymuyoo yapmayaa :) yeni seyler denemeyi cok seviyoum. :) kendi mutfagim olsun hic mutfakdan cikmam yaparim milletede dagitirim yesinler diye :)
dugun guzeldi ya oynadilar zipladilar .. yani zor bi surec hersey tam 4 4 luk olsun istiyosun ama bi yerden bi puruz bi eksiklik cikiyoo oda nazar olsun diyelim .. bakalim biz napcaz nasil hallettcez SIKINTI stres poff hayirlisi herseyin

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzz kimsecikler ugramamis topigee :(( oksuz kalmis topik yahuu :) benim kuzeninim dugunu var ona kosusturuyoruz cumartesi kina yaptik bugunde dugun var aksamaa sansimiza hava gunesli :) dugunlerimizede cok az kaldii :) hadi bakalim hayirlisi

merhabalar...bizim topic boş kalmış kaç gündür, hava güzel diye hepimiz dışarıdaydık herhalde:) bizde haftasonu ankastra fırın ve ocağımızı aldık çok mutlu oldum, büyük eşyalar tamamlanmış oldu böylelikle:)))

selam kızlar valla evet kimse gelmemiş topice
bende bu ara sıkıntılıyım sebepsiz yere bunalıyorum hiçbişeye bakasım yok çok zayıfladım iyiki gelinlik falan almamışım 53 kiloyum ve boyum 172 :43: iskelet gibi oldum
bahar gelse heralde canlanırım biraz daha
patbir eşyalarını iyi günlerde kullan
ebrumm kuzeninin düğünüde hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah

Son düzenleme:
kizlarr size bisey danismak istiyorummm... ben koltuklarimi acik kremmm yemek takimimi ise vizon ve krem aldimm .. simdi hali ,perde aksesuarlarii ne renk kullansam diye dusunuyorum kahve diceksiniz buyuk ihtimalle ama kahve katarak evi bogmak istemiyorumm farkli bi renk dusunuyorum siz ne onerirsiniz ?
koltuk takimimm
$main.webp $main-1.webp

yemek takimimm

$SAM_1916.webp

kizlarr size bisey danismak istiyorummm... ben koltuklarimi acik kremmm yemek takimimi ise vizon ve krem aldimm .. simdi hali ,perde aksesuarlarii ne renk kullansam diye dusunuyorum kahve diceksiniz buyuk ihtimalle ama kahve katarak evi bogmak istemiyorumm farkli bi renk dusunuyorum siz ne onerirsiniz ?
koltuk takimimm
Eki Görüntüle 341178 Eki Görüntüle 341180

yemek takimimm

Eki Görüntüle 341199

bazı resimler ekledim ama...parke rengi, duvar rengi ve evin ışık alma durumu çok önemli...evin karanlıksa evet kahve boğar ama değilse bence kahve perde, krem halı güzel durur...ben altın sarısı tarzı biraz daha klasik perdeyi de seviyorum krem rengi mobilyada, onun dışında bej perde, koyu vizon, sarıya dönük krem tonları ve açık yeşilde yakışıyor ve kullanılıyor. Ama perde rengini mutlaka aksesuarlarla dengelemelisin. Kırlentler, vazolar veya duvar kağıdında falan serpiştirmelisin.

Bir de linens mesela eve ücretsiz keşife geliyor. Hem hangi tarz perde kullanmanız gerektiğini hem de mobilyalara göre önerilerini sunuyor. Bence en iyisi profosyonelden tavsiye almak:)

Eklentiler

• $salon dekorasyon 4.webp
    $salon dekorasyon 4.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 58
  • $salon dekorasyon 5.webp
    $salon dekorasyon 5.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $salon dekorasyon 6.webp
    $salon dekorasyon 6.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $salon dekorasyon 7.webp
    $salon dekorasyon 7.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $salon dekorasyon 9.webp
    $salon dekorasyon 9.webp
    16 KB · Görüntüleme: 55
  • $salondekorasyonu 1.webp
    $salondekorasyonu 1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $salon-dekorasyonu 2.webp
    $salon-dekorasyonu 2.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $salondekorasyon 3.webp
    $salondekorasyon 3.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 57
selam kızlar valla evet kimse gelmemiş topice
bende bu ara sıkıntılıyım sebepsiz yere bunalıyorum hiçbişeye bakasım yok çok zayıfladım iyiki gelinlik falan almamışım 53 kiloyum ve boyum 172 :43: iskelet gibi oldum
bahar gelse heralde canlanırım biraz daha
patbir eşyalarını iyi günlerde kullan
ebrumm kuzeninin düğünüde hayırlı ugurlu olsun darısı başımıza inşallah

teşekkür ederim:)

aman dikkat et, 53 kiloyu en son 10 yaşımda görmüştüm ben:)) havalardan bulanıyor olabilirsin kasvetli ya...bahara doğru cıvıl cıvıl hissedersin:)

ebrumm
koltuk takimimm
Eklenti 341178Eklenti 341180
Benim krem-kahve tonlarına en çok yakıştırdığım renk turkuaz canım,turkuaz yastık kılıfları,vazolar falan güzel gidicektir diye düşünüyorum :17:

koltuk takimimm

yemek takimimm

Eki Görüntüle 341199

canım şimdi yataşın sitesindeydim bu koltuğu sevgilime anlatıyodum resmini grünce şaşırdım:1::1::1:
mutlu huzurlu günlerde kullan sende bendensin ahşaba krem sevenlerden:1::1:
brillantta şuan iki renk karışımları var kuzum desenler okadar harikaki bence öle seç ben öle yapcam şahsen..
ayrıca perdeni illa krem yada kahve diil mor felanda secebilirsin aksesuarlarından 2 şeyde tamamlar:3::3:

bazı resimler ekledim ama...parke rengi, duvar rengi ve evin ışık alma durumu çok önemli...evin karanlıksa evet kahve boğar ama değilse bence kahve perde, krem halı güzel durur...ben altın sarısı tarzı biraz daha klasik perdeyi de seviyorum krem rengi mobilyada, onun dışında bej perde, koyu vizon, sarıya dönük krem tonları ve açık yeşilde yakışıyor ve kullanılıyor. Ama perde rengini mutlaka aksesuarlarla dengelemelisin. Kırlentler, vazolar veya duvar kağıdında falan serpiştirmelisin.

Bir de linens mesela eve ücretsiz keşife geliyor. Hem hangi tarz perde kullanmanız gerektiğini hem de mobilyalara göre önerilerini sunuyor. Bence en iyisi profosyonelden tavsiye almak:)

selam cnmmm ilgilendigin icin cok tesekkur ederimm bilgilerin icinde cok saoll.. aslinda 1 seneden beri aklimda gri koltuk beyaz mobilyasi siyah yesil aksesuarlari vs olarak planliyordum takiii kocis bu ise el atana kadar:) onceden cok buyuk konustum ben asla evimi krem kahve yapmicam diye her evde klasik olarak krem kahveyi gordugum icin degisik renklerde tasarlamak istiyordum evi fakat kociss gri siyah beyaz renk olayini nedense bi turlu ici isinmadii bi ara aramiz cok bozuldu bu mobilya renk olayinda.. neyse dedim kalp kirmaya degmez diyerekden ortak kararla daha cok onun karari ile :) bole karar verdik..aslinda kime sorduysam krem ne renk hali alabilirim diye yesil diyen cok oldu .. arastirim kafamda canlandirdim neden olmasin dedim yani yesilli kullanarak canlilik katmis olurum.. kahve renginin secmeme nedenim ise gercekten o rengi sevmiyorum evim aydinlik olsa bile o renk bana batiyo :)) fikirlern icin cok saoll tatlimm

canım şimdi yataşın sitesindeydim bu koltuğu sevgilime anlatıyodum resmini grünce şaşırdım:1::1::1:
mutlu huzurlu günlerde kullan sende bendensin ahşaba krem sevenlerden:1::1:
brillantta şuan iki renk karışımları var kuzum desenler okadar harikaki bence öle seç ben öle yapcam şahsen..
ayrıca perdeni illa krem yada kahve diil mor felanda secebilirsin aksesuarlarından 2 şeyde tamamlar:3::3:

cok saol canim... vallaa koltuk on numaraa keten kumasli yatak oluyoo konforlu cok rahatt.. leke tutmayan kumasdan su dok kayiyoo asagiya su... suet gibi kadife gibi koltuklari hic sevmiyorum daha dogrusu o kumaslari kocisle elliyemioruz bile huylaniyoruzz heryerdede simdi o koltuklardan var keten kumas nadir gordum baktigim kadariyla .. aynen dedigin gibi illa perdelerde krem kahve olmasi sart deil bi renk katicam bakalimm.. bi ev belli olsunda su esyalar bi yerlessinde gozumle bi goriyim ole karar vericem artik :)

selam cnmmm ilgilendigin icin cok tesekkur ederimm bilgilerin icinde cok saoll.. aslinda 1 seneden beri aklimda gri koltuk beyaz mobilyasi siyah yesil aksesuarlari vs olarak planliyordum takiii kocis bu ise el atana kadar:) onceden cok buyuk konustum ben asla evimi krem kahve yapmicam diye her evde klasik olarak krem kahveyi gordugum icin degisik renklerde tasarlamak istiyordum evi fakat kociss gri siyah beyaz renk olayini nedense bi turlu ici isinmadii bi ara aramiz cok bozuldu bu mobilya renk olayinda.. neyse dedim kalp kirmaya degmez diyerekden ortak kararla daha cok onun karari ile :) bole karar verdik..aslinda kime sorduysam krem ne renk hali alabilirim diye yesil diyen cok oldu .. arastirim kafamda canlandirdim neden olmasin dedim yani yesilli kullanarak canlilik katmis olurum.. kahve renginin secmeme nedenim ise gercekten o rengi sevmiyorum evim aydinlik olsa bile o renk bana batiyo :)) fikirlern icin cok saoll tatlimm

ya bizde de kahve koltuk vardı köşe 1,5 yıl olmuş aldığı, atmaya kıyamadık ve yanına 2 adet bej rengi berjer aldık, oturma kısımları ekose desen yaptırdık çok açık tatlı bir yeşil var desende süper oldu. Kahve koltukta da turuncu yastıklar var. Turuncu, turkuaz, açık yeşil yastıklar ve ona uygun aksesuarlarla renklendirirsin süper olur:)) Aslında çok klasik renkler ama kombinasyonu çok rahat yapıyorsun bu renklerle inan:)

ya bizde de kahve koltuk vardı köşe 1,5 yıl olmuş aldığı, atmaya kıyamadık ve yanına 2 adet bej rengi berjer aldık, oturma kısımları ekose desen yaptırdık çok açık tatlı bir yeşil var desende süper oldu. Kahve koltukta da turuncu yastıklar var. Turuncu, turkuaz, açık yeşil yastıklar ve ona uygun aksesuarlarla renklendirirsin süper olur:)) Aslında çok klasik renkler ama kombinasyonu çok rahat yapıyorsun bu renklerle inan:)

ay bu arada turuncu, turkuaz, açık yeşilden birisine karar kılıp renklendirirsin demek istedim hepsini kullan manasında değil tabii:))

ay bu arada turuncu, turkuaz, açık yeşilden birisine karar kılıp renklendirirsin demek istedim hepsini kullan manasında değil tabii:))

:)))))))))) saol cnm benimm yesil renk kafama yatti gibi iste ortada daha ev yok ama biz gidip mobilya aldik acelemiz neyse artik :) nisanda evi tutalim bi esyalari yerlestiriyimm duvar rengi zemin renk isiklar falan yapcaz artik biseyler :)

teşekkür ederim:)

aman dikkat et, 53 kiloyu en son 10 yaşımda görmüştüm ben:)) havalardan bulanıyor olabilirsin kasvetli ya...bahara doğru cıvıl cıvıl hissedersin:)

dikkat etmeye çalışıyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum zaman geçmiyor hasret günden güne daha zorlaşmaya ağırlaşmaya başlıyor sanki
birde dersler var tabi...
hayırlısıyla şöyle mart ortalarına doğru bahar gelse çiçekler açsa miss gibi güneşli pırıl pırıl sabahlara kalksak düğünlerede az kalsa ne mutlu olurdum :16:

tekrardan merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..inanılmaz güzel paylaşımlarınız var. Allah nasip ederse 1 temmuz 2012 de bizde aşkımızı resmileştireceğiz. konu başlığını okuyunca, bir an panikledim. 4 ay 3 hafta gibi bir zmanım var ama hala hiçbir şey almadık nişanlımla. nisan ortası gibi ev tutup,haziranın sonuna kadar tamamlarız diye düşünüyoruz.. şu an küçük adımlar atıyoruz.. mayıs sonu büyük eşyalar ve beyaz eşya yı alırız diye düşündük. sizce çok mu geç kalırız. daha ev tutmadan eşya almak mantıklı gelmedi bize.yazdıkça heyecanlanıyorum :)))
umarım hepimiz istediğimiz hayal ettiğimiz gibi evlilik yaşarız..
kolay gelsin hepimize...:)))

Hayırlı olsunn ayakkabılarınnnn :nazar: bnm arkadaşım da beyaz dolgu topuk bi ayakkabı almıştı çok rahat etmişti o yüzden çok iyi yapmışsınn

Bende gelinliğimin altına beyaz bir dolgu topuk almıştım. İnanırmısın asıl ayakkabımı doğru düzgün hiç giymedim bile. Bi nikahta giymiştim, merdivenden inerken takıldım düşüyodum tepetaklak, o yüzden düğünde sadece ilk dansta giydim, sonra annemi çağırdım, o getirdi dolgu topuklarımı rrahatça oynadım. Fotoğraf çekiminde hep dolgu topuklaydım, dağ bayır rahatça gezdim. O arkadaşın çok akıllılık etmiş dolgu topuk bir yedek alarak. Sizede tavsiyem kesin bir yedek alın. Babet çok baktım ben, ama şöyle oluyor, babet alınca gelinliğin boyu topuklu ayakkabına göre olduğu için yerlere çok sürünüyor. O yüzden yedek ayakkabıdada topuk olması şart.

koltuk takimimm

yemek takimimm

Eki Görüntüle 341199

Ebrumm güle güle kullan takımlarını :nazar:

Krem tonlarına yeşil gerçekten güzel gidio sıcak bi orta oluyor. Aynı zamanda turkuazlar maviler de güzel duruyor. Aslında çok kahve yok mobilyalarında o yüzden biçok renkle kombine edebilrsin. Ama en garantisi ve hoşu yeşil olur sanki :))

Back
X