- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Buselincik
-
Ben dormina battaniye aldım yumuşacık çok güzel bir bak istersen..
Canım seçtiğin mobilyalar çok güzel telesetin mobilyaları çok hoşuma gidiyor zaten..
Buarada battaniyeyi nerden bulabilirim diye sormuşsun biraz geç olucak ama kusura bakma,ben züccaciye ve ev tekstili satan bir mağazadan almıştım.Bulunduğun şehirdeki o tarz yerlere bakabilirsin.
Kızlar markafonide Mink Tekstil indirime girmiş fildişi renginde bir battaniye beğendim alan yada kullanan var mı bu markayı nasıl acaba kumaşı ???
:)
ya bende baktım şimdi markafoniye ama kararsız kaldım ben şöyle yumuşak bi battaniye istiyorum görüntüsü çok güzel yumuşaklığı kalitesi nasıldır acaba bu markanın:26:
Bende aynı şekilde tereddütteyim işte..netten markayı araştırdım ama hiç kullanıcı yorumuna rastlamadım
Dorminayı tavsiye ettiler ondan alıcam zaten görür görmez ama ben bi tane daha alim istiorum çok beğenmessem misafire kullanırım yada üstüne nevresim kılıfı geçirerek kullanırım diye düşündüm ama işte emin değilim genede napsak acaba
ben fildişi renginde yuvarlak halkalar olanı ve kare kare olanı beğendim yine aynı renkte ama kir gösterme açısından sağlıklı olurmuki
hayırlısıyla güle güle kullan cnm saç kurutman ve düzleştiricin çok hoşuma gitti
Güle güle hayırlı günlerde kullan inşallah..
canım hepsi çok güzeller maşallah iyi günlerde kullan... benzio çeyizlerimiz... english homedan bahsettiğin pike takımını anladım çünkü benimki de aynısımisafir çatal bıçak markası ne tlım kaça aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?