2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

Ben dormina battaniye aldım yumuşacık çok güzel bir bak istersen..

Kızlarrr dayanamadım gene bişiler aldım :)

Markafonide 10 tl indirim kuponum varmış çok kazançlı oldu :)

Rendem :)

Masa süpürgem :)

Son düzenleme:
Kızlar selam...moralim çok bozuk...kendimi aşkım kuracağımız yuvanın hayaline vermeye çalışıyorum...telesetten mobilya beğendim...yemek odası ve tv ünitesi beğendim...Dual serisi..fikirlerinizi bekliyorum :)

yemek odası...
Teleset

TV Ünitesi
Teleset :)

Son düzenleme:
Canım seçtiğin mobilyalar çok güzel telesetin mobilyaları çok hoşuma gidiyor zaten..
Buarada battaniyeyi nerden bulabilirim diye sormuşsun biraz geç olucak ama kusura bakma,ben züccaciye ve ev tekstili satan bir mağazadan almıştım.Bulunduğun şehirdeki o tarz yerlere bakabilirsin.

tamam canım teşekkür ederim inşallah bulurum :)
bende bayılıyorum bu takımaa askerimde çok beğenmişti..inşallah evimize almakta kısmetde olur :)

Kızlar markafonide Mink Tekstil indirime girmiş fildişi renginde bir battaniye beğendim alan yada kullanan var mı bu markayı nasıl acaba kumaşı ???
:)

Kızlar markafonide Mink Tekstil indirime girmiş fildişi renginde bir battaniye beğendim alan yada kullanan var mı bu markayı nasıl acaba kumaşı ???
:)

ya bende baktım şimdi markafoniye ama kararsız kaldım ben şöyle yumuşak bi battaniye istiyorum görüntüsü çok güzel yumuşaklığı kalitesi nasıldır acaba bu markanın:26:

ya bende baktım şimdi markafoniye ama kararsız kaldım ben şöyle yumuşak bi battaniye istiyorum görüntüsü çok güzel yumuşaklığı kalitesi nasıldır acaba bu markanın:26:

Bende aynı şekilde tereddütteyim işte..netten markayı araştırdım ama hiç kullanıcı yorumuna rastlamadım
Dorminayı tavsiye ettiler ondan alıcam zaten görür görmez ama ben bi tane daha alim istiorum çok beğenmessem misafire kullanırım yada üstüne nevresim kılıfı geçirerek kullanırım diye düşündüm ama işte emin değilim genede napsak acaba
ben fildişi renginde yuvarlak halkalar olanı ve kare kare olanı beğendim yine aynı renkte ama kir gösterme açısından sağlıklı olurmuki

fiyatı 152 tl olanı diyosun sen sanırım rengini bende koyu istiyorum evde bi tane açık renk var babannem mekkeden getirmişti ama çok güzel ve çok yumuşak evdeki bi tanede orta fiyatta ve koyu renk alırsam tamamdır:)

Yok canım benim beğendiğim 69.90 dı ama tükenmişler ya ben karar verene kadar
birinci sırada bi tane kahverengili var gittikçe rengi açılıyor acaba onumu alsam oda güselmiş ..:44:

hayırlısıyla güle güle kullan cnm saç kurutman ve düzleştiricin çok hoşuma gitti

canım hepsi çok güzeller maşallah iyi günlerde kullan... benzio çeyizlerimiz... english homedan bahsettiğin pike takımını anladım çünkü benimki de aynısı misafir çatal bıçak markası ne tlım kaça aldın??

Sağol canım çok teşekkür ederim :)
Çatal bıçak takımını bernardodan aldım kampanya ile 390 gibi bişide galba tam net hatırlamıyorum şuan

Kızlar bugün aldığım taptaze çeyizlerim :)

English Home battaniyem pamuk gibi yumuşacık :)

English home havlum gül kurusu rengi :)

Ve ilk gecelik sabahlık takımım benimki siyah renk :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…