Gelinlik Modelleri 2012 Gelinleri icin modeller..

YoLcu41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
1.732
0
0
- Yurtdışı
2012 Gelin arkadaslarim burada begendigimiz gelinlikleri paylasalim bir birimize fikir verelim olur mu :16:

Ben baslangici yapayim.

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$7.webp

canımcım bende öbür topikte paylaşıyodum tam sen yeni topik açmışsınn ve bendende bi kaç model taze beğendim geliyoooooooooo :1::1::1::1::1::1:

veee geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1::1::1::1::1:

Eklentiler

• $53401_robe_de_mariee_osuna-b.jpg_580.webp
    $53401_robe_de_mariee_osuna-b.jpg_580.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $gelinlik-2012-29.jpg_580.webp
    $gelinlik-2012-29.jpg_580.webp
    12 KB · Görüntüleme: 65
  • $1043tw.webp
    $1043tw.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $img0_jpg_580.webp
    $img0_jpg_580.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $dunyamodacigaleri91.webp
    $dunyamodacigaleri91.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
ben de ilk görür görmez 2 numarayı beğendim ama bişey merak ediyorum bu konularda pek bilgim yok acaba bu gelinliğin fiyatı ortalama ne kadardır???

ben de ilk görür görmez 2 numarayı beğendim ama bişey merak ediyorum bu konularda pek bilgim yok acaba bu gelinliğin fiyatı ortalama ne kadardır???

sanıyorum ki bu modeli diyorsunuz:
Planeta.jpg

Planetab.jpg

Pronovias markasının 2012 modellerinden Planeta. Tam olarak fiyatını bilmiyorum ama genelde pronoviasların yeni sezon ürünleri 5000 TL civarında oluyorlar. Tabi daha pahalısı da var, daha ucuzu da. Ortalama için oldukça yüksek fiyatlı bir marka.

Diktirirseniz pronoviasın kullandığı hakiki kordoneli fransız danteliyle 3000e yakın bir fiyat ödemeniz gerekir. gerçek fransız danteli olmasın ama benzer görünsün isterseniz de 1500-2000 gibi bir fiyata diktirebilirsiniz. tabi bir de etekte yeterince fazla kat tül kullandığından emin olmalısınız gelinlikçinin.

açıkçası bu model gerçek fransız dantelinin güzelliğini pek kullanmadığı için başka dantellerde de fena bir kopyası olmaz diye düşünüyorum.

benm düğünüm kır düğünü olucak hem askılı olsun istiyorum hem de kabarık bişiler olsun istiyorum daha hiç gönlüme göre bulamadım:(

sanıyorum ki bu modeli diyorsunuz:
Planeta.jpg

Planetab.jpg

Pronovias markasının 2012 modellerinden Planeta. Tam olarak fiyatını bilmiyorum ama genelde pronoviasların yeni sezon ürünleri 5000 TL civarında oluyorlar. Tabi daha pahalısı da var, daha ucuzu da. Ortalama için oldukça yüksek fiyatlı bir marka.

Diktirirseniz pronoviasın kullandığı hakiki kordoneli fransız danteliyle 3000e yakın bir fiyat ödemeniz gerekir. gerçek fransız danteli olmasın ama benzer görünsün isterseniz de 1500-2000 gibi bir fiyata diktirebilirsiniz. tabi bir de etekte yeterince fazla kat tül kullandığından emin olmalısınız gelinlikçinin.

açıkçası bu model gerçek fransız dantelinin güzelliğini pek kullanmadığı için başka dantellerde de fena bir kopyası olmaz diye düşünüyorum.

Cok pahali ama ya :26:

Evettttt hayalimizii süsleyennnn oo beyazz düşlerimizeee bi kaç kare daha eklemekk istiyorumm :1::1::1::1:

Eklentiler

• $adsız1.webp
    $adsız1.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 70
  • $adsız.webp
    $adsız.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 99
2 Numara cok hosuma gitti ya :)

Ayyy 2 çok hos cidden

5ide sevdim, 6ninda omuz kismi çok hos ama kararsizim omuz kismi için :50: genis omuzluyum biraz ondan ne tür almam gerekiyor bilmiyorum ama tek omuzlu gelinlikler hosuma gidiyor söyle bi kac tane örnekte ben ekleyim :

$8.webp $12.webp $13.webp $11.webp

Back
X