Arkadaşlar, Bahçeci kliniğinden şaşmayın... sizinle aynı sureçleri yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki tüp bebek işinde merkez kalitesi başarı şansını %80-90 etkiler.tüp bebek doktorların %99 u tüp bebek işlemlerinde ilaç,muayene vs aynı protokolleri uygularlar. Önemli olan merkezin kalitesidir. Embrıyolarnızın, yumurta ve spermlerin işlemden geçirileceği merkez işe yaramazsa doktor mucize mi yaratacak? Bahçeci kliniği bırakın Türkiye'yi Amerika standartlarında bir merkez. Her sey son teknoloji. Başarı oranları da o nedenle oldukça yüksek. Teknolojinin en son ulaştığı bir merkezi bırakmak büyük zaman ve emek kaybı . İlle de Mustafa Bahçeci olacak diye de bir şey yok. Bahçeci kliniğindeki diğer hekimler de oldukça başarılı. Dr. Güvenç hem konusunda uzman hem de çok ilgili ve anlayışlı bir hekim. Ben kendisinde gebe kaldım. Halit beyle yola cıktık olmadı. Güvenç beyle ilk seferde tuttu. şiddetle tavsiye ederim. Bir arkadaşım da Güvenç Bey'in hastası su an gebe 6 aylık ikizleri olacak.Bol şans...
Güvenç Beyi ben de çok duydum Daysleeper. Birçok yerde yazısını okumuştum. yanlış bilmiyorsam memorialdan geçmiş bahçeciye. çok başarılı ve ilgili bir doktormuş. gebeliğin hayırlı olsun canım. sağlıcakla al bebeğini kucağına İNŞALLAH....