2012 haziran anneleri bebişleri boyu ve kilosu

benimde 35+3 günlük bugün gidiyorum gelince sonucunu yazarım zayıf demişti inşallah kilo almıştır gelince kilosunu birlikte değerlendiririz ayrıca nts de vardı bügün

kızlar bizim kilomuz normal gidiyordu bu hafta atak yaptı bende şaşırdım suan 37+1 3530 kilo 52 cm boy gecen hafta 2950 kilo 50 boy idi bi haftada 600 gr almış neredeyse bu gidişle 4 kilo olacak

34+2 de 2060 gr hala zayıf((

üzülme canım, sen yemene içmene dikkat ediyor musun, eğer ediyorsan ve buna rağmen zayıfsa yapısı öyledir bebeğinini
demek ki kolay bir doğum olacak seninki, geçen sene görümcem 2.500 gram doğurdu, bebeği sonradan arayı kapattı, üzme kendini

Arkadaşlar 7.5 aylık 1.700 gr sizce nasıl tabi 1 ay önce böyleydi yine gideceğim ama ayına göre bu kilo nasıl çok mu zayıf

OĞLUM 38. haftada 2700 doğdu zayıf bebekler arayı çabuk kapatıyor doğru mesela ayda 1 kilo alıyolar doğunca bizimki 1400 1200 gitti arayı kapatıyolar da sarılık yüzünden korkuyorum ben gözleri kapalı çırılçıplak ışık altında yatması çok üzüyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…