2012 haziran anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdi?

27 günde doğum kilolarının hepsi gitti üstüne kilo vermeye devam ediyorum şuan 64üm 68 ile hamile kalmıştım.

10. gündeyim 8 kilo verdim 6 kilom kaldı ama süt olsun diye annemler paso yediriyorlar çabuk veremiyebilirim

27 günde doğum kilolarının hepsi gitti üstüne kilo vermeye devam ediyorum şuan 64üm 68 ile hamile kalmıştım.

Ayyyy....ne güzelllll... darisi banaaa yaa... bende dogurduktan sonra umarim hemen verebilirim...cok korkuyorum göbekli kalmaktan

Bugün 8.günüm,81.800 ile gittim,bugün 74 kiloyum.yani 8 kilo falan gitti,19 kilo almıştım,kaldı 11 kilo:) inş daha da çok veririm,hedefim 15 kilo daha verebilmek.

79 ile doğuma gittim bugün 7. günüm 72 olmuşum hedef 63.kayınvalideme sütün tatlı yemekle alakalı olmadığını anlatabilirsem vercem inş. kiloları

18 kiloyla doğuma girdim
doğumdan sonra 6 kilo gitmiş göbüş
2 aylık hamile gibi kaldı.sanırım gün geçtikçe
gider

ben 59 kiloyla hamile kaldım 76 kiloyla doğuma girdim .. 4. gün sağlık ocağında kontrolumuz vardı tartıldım 70 kilo çıktım şu an bilmiyorum kaç kiloyum ama 10 kilo var gibi fazlalık hala yürürken tıkanıyom

Ayyyy....ne güzelllll... darisi banaaa yaa... bende dogurduktan sonra umarim hemen verebilirim...cok korkuyorum göbekli kalmaktan

Masallah ilkcim.Allah herkese senin gibi kilo vermeyi nasip etsin

kizlar sizde benim gibi dogumdan itibaren tek basiniza hem bebege hem ev isi hem yemege kosturursaniz cabucak verirsiniz kilolari, ayni zamanda bebeginizinde memeden dusmuyor olmasi lazim:} tabi normal dogumunda etkisini göz ardi etmemek lazim.

bende 62 kılo ıle hamıle kaldım doguma gırdıgım gun 73 tum dogum cıkısı 70 cıktım

ve suanda bende ınanamasamda 61 kıloyuuuuuummmmmmmmm

öncelikle merhaba kızlar sıra sıra topiklere uğrayıp yazıcam 20 mayısta doğum yaptım 52 ile hamile kalmıştım doğuma 66 il doğuma gittim paazar günüydü doğum 5 gün içinde 56 kiloya düştüm direk eski kotlarımı falan giyebildim bende şaşırdım bi bir yıl benimle kalıcaklarını düşünmüştüm ama normal doğumun etkisi sanırım şuan 1 ayı geçti 56 hala sabit:))buarada asıl şu göbeğimizdeki açık kahve çizgi bizimle nekadar kalıcak bilen var mı?herkezin tez zamanda kilolarından kurtulması dileğiylee

Merhaba kızlar yıllarca kilo almak için elimden geleni yaptım ama bütün çabalarım boşa gitti. Annem fesatlığından kuruyorsun derdi.
Bende 47 kilo iken hamile kaldım 7 şubatta doğuma girerken 75 kiloydum şimdi 55 kiloyum doğumdan sonra kiloyu nasıl vereceğim diye hiç düşünmedim göbekde gitti. Fesatlığıda bıraktım inşallah daha fazla zayıflamam :)

bende 62 kılo ıle hamıle kaldım doguma gırdıgım gun 73 tum dogum cıkısı 70 cıktım

ve suanda bende ınanamasamda 61 kıloyuuuuuummmmmmmmm

bebek ne kadar doğdu? kucuk bıle olsa 3 kılo az gıbı geldı bana,suyu eşi:S

ben kilolu hamile kalmistim. hamilelikte 5 kilo aldim. hastaneden geldigimizde tartildim (3.gun) sadece1 kilosu gitmisti ama cok sisligim vardi. 1 hafta sonra 5 kilonun hepsi gitmisti. suan basa dondum. amacim normal kiloma inmek ama benimki hamilelik kilosu degil normal sismanlik 20 kilo vermem lazim ya 80 kiloyum offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…