canım senin 2.bebeğinmi bu? hamilelik takvimin varda.
profilimi güncellerken tüm alanlar zorunlu diye saçmaladı da ondan bende kızımın doğum tarihini 2013 diye yazdım askerlik falan off yalan oldu bunlar boşta geçirmiyor.Yapamadım gitti.
bende öyle düşünmüştüm daha kızın küçük :) eşin askermi?
Şükür değil canım oda profil düzenlerken oldu . düzeltebildim sonunda. ama evlenmeden önce askerden gelmesini bekledim eşimi :)
Hanımlar Allah nasıp ederse bende hazıran annesı olucam ınsallah ama benm kafama takılan bıkac sey var
dogumlarımız yaza gelıyo ama bebegı nasıl gıydırmek gerekıyo ılk basta nasıl takımlar almalıyım kımı uzun kollu olmalı usur dıyo kımı yaz gunu pışırırsın bebegı bı atlet yeter dıyo hemen buyuyo kucuk alma denıyo ne yapmalıyım ne kadar almalıyım
bırde bez stogu yapmak ıstıyodum prıma alım dıyodum ama her bez her bebege yaramıyomuss vs vs alısverıste nelere dıkkat etmelıyım sızce
ve hemen sunnet yaptıranınız oldumu ben cok ıstıyorum ama onda da bırsuru farklı gorus var ınsan ne yapıcagını bılemıyo kafamda netleşşin ıstıyorum bazı fıkırler
kızlar sabah kahvaltıda bebeklerinize neler veriyorsunuz?
Hanımlar Allah nasıp ederse bende hazıran annesı olucam ınsallah ama benm kafama takılan bıkac sey var
dogumlarımız yaza gelıyo ama bebegı nasıl gıydırmek gerekıyo ılk basta nasıl takımlar almalıyım kımı uzun kollu olmalı usur dıyo kımı yaz gunu pışırırsın bebegı bı atlet yeter dıyo hemen buyuyo kucuk alma denıyo ne yapmalıyım ne kadar almalıyım
bırde bez stogu yapmak ıstıyodum prıma alım dıyodum ama her bez her bebege yaramıyomuss vs vs alısverıste nelere dıkkat etmelıyım sızce
ve hemen sunnet yaptıranınız oldumu ben cok ıstıyorum ama onda da bırsuru farklı gorus var ınsan ne yapıcagını bılemıyo kafamda netleşşin ıstıyorum bazı fıkırler
4-5 cicibebe bisküvisi kaşığın ters tarafı ile eziyorum üstüne 1tatlı kaşığı organik reçel , 1 tatlı kaşığı labne peynir ve süt bunların hepsini karıştırıyorum.Görüntü güzel değil ama tat güzel..Çok koyu yapmıyorum göz kararı süt :))
:) kız sütmü veriyorsun sen çocuğa? 1 yaşından önce bal ve süt verilmiyor. labne peynirin besleyici özelliği yok ama sen normal peynir ver.
benımkı tahıllı mama yemediği için yumurta sarısı ve akşamdan ıslattığım tuzunu aldığım keçi yada koyun peyniri yediriyorum.
ama çok az yiyor herşeyi...
günaydın hanımlar..
benim minnoşumun da gece 38i biraz geçen hafif ateşi vardı kafası ve ağız içi çok sıcaktı, diş ateşi mi bu nedir acaba? dişi çıkan bebişler ateşle mi geliyor minik dişler?
benim ilk bebeğim kızım hiç ateşlenmezdi diş çıkartırken,anlamazdım bile diş çıkartacağını.. yalnzıca azı dişleri çıkarırken kötü olmuştu... erkeklerin minikken bile canları daha tatlı oluyor sanırım
Haklısın 1 yaşa kadar süt ve bal verilmez amaKaynanam verdiriyor ne diyeyim bu konuda pek söz sahibi değilim.tekrar sanşımı deniyeyim bakalım yazılar falan sunayım önüne ne dicek bakalımmm....Ha bide unuttum 4te bir yumurta sarısı veriyoruz birde
kızlar sabah kahvaltıda bebeklerinize neler veriyorsunuz?
Diş ateşi olabilir.kızımında dişi görünmeden 2 gün önce aynı şekilde olmuştu.Hadi hayırlısı inşallah diş geliyordur....
seneler önce ablam oğlunu özel hastaneye çocuk doktoruna götürmüş,sütünün yetmediğini söyleyince,
inek sütü verin hiç bişi olmaz demiş eskiden verince bişi oluyomuydu demiş.
kayınvalidemde sütüm yetmezdi,ben çocuklarımı inek sütüyle besledim der.
internetten de bir yazı okumuştum inek sütü sulandırılarak verilebilir diye.
aman bişi olmaz gerçi ya :)
bazen reçel yerine,keçiboynuzu pekmezide versen iyi olur canım.
ben artık bazen yediğimiz yemeklerden de yediriyorum valla :)
zaten yemiyor,bari bunlardan yesin diyorum.
suyuna ekmek bandırıp veriyorum.
bazende yemeğin kendisinden veriyorum.
işte çeşitli yazılar var Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Çocuğunuzun Beslenmesi - Genel Beslenme Bilgileri - İnek Sütü İle İlgili Gerçekler mesala bu yazı devam mamasını tavsiye ediyor inek sütü yerine. inek sütü yok böbrek fonksiyonlarını zorlamış eksik c vitamini varmış mış mışşş:
ne yapcağımı saşırdım ne zor iş bu karar vermekağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?