2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kızlar merhaba iyisinizdir inşallah. gülfem birkaç gündür tay tay duruyordu. Dün akşamda birkaç adım attı. 5 dakika yalnız bırakmıyoruz. Hemen koltukları tutup öyle yürümeye çalışıyor. Çok tehlikeli olmaya başladı. Uyanık olduğunda iş falan yapamıyorum. Oyuncakla oyalamaya çalışıyorum o da birkaç dakika sürüyor. Hemen başka Şeylere yöneliyor. Allah yardımcımız olsun.

evet canım çok zor artık o yüzden bende arayış içine girdim şu yürüme yardımcılarından alıcam çünkü koltuklara tutuna tutuna yürüyor sonra pat yere yapışıyor yürütece koymamak için direniyorum bakalım ne kadar dayanabilicem şimdi en zor zamanlarıymış annem öyle diyor gözümüzden ayırmamamız lazım Allah hepimizin minişlerini korusun.

Son düzenleme:

diş olsun inşallah canım başka sıkıntısı olmasında rahat rahat pırtlatsın dişlerini inşallah annesi.

sağolasın cnm tarif için, detaylı da yazmışsın, kaydediyorum hemen.. eksik olma..

neden memnun değillermiş acaba cnm? bizdeki 4 yıllık hatta ablamız hala oturuyor zaman zaman üzerine..hala çok sağlam yani, evet fiyatı da uygunmuş...
beren sıralıyorsa bununla güzel oyalanır, ama araba plastikten dolayısıyla çok hafif ;o yüzden bizim minişler gibi küçükler henüz tam dengeyi sağlayamadıklarından, önü havaya kalkıyor arabanın yürütmeye calışırken, ama senin gözetiminde olursa bi sıkıntı olmaz zaten plastik olduğu için tehlike arz edecek bi parçası da yok..

amin.. Allah sağlık versin, annelik zoorr..
diş olsun inşallah canım başka sıkıntısı olmasında rahat rahat pırtlatsın dişlerini inşallah annesi.

insaallah bakalım bekliyoruz minik dişleri..

canım şu tarz yorumlar vardı bu yüzden muallaktaydım.

kızıma aldığımızda yeni yeni yürümeye başlamıştı tutma yeri çok kısa olduğu için adımlarını ayarlayamadı ve bu araçla yürüyemedi. Araba şekline soktuğumuzda ayakları yere deydiği için kullanamadık, kendisi zaten süremedi ,ayaklarını yukarı toplamasını beceremiyor haliyle... Şimdi yürüyor ve hiç yüzüne bakmıyor. Sanırım 3 yaşından sonra bu arabayla kendine bir oyun bulabilecek :)

alıntı ebebek:)

bilmem ki cnm benim kız tutunup gidebiliyordu 10-11 aylıkken falan.. kısa değil tam bebek boyuna göre ortalama uzunlukta yapılmış bence..
araba modeli içinse doğru demiş yazan kişi; kendi kendisini sürebilmesi için bayağı bir güçlenmesi büyümesi gerekiyor, ama biz oturtup iterdik çok hoşuna giderdi, bebeklerini falan bindirirdi..
istersen sen e bebekte bi denet orada zaten kurulu halde oluyor bu oyuncaklardan, ya da bize getir Berenciğ, sürdürelim denetelim..hali hazırda salonda duruyor arabamız..ama bizimki sıralamadığı için henüz kullanmıyoruz

Son düzenleme:

disleri cikmadan nasil oturtacaz
nasil sofradakilerden verecez
benim elif en ufak puturde oguruyor,kusmaya calisiyor
burdaki yazilanlari okudukca bebeklerinize nazarlardan uzak hayranim

Yalnız değilsin canım benim ikizler de aynı . Gülfeme de maşallah bizim bıdışlar da geri geri emeklemeyi ilerletti iyice odanın başına ters koyuyorum geri geri kapıya kadar geliyorlar :)))) az önce birbirine ters olacak şekilde koydum yere, popo popoya kavuştular :)))

Mama sandalyesini kullanıyomusunuz? Ben yerim yok zamanı gelince alırım diye almamıştım şimdi zamanı geldi mi acep????

elifimi anlatiyon canim ya
benimkide emekleme yerine yuvalaniyor birde hizli hizli ayaklarini yere vuruyor cani yaniyor diye hop oturuyom ama yemek buyuk dert bizde
ilk in berenle ayni gun dogdu elif ama nerde
mas.berene
dis icin dr.a bile gittim.dr.gec cikmasi iyi dedi.ama hergun bakiyorum orda minik bir beyazlik gormeyi umut ederek

Mama sandalyesini kullanıyomusunuz? Ben yerim yok zamanı gelince alırım diye almamıştım şimdi zamanı geldi mi acep????

ben aldim onda oturacak reklam seyredecek.yere oyuncak atacak hanim
ama ben en cok araba koltugunu kullandim yemek yedirirken
sandalye biraz buyuk oda var.ama al bence en azindan masaya cekersin.yaninda olur

bizim de hiç dişimiz yok, pütürlüde öğürüyor, vakti gelince yiyorlar zaten cnm, senin de benim gibi kinci bebişindi yanlış hatırlamıyorsam..
benim ilk bebeğim kızım hatırlıyorum dişi yokken bir pirinç tanesinden boğulacak gibi olurdu, sonra dişleri çıktıkça alıştı katı gıdalara kendiliğinden..
maşaallah bayağı hareketliymiş elifcik Allah sağlık versin annesi..

Bizimkiler 22haziran doğumlu, veranın hareketsizliği diline vurdu sürekli konuşuyor attı yı öğrendi dün eymene koşacam diye süpürgeyi yere hızlı bıraktım attıııı diyo :)). Lafla işini hallettirir yürümesine gerek yok bıdığın. Kapıyı öğrendi bi de dış kapının önünden geçerken kapıya doğru uçuyor adeta

evet canım en iyisi gidip bakıpta deneyerek almak artık mağazayı birbirine katar benim bıdık teklifin için teşekkür ederim çok incesin

ben kullanıyorum çok memnunum

canım her bebeğin farklı farklı gelişimi sen daha iyi biliyorsun birde ikiz büyüttün çünkü inşallah 1 yaşından sonra hepsi düzene girer merak etme, ayrıca beren hanım teşekkür ediyor güzel iltifatların için.

evet canım en iyisi gidip bakıpta deneyerek almak artık mağazayı birbirine katar benim bıdık teklifin için teşekkür ederim çok incesin

ben çok seviyorum zaten o mağazayı, her yerde oradan oraya koşuşturan, oyuncakları kurcalayan minikler oluyor teklifimizde de çok ciddiyim gerçekten, benim kızımın ay grubu ile hala görüştüğüm arkadaşlarım var..

bızımkı yamuk yamuk bır guler herkes kole hanıma
ama sofraya gelmek ıstıyor vermıyoruz oyle bır bakısı varkı yıyemıyorum
ama benım kızın dılıne vurdu
3.canım ıkızler var
bızde dısarıyı sevıyoz
ılk kelımesı dedde ıdı hala unutmadı sımdıde babba yapıstı dılıne

ıkızler ınan cok baskaydı yada ben daha genc tecrubesızdım
bırde calısıyordum ya
ama onlarda 6 aylıkkken dısı cıkarmıstı
hatta balım 10.ayında 4 5 adım atıyordu
naz bıraz gec gıttıde

Berilciğim ikiz mi büyüttün? Ben şuan büyütmeye çalışıyorum o kadar farklılar ki veranın iki dişi var eymende diş mil yok vera 7kelime söyleyebiliyo eymen anca bağırıyor bi tek geri geri emeklemeleri aynı:)

inşallah canım havalar ısınsın görüşürüz bende çok isterim, sen fatihte miydin?

canim senin ikizlerin mi var peki suan kac yasindalar? bu 3. bebisin demek her ne kadar ikiz olsalarda ikinci bir hamilelik isteniyo demek ben bir daha istemem diye dusunuyodum ama isteniyormus galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…