2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ilkcim menüde neler var ayrıntılı paylaşabilir misin?
bir de diş buğdayını nasıl yaptın onu da yazarsan sevinirim..ellerine sağlık, kahvaltı öncesi o sofraya bakmak iştahımı kabarttı

gülfemciğe cok cok gecmis olsun annesi evet ya şu yaz bı gelse bizim de iki lafımızın biri yaz gelince şöyle yapıcaz yok böyleyapıcaz neyse bisey kalmadı Nisan'da parklardayız ins

bende yapmak istiyorum inş burda malzemeleri bulabilirim

canım malzemeleri ben internetten sipariş verdim sende öyle yapabilirsin, malum bebekle gezmek aramak çok zor.

pamukhelva sağol canım gerçekten güzel bir anı olacak beren kıza, öncesinde diş kurabiyelerini, ve diş buğdayı süslerini internetten sipariş verdim, pastasını koskada yaptırdım, evi hazırladım.

menüde ıspanaklı börek, peynirli börek, pamuk poğaça, kısır, paşa sarması,üç renk salata,elmalı kurabiye vardı.

öncesinde kuran okuttum, sonra yere bir örtü serdim meslek seçimini videoya çektim bu yüzden resimleri yok,üstüne ayna,tarak,kuran,kitap, kalem, şırınga, ilaç kutusu, bulaşık süngeri koydum. bunların her bir meslekle ilgisi var bebek hangisini alırsa ileride o mesleği seçecek diyorlar. beren ilk ilaç kutusunu ve kitabını altına gizlenmiş kalemi bulup aldı bu da okuyup eczacı tarzı bişey olacak anlamına geliyormuş bakıp görücez maksat eğlenmek sonra kafasından buğday taneleri attık şekerle birlikte buda kısmetli tatlı bir ömrü olsun kalan dişleri sağlam çıksın diye yapılıyor. arkasından yemeklerimizi yedik sohbet muhabbet ve sonrasında göbek attık.

bu arada diş hediği yaptık buğdaydan ben bardakları süsledim onun içinde dağıttık hedikleri.

bu arada diş hediği yaptık buğdaydan ben bardakları süsledim onun içinde dağıttık hedikleri.

sağol cnm ayrıntısıyla anlatmışsın, ellerine emeğine sağlık...hepsi çok güzel görünüyor
Berencik'in tüm dişleri kolayca sağlıkla çıkar inşaAllah..

gözün aydın cnm çocuklar rahatsız olunca bizde keyifsiz oluyoruz geçmiş olsun

ilkcim partiniz çok güzel olmuş darısı başımıza :) bizim oğlan ilk dişlerini çıkardı ama ben daha yapamadım kış ayı havalar eken kararıyo vs baharda yapıcaz doğum gününden önce o yüzden bol vaktim var alışverişe ama sen hangi siteden aldın bulamazsam bende ordan alayım cnm güvenlimi

sağol cnm ayrıntısıyla anlatmışsın, ellerine emeğine sağlık...hepsi çok güzel görünüyor
Berencik'in tüm dişleri kolayca sağlıkla çıkar inşaAllah..

Amin canım hepimizin bebişleri kolayca çıkarır inşallah incilerini

teşekkürler canım, hadi bakalım darısı size o zaman
parti süslerini bu siteden aldım
Parti Pazar / Parmada Kostm & Parti Malzemeleri / 'Yetikin Kostmleri''ocuk Kostmleri''Gsteri Kyafetleri''Parti Malzemeleri''Parti Ssleri''Dogm Gn Ssleri

kurabiyeleri bu siteden sipariş verdim
Kurabiyeler - Düğün Kurabiyeleri, Nişan Kurabiyeleri, Bebek Kurabiyeleri, Kurumsal Kurabiyeler, Butik Kurabiyeler

sedaemin geçmiş olsun kuzuna çok dikkat etmek lazım salgın var, hayela89 maşşallah minişlerine ilk inciniz hayırlı olsun.

sağol canım. maşallah döktürmüşsün. yakın olsam bende gelmek isterdim Rabbim 32 dişinide sağlıkla çıkarmasını nasip etsin. Darısı gülfem ve tüm damaklarını kaşımaktan heder eden kuzucukların başına..

saol canım her zaman beklerim buyur gel bu arada kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?

canim ben e bebek ten banyo oturagi aldim hem oturak hemde kaymazi var telde girdigim icon link kopyalamayi bilmiyorum yoksa kopyalardim suan indirimde hatta 50 tl

canım bende ondan almıştım şuydu anlattığın sanırım ama kız olduğu için yıkamaya korkuyorum senin kızda idrar yollarında falan problem olmadı dimi?

teşekkürler cnm bkıcam bu sitelere inş gönlümüze göre olur

banyo konusunu sormuşsun bide ben artık bebeğim büyüdüğü içn 2 aydır filesiz yıkıyorum ve tek başıma yıkıyorum artık üstündekileri küvete yerleştiriyorum sonra oturtıyorum zaten hemen sırtını vs yıkıyorum sonra başını sonra ayağa kaldırıyorum tutarak ayaklarını duruluyorum yürümeye başlasada banyoda rahat rahat yıkasak artık arkadaşımda banyoda oturarak kucağına alıp yıkıyormuş hem banyodan korkamasın şimdiden alışsın diye yapıyorum diyor ama ben kaloriferli ev olsda serin olduğundan daha güvenemiyorum bide kayar felan elimden alah korusun alışır inş yaza zaten yürüyecekler rahat rahat olur inş

buda güzelmiş canım bir tanede bundan alayım o zaman yerdeki suyla temas etsin istemiyorum gerçi her banyodan önce güzelce temziliyorum duşakabini ama yinede içime sinmiyor açıkçası.

bunda yerdeki suyla ya da yıkarken biriken suyla temas yok çünkü bebeği yatırdığın kısım tamamen fileli, ayaklı da olduğundan yerle teması yok..çok rahat ediyorum bununla ben, istersen oturt bebeği istersen yatır, rahat rahat yıkıyorum..tavsiye ederim, fiyatı da uygun..

canım ben beren 15 günlükten beri kendim tek başıma yıkıyorum ama küveti 1 aylıktan itibaren bıraktım 1 aylıktan beri beren duşakabinde yıkanıyor havada tutarak, ama zor oluyor artık çünkü çok hareketli oraya buraya saldırıyor suyun gittiği deliğe parmaklarını sokuyor kafasını suyun içine sokmak istiyor suyu yakalamaya çalışıyor bu yüzden 10 dkklık yıkamada mahvoluyorum fotosunu gönderdiğim aparattan var ama çok hijyenik olur mu mikrop falan kapabilir diye korkuyorum benim kızda idrarda üreme çıkmıştı ve o günden beri daha hassas oldum bu tarz konularda, kız bebekler çok zor oluyor yaa valla kadınlık başa bela bebeklikten başlıyor sıkıntıları

Ben daha banyoda yıkama faslına geçmedim. Havalar ısınınca gülfem inşallah o zaman ayaklarının üzerinde daha rahat durur. Beraber anne kız yıkanırız

canım bende ondan almıştım şuydu anlattığın sanırım ama kız olduğu için yıkamaya korkuyorum senin kızda idrar yollarında falan problem olmadı dimi?

Eki Görüntüle 634453

evet canim bendekide bundan ve hic sorun yasamadim idrarda falan gerci bu ay yapilacak tahliller ama simdiye kadar bi sikinti olmadi cok fazla suyla dolmuyoki akip gidiyo zaten her banyodan sonrada guzelcene duruluyorum zaten sen boyle deyince kafama takildi yikamasammi acaba? ha kafasini ve vucudunu yikadiktan sonra ayaga kaldirip ayaklarini ve kusunu guzelcene yikiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…