- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
canım ben beren 15 günlükten beri kendim tek başıma yıkıyorum ama küveti 1 aylıktan itibaren bıraktım 1 aylıktan beri beren duşakabinde yıkanıyorhavada tutarak, ama zor oluyor artık çünkü çok hareketli oraya buraya saldırıyor suyun gittiği deliğe parmaklarını sokuyor kafasını suyun içine sokmak istiyor suyu yakalamaya çalışıyor bu yüzden 10 dkklık yıkamada mahvoluyorum fotosunu gönderdiğim aparattan var ama çok hijyenik olur mu mikrop falan kapabilir diye korkuyorum benim kızda idrarda üreme çıkmıştı ve o günden beri daha hassas oldum bu tarz konularda, kız bebekler çok zor oluyor yaa valla kadınlık başa bela bebeklikten başlıyor sıkıntıları
saol canım her zaman beklerim buyur gelbu arada kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz?
ben doğduğundan beri banyoda yıkıyorum yaklaşık 2 aya kadar küvetinde yıkadım filesi vardı.
annemlere gittiğimde tabureye oturarak kucağımda yıkadım tabi biri su döküyor baktım çok rahat oluyor
evde bizim duş teknemiz var uzunca küvet yok
tekneye oturtuyorum bende arkasına oturuyorum
arada kucağımada alıp yıkıyorum bazen mırıldanıyor çünkü
kucağımda olunca daha güvende hissediyor kendini
birde fıskıyeyle yıkıyorum
başına dikkat ediyorum tabiki
büyükler gibi yıkanıyoruz
hemencececik banyomuzu yapıp çıkıyoruz
çok pratik valla öyle bir sürü şey almadım gerekte yok
hazır kalabalık oluyor evde
bu arada herkese günaydın kızlar güzel bir hafta olur inşallah, istanbulda havalar yine soğudubir an önce güneş yüzünü gösterse de rahat etsek. gezsek tozsak böyle sadece pazarları çıkabiliyoruz haliyle sıkılıyor insan, yürüteç kullanan var mı ben kullanıp kullanmama konusunda tereddütlüyüm ilk arabam tarzında bişey almayı düşünüyorum hem aktivite masası hemde tutunup yürüyebileceği tarzdan, yürüteçten daha faydalı olur sanırım siz neler düşünüyorsunuz?
ben beren 15 günlükten beri banyoda fıskiyeyle büyük insanlar gibi yıkıyorum ama son 2 aydır inanılmaz hareketli yerinde durmuyor haliyle banyo eziyete dönüşüyor bu yüzden arayış içerisine girdim ama çözdüm şuanda rahatız son aldığım aparatı köpük filesinin üzerine yerleştiriyorum hem suyla temas etmemiş oluyor hemde otururken eline banyo oyuncaklarını veriyorum onunla oyalanırken hemen yıkayıp çıkarıyorum. herkese önerileri için teşekkürler kızlar.
çok güzel halletmişsin banyo krizini cnm, sıhhatler olsun berenciğe yıkandıkça büyüsün pıtırcık...
deniz ürünleri yarışmasında yoksun gözlerim seni aradı cnm aran yok mu balıklarla?
yok canım bizim evde balık pişmez
ben de yemesini çok severim de, pişirmesini pek değil..ama çocuklar faydalansın diye yapıyorum ..:104:
berene çorbasını yapıyorum bende ama eşim balığı hiç sevmez ben bayılırım pişirmekten nefret ederim, durum böyle olunca 2 haftada bazen ayda bir çok güzel bir balıkçımız var oraya gider yeriz. bende bereni düşündüğüm için çorbasını yapıyorum, hem çok fazla kokmuyorda.
sebzeli çorba mı yapıyorsun seviyordur miniğin inşaallah..
ben de fırınlıyorum genelde, o zaman da koku olmuyor pek..bol limonla ohh mis oluyor..
evet canım sebzeli yapıyorum levrekle patates havuç haşlıyorum kereviz faan koyuyorum terbiyesini yapıyorum çok güzel oluyor beren çok severek içiyor içine levreğin etlerinide didiyorum yiyor haftada 1 yapıyorum kuzuma sende minişlerine deneyebilirsin.
Balık yasak değil mi henüz benim minişler çok az yiyorlar ama kiloları persentilde %90 da nasıl öyle oluyo şaşıyorum . Hele dün vera hiç ek gıda yemedi eymen de öğlen yoğurdunu yedi sadecedaha oturtamadık biz ek gıda olayını
hayır erken değil, hatta doktorumuz bize sofra yemeklerinede geçebilir artık bu ay dedi ve yaptığım yemeklerden dolma içi vb. yediriyorum balık için 8 aydan sonra rahatlıkla verilebilir biz ek gıdalar 4. ay bitiminde başladık ve şuan 5 öğün ek gıda +anne sütü yiyoruz, kilomuza gelince öyle hareketliki çok zor kilo alıyor 8 aylık kontrolünde 8 kilo 300 gramdı ama doktorumuz kilosunun ve motor gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi.
Zaten 3.bebiş olursa ona erken başlıcam ek gıdaya 6.ay bitimi geç oluyo kesinlikle. Biz olduk olası sofra yemeği yiyoruz benim yaptığım sebze çorbasını tükürüp bizim için yaptığım pırasanın suyunu hüpletiyolar
evet canım sebzeli yapıyorum levrekle patates havuç haşlıyorum kereviz faan koyuyorum terbiyesini yapıyorum çok güzel oluyor beren çok severek içiyor içine levreğin etlerinide didiyorum yiyor haftada 1 yapıyorum kuzuma sende minişlerine deneyebilirsin.
Balık yasak değil mi henüz benim minişler çok az yiyorlar ama kiloları persentilde %90 da nasıl öyle oluyo şaşıyorum . Hele dün vera hiç ek gıda yemedi eymen de öğlen yoğurdunu yedi sadecedaha oturtamadık biz ek gıda olayını
ellerine sağlık cnm, terbiyeyi bildiğimiz; un yoğurt limon şeklinde yapıyorsun değil mi? hımm çok güzel olur gerçekten de, ben terbiyeli denememiştim hiç..sağolasın..
aktivite masası ilk bebeğimden kalma var bizde, kızım bayağı güzel oyalanıyordu onunla...konuşmasını ilerletmesinde bayağı yardımcı olmuştu sayı saymayı vs.. hepsini ondan öğrenmişti pıtırcığım..
ilk arabamı tercih ederdim yerinde olsam...araba şekline getirip üzerine falan da binebiliyor, güzel oynuyor onunla bebişler.. bizdeki Playskool İlk Arabam - e-bebek.com şu..
eğer aktivite masasını zaten alacaksan yürüme yardımcısı çok fonksiyonlu olmayanı alabilirsin, hepsi hemen hemen aynı zaten konuşan oyuncakların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?