allah bebislerimize uzun omurler versin canim istesemde hamileligi bir kere daha tatmak icin isterim ama senin ikizlerde buyumus peki ne zaman rahat oldu bakmasi ikizlerebenim oyle bir ihtimalim olmadigi icindi.insallah gerekte kalmaz ve istedin kadar cocugun olur
bide videoyu izlesen 3 gün gülersin
kızlar size doyum olmaz bereni uyutup işlere koyulayım sonra avmye gidip tüketim çılgınlığı yapmak istiyorum heryerde fena indirim var öptümm hepinizi ve minişlerinizi.
Al benden de o kadar her dışarı çıkışımız bir seremoni oluyo:) bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler ya emerek ya da arabada sallayarak uyurlar. Yatağa koyup uyku arkadaşıyla uyutmayı demedim temelli uykuları kaçıyor :)ohh gez tabii hatta benim yerimede gezz benim iki bebisle cikmam mumkun degil anca hafta sonunu beklicem esimle birlikte cikicazz
Al benden de o kadar her dışarı çıkışımız bir seremoni oluyo:) bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler ya emerek ya da arabada sallayarak uyurlar. Yatağa koyup uyku arkadaşıyla uyutmayı demedim temelli uykuları kaçıyor :)
hoşbuldum canım sende hoşgeldin uzun zamandır yoktun
inşaallah kalıcı değildir biz evde hep yalnızız ya ondan kalabalığı sevmiyor
aynen canım ses kalabalık sevmiyor sürekli huzursuz ağlar eder bi görseydin allah yardımcımız olsun hepımızın
valla canim disari cikmak bi iskence daha cilmadan yoruluyoruz. ayakta salliyarak uyutuyorum canim artik salamaktan ayaklarim birbirine dolaniyo. bende kendi kendilerine uyumayi alistirmak istiyorum ama aglamalarina ne ben dayanirim nede komsular oyuzden sallamaya devam
evet canım doğum zamanı zıpladım bi yandanda popom açılıyodu önlükten bide popoyu kapıya çevirmiştim bi arkaya bakıyom biri gircek mi diye bir kameraya bir kahkaha tufanı kopup gidiyo odada bende dahil demezsin bu hatun doğuma gelmiş, ebe geldi ohh valla tatile mi geldin doğuma mı belli değil diyoo cahillik böyle bişey bakalım ikincide bu kadar rahat olabilecek miyim
yok canımm estağfirullah benimkide laptopun kablosunu kemirmeye çalışıyo yerde habire onu iteliyorum
ayy çok güldüm he sueda bile öyle bakıyo
bende sancı çekerken bi yandan da arkayı kontrol ediyordum
kayınvalıdemde bırak kzım bişi olmaz açılsın dıyodu :)
Al benden de o kadar her dışarı çıkışımız bir seremoni oluyo:) bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler ya emerek ya da arabada sallayarak uyurlar. Yatağa koyup uyku arkadaşıyla uyutmayı demedim temelli uykuları kaçıyor :)
kızlar ne güzel normal doğum yapabilmeniz, ben iki sezeryan olmasam üçüncü bebişi kesin düşünürdüm..
kabloyu kemiren Beren'i iteleyen ilkcim(o haliniz gözümde canlandı çok hoş :)), iyi gezmeler...
ben de kızımı okuldan almaya gidiyorum, iyi günler hepinize...
aman benim tek bebekte noluyo daha eşim olmadan çıkmadım dışarı
canım birini sallarken diğeri napıyo bu ikiz anneleri napıyor çok merak ediyorum
benimki sallanmayı sevmıyor memede uyuyor
aman benim tek bebekte noluyo daha eşim olmadan çıkmadım dışarı
canım birini sallarken diğeri napıyo bu ikiz anneleri napıyor çok merak ediyorum
benimki sallanmayı sevmıyor memede uyuyor
Ben ikisini de aynı anda arabalarında sallıyorum sonra ayrı odalara koyuyorum ki zamansız uyanan olursa kardeşıni uyandırmasın bazen biri memede biri arabada uyuyo o zaman ayak-bacak kasları çok işe yarıyo arabayı sallamak için gece uykusuna da kucağımızda gezdirirken geçiyorlar yalnız çok geç uyuyorlar gece 12den sabah 11e kadar uyuyorlar sonra öğlen 2den 4e kadar akşam 7den 9 a kadar uyuyorlar. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
Canim araba derken bebek arabasinda mi salliyosun evin icinde. Seninkiler bayagi uyuyomus benimkiler cok az uyuyomus masallah senin bebislere
Evet canım bebek arabasında sallıyorum. 9.aydan sonra 500ml anne sütü ya da devam sütü gerekmiyor değil mi? Ben diyete başlamayı düşünüyorum 9.aydan sonra
canım neden olmasınkı benım ablamların ikiside sezeryanlı
ikisininde 3 çocuğu var,artık bu sayı 4-5'e çıktı.
sen yinede düşün bişi olmaz ALLAH'ın izniyle...
Ben ikisini de aynı anda arabalarında sallıyorum sonra ayrı odalara koyuyorum ki zamansız uyanan olursa kardeşıni uyandırmasın bazen biri memede biri arabada uyuyo o zaman ayak-bacak kasları çok işe yarıyo arabayı sallamak için gece uykusuna da kucağımızda gezdirirken geçiyorlar yalnız çok geç uyuyorlar gece 12den sabah 11e kadar uyuyorlar sonra öğlen 2den 4e kadar akşam 7den 9 a kadar uyuyorlar. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?