- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
bizim uyku düzenimiz yok ne zaman uyursak,bazı sabahladığımız oluyor gündüzde akşama kadar yatarızBen ikisini de aynı anda arabalarında sallıyorum sonra ayrı odalara koyuyorum ki zamansız uyanan olursa kardeşıni uyandırmasın bazen biri memede biri arabada uyuyo o zaman ayak-bacak kasları çok işe yarıyo arabayı sallamak için gece uykusuna da kucağımızda gezdirirken geçiyorlar yalnız çok geç uyuyorlar gece 12den sabah 11e kadar uyuyorlar sonra öğlen 2den 4e kadar akşam 7den 9 a kadar uyuyorlar. Sizin uyku düzeniniz nasıl?
benimki kesinlikle biri varken uyumaz gerçi seninkiler alışmıştır sese.once kizi salliyorum canim sonra oglani yani anlayacagin oglan sirasini bekliyor yanimda oynuyor. sallamamak veli nimet canim
evet cnm 3 - 4 sezeryan yapan ben de duydum..
yaş da ilerliyor tabii, 83'lüyüm ben:)
çok geç uyuyorlarmış cnm, en son uykuları erkene çekebilsen daha erken uyurlar..gerçi sabah 11 de uyanmaları da çok iyi:) bizimki en geç 9da gece uykusuna geçmek istiyor, son uykusundan da en geç 7, 7.30 da uyanmış oluyor..gün içinde de 2-2,5 saatte bir uykusu geliyor kısa kısa uyuyor ..
bizim tontiş de henüz ne emekliyor ne de sıralıyor, yalnızca ellerime tutunup tutunup kendini ayağa kaldırmaya çalışıyor sürekli...
evet emzirmek en kolayı, yemek yedirebilmek olay oluyor bizde de, özellikle sevmediği birşey olduğunda püskürtüyor, her tarafı batırıyor yaramaz...
arkadaslar cok kotuyum ya paniktayim resmen
biliyorsunuz elif hala dis cikarmadi hatta alt damakta sislik bile olmadi.yani ufukta bir dis cikma ihtimali yok
ama sabah gulerken ust tamakta bir sisilik var ve bu sisiligin ici igne ici gibi beyaz
normalde ilk dis asagidan cikar
bu ustteki iltihap olabilirmi
yarin kontrol gunumuz yada bugunmu gitsem.bebislerinizde boyle birsey oldumu
izleriz belki birgün :)
bizim hastanede kımseyı almıyorlardı içeri
ohh gez tabii hatta benim yerimede gezz benim iki bebisle cikmam mumkun degil anca hafta sonunu beklicem esimle birlikte cikicazz
Al benden de o kadar her dışarı çıkışımız bir seremoni oluyo:) bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler ya emerek ya da arabada sallayarak uyurlar. Yatağa koyup uyku arkadaşıyla uyutmayı demedim temelli uykuları kaçıyor :)
bizim tontiş de henüz ne emekliyor ne de sıralıyor, yalnızca ellerime tutunup tutunup kendini ayağa kaldırmaya çalışıyor sürekli...
evet emzirmek en kolayı, yemek yedirebilmek olay oluyor bizde de, özellikle sevmediği birşey olduğunda püskürtüyor, her tarafı batırıyor yaramaz...
Günaydın kızlar oğlumun dedededeleriyle uyandım kızım çoktan söylüyordu ama oğlumdan ilk kez duydum güne güzel başladım hamdolsun. :)
arkadaslar cok kotuyum ya paniktayim resmen
biliyorsunuz elif hala dis cikarmadi hatta alt damakta sislik bile olmadi.yani ufukta bir dis cikma ihtimali yok
ama sabah gulerken ust tamakta bir sisilik var ve bu sisiligin ici igne ici gibi beyaz
normalde ilk dis asagidan cikar
bu ustteki iltihap olabilirmi
yarin kontrol gunumuz yada bugunmu gitsem.bebislerinizde boyle birsey oldumu
ben doğum anına kadar odamdaydım bebek geliyor dediler ve doğumhaneye aldılar doğumhaneden 15 dk sonra çıktım:
Canım diş değildir eğer alt da şişse beraber çıkarlar dicem ama şiş de değilmiş bence ara kontrolü bugüne al
yok canım iltihap falan değildir kimi bebeklerin alt dişi çıkarken kimi bebekler üst dişlerini önce çıkartıyor, panik yapma.
bende odamdaydım doğum başlıcak dendi doğumhaneye gittim
ama odayada almıyorlar kimseyi
yok canim ne paniklemesi daha da beteri oldum
babamizi aradik saat 2 ye randevu almis.bizde giyindik bekliyoruz.hayirlisi bakalim
dua edin ne olur
anladım canım bende herkes içerdeydi vallahatta lağman yapıcaz herkesi dışarı alalım demişler bende eşim yanımda kalsın dedim adam benim elimi tutuyo ben yanında afedersiniz mıçıyomuşum o acıyla ne yapacağımı bilemedim şimdi düşündükçe kendimden utanıyorum sen hangi hastanede doğum yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?