2012 Haziran Anneleri Doğurdu

yok canim ne paniklemesi daha da beteri oldum
babamizi aradik saat 2 ye randevu almis.bizde giyindik bekliyoruz.hayirlisi bakalim
dua edin ne olur

korkma canım o beyazlık diştir merak etme hiçbişeyciği çıkmayacak elif kızın. iltihap olsa vücudunda çocuk ateşten duramaz merak etme.

bende yaptıktan sonra kustum onda da annemin üstüne kusmuştum kadın Allahtan yedek üst almı kendine hastanede kalıcam diye

ümraniye afiyet hastanesinde yaptım doğumu,normaldede gittiğim hastanedir.
ben zaten evde bağırsaklarımı boşalttım ishal gibi oldum
normal doğumun belirtileri isahal olunur
ama yinede lavman yaptılar tabi azda olsa kalmış :)
kusma olmadı ama midem bulandı
zaten yüzüm ateş atıyordu

2gündür giremiyordum ama topiğimizin maaşallah var eski günlerdeki gibi. Yazın kızlar elleriniz dert görmesin dişi çıkan kuzularada hayırlı olsun . Bunu söylemekten sıkıldım ama darısı gülfem elamın başına...

Herkrse merhaba diyecem ama ben temizlik yap cocuklari yika uyut yemek yap derken muhabbeti kacirmisim yaaa. Neyse Berilcimm ins. kotu birsey degildir canim ilk buarada sen nerde dogum yaptin canim

Herkrse merhaba diyecem ama ben temizlik yap cocuklari yika uyut yemek yap derken muhabbeti kacirmisim yaaa. Neyse Berilcimm ins. kotu birsey degildir canim ilk buarada sen nerde dogum yaptin canim

Selam canım bizim de banyo günümüzdü annem geldi, çok çırpınıyorlar nefesleri falan gidiyo o yüzden annemle yıkıyorum ben minikleri, ben de uyutup duşa girdim çıktım annem çorbayı yapmış yemeği de ocağa koymak üzereymiş. Ana gibi yar olmaz derler son derece haklılar

slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız

Ben tek basima yikiyorum canim benimkilerde rahat durmuyo suyu tutmaya falan calisiyolar ama ne yapican mecbur sen anenle ayni apartmanda oturuyodun galiba ne guzel bende ayni apartmanda oturmayi cok isterdim annem hep yardimci olurdu bana herhalde hic yorulmazdim. Cok sanslisin sen canim kiymetini bil

Evet kesinlikle işim çok olduğunda yukarı anneme çıkarıyorum ikisini de iş yemek yapmak için uyumalarını beklemiyorum:) telden giriyordum tickerlarınızı göremiyordum benim minikler 8aylarını yarın dolduracaklar sizinkiler büyükmüş ben de neden sıralamıyorlar diye kafayı sıyıracaktım :)

Ne aşısı bu? Biz 6.ay aşısından sonra aşı falan olmadık

sağlık ocağı aradı geçen ay dünde özel dr muza sordum gerekli olmalı dedi salgın teşhıs edilmiş sağlık bakanlığından araştırmada sanırım vakalar olmuş o yüzden bu aşıları yollamışlar 1 yaş da olması gerekiyordu 1 yaş da da sanırım 2 . doz olcaklar

korknma cnm benim oğlanda sırala mıyor daha hatta dün dr dedim yuvarlanıyor ve poposunu kaldıra kaldıra gidiyor dedim normal dedi bu ayda olması gereken bebeklerin yürümesini 13-14 aylıkken bekliyoruz yaşını karşılar dedi ama dedim 7 ıncı ayda sıralıyorlar vs diye duyuyorum dedim olabilir dedi yani her bebek aynı değil o 7 ıncı ayda sıralayanlarıda merak etmiyor değilim açıkcası :) nasıl oluyor anlamış değilim bende senin gibi takmıştım da dr asla dedi yürümesini bekleme daha erken bide yemekle ilgili yemiyorsa zorlama bebeğini dedi zaten kılomuz normal de boyuda normal üstü o yüzden ii dedi şükür bende yemediğinde ısrar etmiycem bebeğime

Evet canim seninkiler 3 hafta kucuk bizden zaten her bebek farklidir canim merak etme seninkilerde ayaklanir yakinda

off bende neler yaptım neler o saatten bu saate bir silip süpürcem sonra işim bitecek kızlar berenin uyanmasını bekliyorum süpürge açmak için biraz daha uyanmazsa süpürücem valla gerçi benimki süpürge sesiylede uyuyo ama biraz dinleneyim dedim.

canım ben incirli ethicada doğum yaptım ama doktorum özel geldi aksarayda özel muayenehaneye gidiyordum doğumumu orda yaptırdı. sen medicanada mı yaptın?

slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız

maşallah oğluşuna, bizde aynı hep uğraş dünyası

Saglik ocaklari kizamik asinin ara dozunu yapiolar bu sene salgin varmis sizi saglik ocagindan aramadilar mi

benide aramadılar sağlık ocağından 24ünde berenin aşıları var o zaman sorarım.

Bizde iyiyiz canim herhalde kizamik asisi oldunuz umarim bebisinde ates falan yapmaz

yok cnm ebe hemşire ateş yapmaz dedi ama kontrol ediyorum ara ara maşallah ateş yok bakalım kızarıklar olursa korkma olur geçer dedi olmayadabilirmiş
bide benim oğlluş ayakta koltuğa tutunduruyoruz duruyo bide ellerinden tutunca yürüyo inş zamanla kendi kalkar ve oturur rabbim derse olucak bunada şükür herşey zamanla ileerliyor şükür

Kilosu ve boyu kaç bizim 2hafta önce 9600 ve 9550 idi. Boylar da 73cm yemediklerinde çok zorluyorum zorlamayım mı?? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…