- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
yok canim ne paniklemesi daha da beteri oldum
babamizi aradik saat 2 ye randevu almis.bizde giyindik bekliyoruz.hayirlisi bakalim
dua edin ne olur
Lahman mı? :))))
Bende ters etki yaptı.Yapılır yapılmaz kusmaya başladım.Ebe hemşire habire çık artık gel kontrol edelim orda doğurucan diyip duruyordu kendimi tutup kontrol için yatağa geçtiğimde ebe hemşire doğum başlamış hemen doğumhaneye demezmi ben hala kusmam lazımm diye söyleniyordum bi yandanda tuvaletim var ne doğurması diyodum .Ay allahım ne macera ama gülüyorum şimdi..Çok ilgili ve iyi bir ekiptiler.Sağolsunlar...Aklıma gelcdikce onlara dua ediyorum...
anladım canım bende herkes içerdeydi vallahatta lağman yapıcaz herkesi dışarı alalım demişler bende eşim yanımda kalsın dedim adam benim elimi tutuyo ben yanında afedersiniz mıçıyomuşum o acıyla ne yapacağımı bilemedim şimdi düşündükçe kendimden utanıyorum sen hangi hastanede doğum yaptın?
Herkrse merhaba diyecem ama ben temizlik yap cocuklari yika uyut yemek yap derken muhabbeti kacirmisim yaaa. Neyse Berilcimm ins. kotu birsey degildir canim ilk buarada sen nerde dogum yaptin canim
slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız
Selam canım bizim de banyo günümüzdü annem geldi, çok çırpınıyorlar nefesleri falan gidiyo o yüzden annemle yıkıyorum ben minikleri, ben de uyutup duşa girdim çıktım annem çorbayı yapmış yemeği de ocağa koymak üzereymiş. Ana gibi yar olmaz derler son derece haklılar
Saglik ocaklari kizamik asinin ara dozunu yapiolar bu sene salgin varmis sizi saglik ocagindan aramadilar miNe aşısı bu? Biz 6.ay aşısından sonra aşı falan olmadık
Ben tek basima yikiyorum canim benimkilerde rahat durmuyo suyu tutmaya falan calisiyolar ama ne yapican mecbur sen anenle ayni apartmanda oturuyodun galiba ne guzel bende ayni apartmanda oturmayi cok isterdim annem hep yardimci olurdu bana herhalde hic yorulmazdim. Cok sanslisin sen canim kiymetini bil
Ne aşısı bu? Biz 6.ay aşısından sonra aşı falan olmadık
slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız
Saglik ocaklari kizamik asinin ara dozunu yapiolar bu sene salgin varmis sizi saglik ocagindan aramadilar mi
Evet kesinlikle işim çok olduğunda yukarı anneme çıkarıyorum ikisini de iş yemek yapmak için uyumalarını beklemiyorum:) telden giriyordum tickerlarınızı göremiyordum benim minikler 8aylarını yarın dolduracaklar sizinkiler büyükmüş ben de neden sıralamıyorlar diye kafayı sıyıracaktım :)
Evet kesinlikle işim çok olduğunda yukarı anneme çıkarıyorum ikisini de iş yemek yapmak için uyumalarını beklemiyorum:) telden giriyordum tickerlarınızı göremiyordum benim minikler 8aylarını yarın dolduracaklar sizinkiler büyükmüş ben de neden sıralamıyorlar diye kafayı sıyıracaktım :)
Herkrse merhaba diyecem ama ben temizlik yap cocuklari yika uyut yemek yap derken muhabbeti kacirmisim yaaa. Neyse Berilcimm ins. kotu birsey degildir canim ilk buarada sen nerde dogum yaptin canim
sizler nasılsınız
Saglik ocaklari kizamik asinin ara dozunu yapiolar bu sene salgin varmis sizi saglik ocagindan aramadilar mi
Ankaradayım ben arayan olmadı
Bizde iyiyiz canim herhalde kizamik asisi oldunuz umarim bebisinde ates falan yapmaz
korknma cnm benim oğlanda sırala mıyor daha hatta dün dr dedim yuvarlanıyor ve poposunu kaldıra kaldıra gidiyor dedim normal dedi bu ayda olması gereken bebeklerin yürümesini 13-14 aylıkken bekliyoruz yaşını karşılar dedi ama dedim 7 ıncı ayda sıralıyorlar vs diye duyuyorum dedim olabilir dedi yani her bebek aynı değil o 7 ıncı ayda sıralayanlarıda merak etmiyor değilim açıkcası :) nasıl oluyor anlamış değilim bende senin gibi takmıştım da dr asla dedi yürümesini bekleme daha erken bide yemekle ilgili yemiyorsa zorlama bebeğini dedi zaten kılomuz normal de boyuda normal üstü o yüzden ii dedi şükür bende yemediğinde ısrar etmiycem bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?