- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Cabin ben laptopu acmiyirum telden giriyorum bebekleri falan sallarkwn iyi oluyor arada size bakiyorum birde aciyorum sonra unutuyorum mesela bu gece acik kalmis dunden unutmusum yeni farkettim
slm haziran anneleri. kısmetse bende 2013 haziran annesi olacağım. alışveriş konusunda kafam çok karışık. nette bazı listeler var ama her ayda çocuğun ihtiyaçları farklı olabilir. sizle aynı zamanlarda olcağımız için sizden fikir, bilgi, destek bekliyorum .
günaydın güzel anneler ve afacam bebişler.
bugün cumartesi ohh en sevdiğim gün
slm haziran anneleri. kısmetse bende 2013 haziran annesi olacağım. alışveriş konusunda kafam çok karışık. nette bazı listeler var ama her ayda çocuğun ihtiyaçları farklı olabilir. sizle aynı zamanlarda olcağımız için sizden fikir, bilgi, destek bekliyorum .
Bu arada sanada gunaydin ilk cim ve beren kizz
saol teyzesi ama beren kız daha uyanmadı
Senin esin evde herhalde oyuzden seviyosundur benimki degil ya sevmiyorum cumartesileri normalde paxarlari severim ama bu hafta paxartesiyi seviyorum cunku pazartesi izin yapicakmis esim
Canim beren iyiymis benimkiler saat 8 de hortladi simdi uyuttum ikisinide bende temizlige girisicem kismetse tabi bu bebisler yamuk yapip uyanmazlarsa
yok kız evde değil ama dükkanı erken kapatıyor bugün 3 gibi falan gelir ondan sonra alışverişe felan gidicez,cumartesi gününü pazar gününe hazırlık olduğu için seviyorumeşimde işe gitme streside olmuyor sabahlara kadar gez toz amaann sabahlar olmasınnn
Canim benim esimde bebeler dogduktan sonra cumartesileri birde geliyodu ama burodan bir kisi kursa gidince malesef gelemiyor artik komser yine geceye vermediya ona dua ediyom ben ne yapalim sadece pazar izinli olsun bunada sukur ya gece calissaydi ne yapardim ben
Günaydın kızlar kızım ve ben yeni uyandık oğlumsa hala uyuyor. Gece milyon kere kalktı vera üst iki dişi birden pırtlıyo ondan herhalde.
kızlar annemle teyzemler geliyomuş ne güsel bugün işim yok demiştim ama napalım otururuz artık kalkıp hazırlık yapayım görüşürüz sonra
İkizleri uyuttum işlerimi bitirdim geldim ama kimsecikler yokkahvaltıda 1yumurta sarısı peynir pekmez aptamil 7tahıllı Elmalı ile karıştırdım yemediler üşenmedim yumurta sarısı ve yoğurdu az nane ve tuz ilavesiyle çorba görünümünde verdim yediler :) yayla çorbasından çok pis sıkılacaklar ya inşallah alternatif bulurum :)). Yarın ikizleri anneme bırakıp eşimle sinemaya gidicez inşallah çok heyecanlıyım ilk defa bırakıcam yavrularımı.
Benim esim cok sever sinemayi zavallim bebisler dogdugundan beri gidemiyo sinemaya annem birakin gidin diyo ama ben eglence icin birakiyo gibi oluyo diye birakamiyorum halbuki alisverise felan gittigimizde hava soguk diye anneme birakiyoruz rahat rahat dolasalim diye ama yine ayni kapiya cikti haa alisveris haa sinema dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?