- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Günaydın annişler ve bıcırık bebişler..Hayırlı cumalar...
İzmir de yine yağmur var.Haftasonu gezme planlarımız sankim suya düşecek gibi.
Neyse evde prensesimle koyun koyuna uyurum bende :))
Ayy kızlar dün eve bir gittim babaannemiz yeni uyutmuş ece hanımı.Bende yanına uzanıverdim ohhh 1bucuk saat mışıl mışıl kızımla uyudum.kızım beni uyandırdı.Ay ne güzel bir duyguydu o öle....Bazen çalışıyorum diye kendime çok kızıyorum...
kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum
ya birde benim meme uçlarım emzirmekten lastik gibi oldu
nereye çeksen uzuyo
sizinde böylemi?
bu arada size sormak istediğim şey bebişleriniz ne kadar su içiyor beren suyu çok seviyor alıştırma bardağını gördüğü anda eller kollar ağız ayrı oynuyor günde 250cc su içiyor bu fındık.
yiyor ama doğru düzgün kilo almıyor işte canım napalım ben sonuçta sağlıklı ve dengeli besliyorum içim rahat en azından kimse annesi bakmıyorda bu çocuk böyle çitlembik gibi diyemez
Yiyip de kilo almıcak işte daha ne istiyorsun :))))) bizimkilere de su içseler yarıyo :)
Günaydın pamuk_helva cım;
Aman inşallah kanamalı yara olmaz memişin...
Kaç kilo ki senin bıcırık merak ettim 4+ geçmeye karar veriyorsun.Biz daha 3 teyiz 8 kilo olduğu için prenses hanım çok narin neyseki düzenli kilo alımı olduğu için sorun yok şükür :)
kanamıyor şimdilik ama yarıldı çok fena, tam ısırdığı noktadan..gün içinde daha çok yemek yedirip, göğüsleri dinlendireyim diyorum ama beni gördükçe istiyor, duramıyor emmeden...
en son 28.12 de 9330 gr.dı..bu ay gitmedik henüz dr.a...aslında 4 numara belden falan sıkmıyor iyi fakat yanlardan ya da sırttan taşırıyor..o yüzden bir büyüğüne geçsem mi diyorum..
o narin prensese maşaallah annesi, tabii önemli olan düzenli kilo alımı hangi ayda kaç kilo olduğu sağlık kıstası değil, hepsinin genetik kodu farklı farklı, kimi tombik kimi narin kimi uzun kimi minyon:)....Allah sağlık versin hepsine daima..
kanamıyor şimdilik ama yarıldı çok fena, tam ısırdığı noktadan..gün içinde daha çok yemek yedirip, göğüsleri dinlendireyim diyorum ama beni gördükçe istiyor, duramıyor emmeden...
en son 28.12 de 9330 gr.dı..bu ay gitmedik henüz dr.a...aslında 4 numara belden falan sıkmıyor iyi fakat yanlardan ya da sırttan taşırıyor..o yüzden bir büyüğüne geçsem mi diyorum..
o narin prensese maşaallah annesi, tabii önemli olan düzenli kilo alımı hangi ayda kaç kilo olduğu sağlık kıstası değil, hepsinin genetik kodu farklı farklı, kimi tombik kimi narin kimi uzun kimi minyon:)....Allah sağlık versin hepsine daima..
Oooo ben gelene kadar muhabbet almis basini gitmis tabi ben yine yetisemedim
evet ben de lansinoha yeniden başladım, bir de dr.um antibiyotikli bir merhem tavsiye etti emzirme aralarında onu kullanıyorum...Bizde de aynı sorun vardı ben de ilk zamanlardaki gibi lansinoh sürüp avent göğüs kalkanı taktım emzirdıkten sonra, 1-2 güne geçti
Selam hayela
Maşallah kilosu güzelmiş tabi doğum kilosuda benim prensese göre daha kiloludur.Ece hnm 2950 doğdu 3 hafta erken :) 37 haftalıkken doğdu...
Göğüs kalkanı var istersen onu tak ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ben aldım ama hiç kullanmadım açıkcası yara oldu bi ara krem kullandım geçti.Kalkan plastik olduğu için ne bileyim bi garip geldi hoşnut olmadım ondan kullanmadım açıkçası...Ama krem ile de geçmiyorsa daha çok yara olcağına kullan derim sonuçta sağlık için derim.Belki o yaralı memişi emmeleri sağlıklı değildir.En azında kalkan ile yaraya temas olmaz derim.
Haklısın tüm bebeklerin genetikleri farklı :) Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil. Nazarlardan korusun rabbim bıcırıklarımızı....
bizimki korkuyor süpürgeden, süpürge çalışırken hayatta uyumaz yaramaz
Berencik ince uzun çıtır olacak
fotograflarda çok güzel görünüyor
bebişlerimiz sağlıklılar ya kızlar, kilo boy vs..önemsiz detaylar bence..
günaydın guldis sana da hayırlı cumalar..
istanbul da yağışlı bu sabah..
herşey onların iyiliği için kızma sen kendine annesi..
ben de aynı şeyi soracaktım uzun süredir 4 kullanıyorum, fakat yanlardan ya da sırttan taşma problemi oluyor fazla kaka yaptığında.. 4+ ya geçme zamanı geldi galiba..
meme uçlarını öyle çekiştire çekiştire emiyordu bizim tontiş de, iki gündür fena yara oldular.. aman siz dikkat edin, diş yok ama damakları çok sert..
evet ben de lansinoha yeniden başladım, bir de dr.um antibiyotikli bir merhem tavsiye etti emzirme aralarında onu kullanıyorum...
evet cnm senin prensesin erken doğmuş doğum kilosu da etken haklısın bizimki 3850 doğmuştu..
kalkan hiç almamıştım ama gögüs pedine ve atlete değince çok acıyor, alsam iyi olacak dediğin gibi...
sağolun kızlar önerileriniz için..
amin cnm nazar değmesin minnoşlara
Bizde de aynı sorun vardı ben de ilk zamanlardaki gibi lansinoh sürüp avent göğüs kalkanı taktım emzirdıkten sonra, 1-2 güne geçti
Selam hayela
Eki Görüntüle 639571 Eki Görüntüle 639572 Eki Görüntüle 639573 Eki Görüntüle 639574
gülfem ela.teyzelerime sevgilerle...
Hoşgeldin hayela89...
evet medicana pahalı bana bi fiyat çıkardılarcanım ben çalışlar caddesinde kurtuluş hallaç a götürüyorum özel muayenehane, medicana hastanesini hiç bir zaman sevmedim politikası direk insan kazıklamaya yönelik ve doktoruları ilaç yanlısı alper beyide bu yüzden değiştirdim.
hiç ölçmedim cc olarak ama sen sorduktan sonra ölçtüm şöyle açıklayayım
sabah 5 cicibebe, 1 kibrit kutusu beyaz peynir,1 kaşık tereyağı, 1 kaşık pekmez, ceviz, 1 yumurta sarısı ekliyorum ıslatmak için milupa ballı irmikli kaşık maması koyuyorum yiyor bir güzel.
öğle 1 küçük kase çorba 140ccye denk geliyor ve 4 yemek kaşığı yoğurt yiyor.
ikindi meyva ve bebe bisküvisi karıştırıp yediriyorum
akşam bize yapığım yemeklerden bazen yarım kabak dolması yoğurtla karıştırıyorum, köfte patates püresi makarna,tavuklu pilav vb.
yatmadanda muhallebisini yiyor
aralarda günde 8 kez anne sütü alıyor.
benim de berenin deyişiyle meeemucumda öyle ben bayağdır 4+ bez kullanıyorum bence bu rahat oluyor.
bu arada size sormak istediğim şey bebişleriniz ne kadar su içiyor beren suyu çok seviyor alıştırma bardağını gördüğü anda eller kollar ağız ayrı oynuyor günde 250cc su içiyor bu fındık.
Eki Görüntüle 639571 Eki Görüntüle 639572 Eki Görüntüle 639573 Eki Görüntüle 639574
gülfem ela.teyzelerime sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?