2012 Haziran Anneleri Doğurdu

günaydın guldis sana da hayırlı cumalar..
istanbul da yağışlı bu sabah..
herşey onların iyiliği için kızma sen kendine annesi..

kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum
ya birde benim meme uçlarım emzirmekten lastik gibi oldu
nereye çeksen uzuyo
sizinde böylemi?

ben de aynı şeyi soracaktım uzun süredir 4 kullanıyorum, fakat yanlardan ya da sırttan taşma problemi oluyor fazla kaka yaptığında.. 4+ ya geçme zamanı geldi galiba..

meme uçlarını öyle çekiştire çekiştire emiyordu bizim tontiş de, iki gündür fena yara oldular.. aman siz dikkat edin, diş yok ama damakları çok sert..

Son düzenleme:

suyu hiç sevmiyor benim minik, bol bol süt emdiği için susuz kalmaz dedi dr.umuz , ama suyu sevmesi çok güzel birşey, afiyet olsun Beren kuzuya..

Günaydın pamuk_helva cım;
Aman inşallah kanamalı yara olmaz memişin...
Kaç kilo ki senin bıcırık merak ettim 4+ geçmeye karar veriyorsun.Biz daha 3 teyiz 8 kilo olduğu için prenses hanım çok narin neyseki düzenli kilo alımı olduğu için sorun yok şükür :)

Son düzenleme:

kanamıyor şimdilik ama yarıldı çok fena, tam ısırdığı noktadan..gün içinde daha çok yemek yedirip, göğüsleri dinlendireyim diyorum ama beni gördükçe istiyor, duramıyor emmeden...
en son 28.12 de 9330 gr.dı..bu ay gitmedik henüz dr.a...aslında 4 numara belden falan sıkmıyor iyi fakat yanlardan ya da sırttan taşırıyor..o yüzden bir büyüğüne geçsem mi diyorum..
o narin prensese maşaallah annesi, tabii önemli olan düzenli kilo alımı hangi ayda kaç kilo olduğu sağlık kıstası değil, hepsinin genetik kodu farklı farklı, kimi tombik kimi narin kimi uzun kimi minyon:)....Allah sağlık versin hepsine daima..

Son düzenleme:

Bizde de aynı sorun vardı ben de ilk zamanlardaki gibi lansinoh sürüp avent göğüs kalkanı taktım emzirdıkten sonra, 1-2 güne geçti
Selam hayela

Maşallah kilosu güzelmiş tabi doğum kilosuda benim prensese göre daha kiloludur.Ece hnm 2950 doğdu 3 hafta erken :) 37 haftalıkken doğdu...
Göğüs kalkanı var istersen onu tak ama bilmiyorum ne kadar sağlıklı ben aldım ama hiç kullanmadım açıkcası yara oldu bi ara krem kullandım geçti.Kalkan plastik olduğu için ne bileyim bi garip geldi hoşnut olmadım ondan kullanmadım açıkçası...Ama krem ile de geçmiyorsa daha çok yara olcağına kullan derim sonuçta sağlık için derim.Belki o yaralı memişi emmeleri sağlıklı değildir.En azında kalkan ile yaraya temas olmaz derim.
Haklısın tüm bebeklerin genetikleri farklı :) Sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil. Nazarlardan korusun rabbim bıcırıklarımızı....

Bizde de aynı sorun vardı ben de ilk zamanlardaki gibi lansinoh sürüp avent göğüs kalkanı taktım emzirdıkten sonra, 1-2 güne geçti
Selam hayela
evet ben de lansinoha yeniden başladım, bir de dr.um antibiyotikli bir merhem tavsiye etti emzirme aralarında onu kullanıyorum...

evet cnm senin prensesin erken doğmuş doğum kilosu da etken haklısın bizimki 3850 doğmuştu..
kalkan hiç almamıştım ama gögüs pedine ve atlete değince çok acıyor, alsam iyi olacak dediğin gibi...

sağolun kızlar önerileriniz için..

amin cnm nazar değmesin minnoşlara

Son düzenleme:

aynen benimkide çok korkuyor süpürgeden geri geri kaçıyor bana yapışıyor hemen
blendar saç kurutma makınası birde sesli oyuncaklardan
birde çok korkak ben gibi herşeye korkuyo sıçrıyor hemen

ben biraz daha 4 kullanıcam gayet iyiyiz biz
benim bi ara tek göğsüm yara oldu kanadı geçti
şuanda bişi yok uçları beyaz oluyor bazen
sadece çok emince biraz acıyor aman yara olmasın
ben onun emmesini beklemiyorum açıyorum
koştura koştura gelyor o kadar komik oluyorki o an

ben yara olduğu zaman lansinoh sürüp pedle kapatıyodum o çok iyi geliyordu
kalkanda aldım pek kullanamadım
ama benim yaralarıma hiç krem iyi gelmedi almadığım ilaç kalmadı
en sonunda aralıklarla emzirdim,göğüslerim kendine geldi
tabi bu ilk aylarda oldu

evet medicana pahalı bana bi fiyat çıkardılar
bikaç ay önce arıyorum mr ve ultrason ücretini öğrenmek için,buraya gelin dediler fiyat vermediler bile
suedada meeme meeme diye ağlıyor anne baba dede ve meme diyor en önemli kelimeler

en fazla 125 ml içiyor bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…