Dün gittik sinemaya, 4te bebişleri emzirdim çıktık eve 9da geldik. Ben odaya girince bi gülüşleri vardıki bi daha gitmemeye karar verdim. :) Muzlarını yiyip 6da uyumuşlar 7buçukta kalkmışlar çorbalarını yemişler geldiğimde de tekrar emzirdim. Annem çok kolay yedirmiş mamaları hayret, demek bana naz yapıyorlarmış. Gelelim filme; kelebeğin rüyasına gittik, acıklı bir filmdi ama güzeldi tavsiye ederim. Kıvanç tatlıtuğ çok iyi oynamış zaten o kadar zayıflamasından belli rolünü ciddiye aldığı
merhaba kızlar. bebek arabasına binipte ağlamaktan kendini heder eden bir bebek varmıdır bilmiyorum. dün hava güzeldi çıklalım gülfem hanımıda gezdirelim dedik. gelin görün ki arabayı ben gezdirdim babasıda küçük hanımı. yaa ben bebek arabasını nasıl sevdirecem şu kıza bilmiyorum.:26::26:
kimsecikler yok yine nerdesiniz kızlarrrr?kızımın burnu çok akıyor beraberinde başka bişey yok.ama emerken zorlanıyor.portakal suyu ya da bitkiçayı versem mi acaba bilemedim ne dersiniz?
gunaydin, bebisler nasil, buyuduler mi, ne yer ne icer, ne konusurlar, biraz anlatin bakem :)
sabah bi kalktım lara açmış tv çizgi film izliyor.ona misss gibi bi kahvaltı hazırladım
iyiz gülcan teşekkür ederim sen nasılsın nursena sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?