2012 Haziran Anneleri Doğurdu

oh ne güzel sinema keyfi de yapılmış.ben de oğluşumu götürmek istiyorum ama kızım akşam durmaz.şimdilik erteliyoruz bakalım.

ben de işten az önce geldim kuzumun çorbasını yaptım şimdi yediricem.birazdan görüşürüz kızlar

ah ah bu durumu bende çok yaşadım çok zor benim bıdık dışarı çıkarmayın beni diye ortalığı yıkardı... bebek arabasına da şu şekilde alştırdım... arabanın tekerlerini bi güzel yıkayıp eve çıkardım benim evin koridorları çok uzun yaklaşık 25 m.. hergün evin içinde arabayla gezdirdim odaları gezdiklo şekilde alıştı sadece emniyet kilidinin takılmasına ara sıra tepki gösteriyor o kadar...

kimsecikler yok yine nerdesiniz kızlarrrr?kızımın burnu çok akıyor beraberinde başka bişey yok.ama emerken zorlanıyor.portakal suyu ya da bitkiçayı versem mi acaba bilemedim ne dersiniz?

kimsecikler yok yine nerdesiniz kızlarrrr?kızımın burnu çok akıyor beraberinde başka bişey yok.ama emerken zorlanıyor.portakal suyu ya da bitkiçayı versem mi acaba bilemedim ne dersiniz?

Evet canin kimse yok bugun hadi dun hava guzeldi gezmelere gidildide bugun hava da kotu ee nerdesiniz anneler.. Canim biraz ihlamur cayi icirebilirsin gerci portakal suyuda verebilirsin 8 aydan sonra veriliyor ama az ver cok verme

gunaydin, bebisler nasil, buyuduler mi, ne yer ne icer, ne konusurlar, biraz anlatin bakem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…