- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
tatlım 1 haftalık olduğumuzda çağırmıştı bizi ondan sonra da bir şey demedi hastanedeki dr.
sağlık ocağındaki ebemiz 1 aylık olduğumuzda gelmemizi söyledi...o zaman gideceğiz bir daha...
bu arada slm arkadaşlar...oğluşumun anladığım kadarıyla gaz sancısı var,hiç durmuyor sabahın 07:00 sinden beri...ne yapacağımızı bilemedik annemle...bir de okuldan öğrt. arkadaşlarım geldiler neyseki fazla oturmadı kızlar halimizi görüpnasıl oldu bilmiyorum ama son 40 dk.dır uyuyor beyefendi,ne iyi geldi bilmem,nasıl geçti bu gaz onu hiç anlamadım ama bu geceyi de uykusuz geçirmek istemiyorum artık
((
bebeğinizde gaz sancısı var mı yok mu şöyle anlayabilirmişsiniz...
Peki gazı iyi çıkmayan çocuk ne yapar?
Gazı çıkmayan çocuk annesine üç tane haberci gönderir. Çok hıçkırık tutar, emerken karnından gurul gurul sesler gelir ve aşağıdan çok gaz çıkarır. Rahatsız olan bebek, ağlayarak annesinden intikamını alır.
aynı benim bebeğimi tarif etmişsin bu gaz olayı geçsin artık ya bugün beni mahvetti birde ben tek başımayım, en son çareyi ayağımda sallamakta buldum nini falan söyledim uyuyor sıpa 3 saattir şimdi ağladı gittim emzirdim bikaç defa alttan gaz çıkardı uyumaya devam ediyor ama ben bitmiş vaziyetteyim, eşim gelsede bir banyo yapsam