2012 Haziran Anneleri Doğurdu

slm kızlar...hazır benim paşa emip azcıkta olsa gurklayıp üstten sepetinde şimdi sessizce durduğu için...hızlıca yazayım...

bu gaz olayı için zeytinyağı denilmiş...nedir o ??? bilen bir yazsın hele sevabına,sab simplex yazmıştı dr.muz ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta...doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum...
söyleyin bildiklerinizi ne olur yavrum salyangoz gibi kıvrılıyor kucağımda :14: başladı huzursuzlanmaya işte sepetinde...2 dk. olmadı oysaki...koyalı oraya...

Son düzenleme:
adaer,
biri zeytinyağını bebeğe yalatmış
diğeri de totosuna sürmüş
onlar anlatmamışlar ama bence
zeytinyağını benmari usulü kaynatırsan
asidi azalır diye biliyorum
yarım saat kadar kaynaması yeterlidir
ben bu şekilde yapıp bebeği yağlamak için kullandım
ama şimdi chicco nun bebek yağını kullanıyorum

adaer
zeytin yağını ben de yalatıyorum çok kıvrandığında geçen gün poposunada sürdüm
faydasını gördüm inanılmaz rahat kaka yapıyor
annelerimiz hep yalatmış bize

vucudu için de dilek arkadaşımın dediği gb yağlanıcakmış ama havlar zaten sıcak henüz yağlamadım ben
sabamedin losyonunu sürüyorum

Kizlar bugun oglen gogsumu sagmadim uyaninca emsin diye uyandi iki gogsumude emdi sozde yatirdim aglamaktan katildi 90 cc mama verdim biberonla uyudu misil misil neyse ben 9da gogsumu sagdim 100 cc sut cikti acaba biberona alisti onun icin mi doymadi mememde cok uzuldum ya biberonu kesip bi sure hep meme versem duzelir mi diyorum ama o zamanda fazla sutum ne olacak offf bi akil verin kizlar

slm kızlar...hazır benim paşa emip azcıkta olsa gurklayıp üstten sepetinde şimdi sessizce durduğu için...hızlıca yazayım...

bu gaz olayı için zeytinyağı denilmiş...nedir o ??? bilen bir yazsın hele sevabına,sab simplex yazmıştı dr.muz ama sürekli onu da kullanmak istemiyorum ilaç sonuçta...doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum...
söyleyin bildiklerinizi ne olur yavrum salyangoz gibi kıvrılıyor kucağımda :14: başladı huzursuzlanmaya işte sepetinde...2 dk. olmadı oysaki...koyalı oraya...

ben hemşiremizi arayıp sordum bugün.dediki zeytinyağıyla saat yönünde göbek çevresine masaj yap..öyle yaptım işe yaradı..yağın ılık olmasına dikkat et

Kizlar bugun oglen gogsumu sagmadim uyaninca emsin diye uyandi iki gogsumude emdi sozde yatirdim aglamaktan katildi 90 cc mama verdim biberonla uyudu misil misil neyse ben 9da gogsumu sagdim 100 cc sut cikti acaba biberona alisti onun icin mi doymadi mememde cok uzuldum ya biberonu kesip bi sure hep meme versem duzelir mi diyorum ama o zamanda fazla sutum ne olacak offf bi akil verin kizlar

canım kaç saatte bir veriyorsun sen 100 cc sütü

İşte hem kilo vermek isteyen hem de emziren kadınlar için

günlük beslenme programı 1

Sabah:
1 su bardağı süt (şekersiz)
1 adet kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 yemek kaşığı pekmez
1-2 ince dilim kepek ekmeği
Domates, salatalık vs.

Ara öğün :
1 porsiyon meyve
1 bardak süt (şekersiz)

Öğle:
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 kase yoğurt veya komposto
1 ince dilim ekmek
Salata (limonlu, az zeytinyağı ile tatlandırılmış)

Ara öğün:
1 bardak meyve suyu
½ paket Lifli Kepekli Bisküvi

Akşam:
1 kase çorba
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
2-3 adet ızgara köfte veya bir parça ızgara tavuk (derisiz) veya balık
Salata (limonlu, az zeytinyağı ile tatlandırılmış)

Ara öğün:
1 su bardağı süt
1 porsiyon meyve

günlük beslenme programı 2

Kahvaltı:
1 Su bardağı süt
1 Yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
5 Zeytin
1-2 Dilim ekmek
1 Yemek kaşığı pekmez yada bal
1 Meyve, 1 havuç yada domates

Ara öğün:
1 Meyve

Öğlen:
1 Porsiyon etli sebze yemeği
1 Porsiyon pilav veya makarna
1 Kase yoğurt veya ayran
1 Dilim ekmek
Mevsim salatası

Ara öğün:
1 Kibrit kutusu beyaz peynir
1 Dilim ekmek
1 Domates veya meyve

Akşam:
1 Kase çorba
60-90 gr et
1 Porsiyon sebze yemeği
1 Kase yoğurt veya sütlü tatlı
Mevsim salatası
1 Meyve
1 Dilim ekmek

Yatarken:
1 Su bardağı süt veya yoğurt veya sütlü tatlı

NOT:Yemek aralarında ıhlamur,nane papatya gibi bitki çayları,az şekerli limonata veya komposto içilebilir.
Bu diyet toplam 1900 kaloridir.

kocişin uykusu gelmiş
benimse uyku gözümden akıyor 2 haftadır...
oğluşa da Rabbim deliksiz uykular nasip ederse uyumaya gideceğiz biz odamıza ama benim hiç ümidim yok kociş uyuyakaldı bile ben bunu yazana kadar oğlansa mıkır mıkır sepetin içinde :(((

iyi geceler kızlar...

bizim bebişin cumartesi günü kırkını uçurduk :52:
Darısı sizlerin başına güzel anneler...

Bu arada bizim bebeğin gözünde aşırı çapaklanma var, gözyaşı kanalı tıkalı olduğu içinmiş. Doktor damla verdi. Kullandık geçmedi. Masaj yapmak gerekiyormuş ama zor oluyor masaj bebeğin gözüne :50: Bu sorunu yaşayan var mı?

Ayrıca sebamed şampuan da oğluma alerji yaptı. Banyodan sonra kafası vücudu kızardı. şimdi sadece su ile yıkıyoruz. Bir de bübchen şampuan aldım denemek için. Bitkiselmiş. Siz neyle yıkıyorsunuz bebeklerinizi , alerji olan var mı??

evet cnm bendede var sağ gözünde bana bişey vermedi masaj yap dedi

Bu arada bizim bebeğin gözünde aşırı çapaklanma var, gözyaşı kanalı tıkalı olduğu içinmiş. Doktor damla verdi. Kullandık geçmedi. Masaj yapmak gerekiyormuş ama zor oluyor masaj bebeğin gözüne :50: Bu sorunu yaşayan var mı?

Ayrıca sebamed şampuan da oğluma alerji yaptı. Banyodan sonra kafası vücudu kızardı. şimdi sadece su ile yıkıyoruz. Bir de bübchen şampuan aldım denemek için. Bitkiselmiş. Siz neyle yıkıyorsunuz bebeklerinizi , alerji olan var mı??

Ne zaman uyanirsa dun gece 150 cc icti gece 4te hastanelik olduk gaz sancisindan dru saat basi ver 60ccyi gecmesin dedi simdi dikkat ediyorum bide zinco veriyorum uyudu bugun

ilkcim, aşıdan sonra ateşlendi mi, 1 aylıkken yapılan aşı değil mi, bizde cumartesi yaptırıcaz ama ateş yapıyor dediler, bir sorayım dedim

yok canım ateşlenmedi ağlamadı bile aşıdan sonra, hemşireye sordum bu aşı ateş yapmaz ama bundan sonraki bütün aşılar ateş yapacak dedi:50:

kızlar işitme testi yaptıran varmı

canım doğumdan sonra hastaneden çıkmadan yaptılar ki zaten sağlık bakanlığınca hastanede doğumdan hemen sonra yapılması zorunlu.

benim kız 150cc sütü bitiriyo üstüne meme istiyor uyanıkken en geç 10 dk memesiz duruyor, süt danası:nazar::nazar::1:

Son düzenleme:
kızlar dün doktor kontrolümüz vardı kalça ultrasonunda sorun çıkmadı çok şükür, doktor gelişimini beğendi.

kız bebekler için çok önemli bir bilgi vereyim, vajinasının dudakları yapışabilirmiş bu yüzden her banyodan ve alt açmadan sonra vajinasının dudaklarını iki yana ayırın temizler gibi.

gaz çıkarması içinde süper birşey gösterdi dün akşamdan beri deniyorum bebişimin karın gazı kalmadı aynı zamanda sabah 2 defa yaptım ikisindede kakasını yaptı çok rahat şekilde gaz çıkara çıkara. poposunun yanaklarını ayırın popo deliği açılsın gaz çıkartacağını göreceksiniz gaz çıkartmayana kadar ayırmaya devam edin bunu aynı zamanda popo deliğinin yapışmaması için her alt açmada ve banyodan sonra uygulamak lazımmış, şuan doktorun duacısıyım.

gaz ilacı sab simplex yazdı biogaia tek başına çok etkili olmayabilirmiş bununla birlikte verildiği zaman farkı görecekmişim ilacı almaya gidicem birazdan deneyelim bakalım sonuc yazarım.

teyzeleri kızçemin 1 aylık hali saçlarının önü dökülüyo:1::nazar::nazar:

$Fotoğraf0397.webp $Fotoğraf0380E001.webp

yok canım ateşlenmedi ağlamadı bile aşıdan sonra, hemşireye sordum bu aşı ateş yapmaz ama bundan sonraki bütün aşılar ateş yapacak dedi:50:

canım doğumdan sonra hastaneden çıkmadan yaptılar ki zaten sağlık bakanlığınca hastanede doğumdan hemen sonra yapılması zorunlu.

benim kız 150cc sütü bitiriyo üstüne meme istiyor uyanıkken en geç 10 dk memesiz duruyor, süt danası:nazar::nazar::1:

cnm aşı tam 1 aylıkken mi olacak, 1 gün sonra 1 gün önce farkeder mi?

benim anlamadığım bebekleriniz emerken neden bi de sağıp ta veriyorsunuz?

Back
X