2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??

Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.başına böyle birşey gelen var mı acaba ??

Canım onun suyun olup olmadğını test eiyorlar hastanede turnusol kağıdı gibi bir şeyle test ediliyor ondan yaptırt bence benimde kızım 40+0da olmuştu bu arada seninde az kalmış umarım sağlıkla kucağına alırsın panik yapma ama mutlaka dra git sık sık ihmal etme

gecmis olaun canim
serum fizyolojik ile ac istersen
saglik ocagindan mi aradilar topuk kani sonucu icin
yuksek cikmis derken bi problem mi varmis anlamadim allah korusun
tekrardan mi alinacak
hastanede dogumdan sonra vermis miydiniz

hastanede yapıldı tekrar sağlık ocağı yaptı ama bu seferki zekası yüksek çıkmış oğlumunda öyleydi önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum sadece hiperaktif bilmiş ve yaramaz oluyolar :))):1::1::1:

Canım onun suyun olup olmadğını test eiyorlar hastanede turnusol kağıdı gibi bir şeyle test ediliyor ondan yaptırt bence benimde kızım 40+0da olmuştu bu arada seninde az kalmış umarım sağlıkla kucağına alırsın panik yapma ama mutlaka dra git sık sık ihmal etme

peki o zaman.çok teşekkür ederim cevabınız için.şuan az az geliyor.ama tekrar devam ederse onu yaptırayım ben de.nst de kalp atışları iyi çıktı.hareketlerini de hissedebiliyorum.Allaha emanet evlatlarımız.

peki o zaman.çok teşekkür ederim cevabınız için.şuan az az geliyor.ama tekrar devam ederse onu yaptırayım ben de.nst de kalp atışları iyi çıktı.hareketlerini de hissedebiliyorum.Allaha emanet evlatlarımız.

Canim akinti olmasin o?
Bendede var cunku oyle bir durum.Ama kontrol edildi.Akintiymis.

hastanede yapıldı tekrar sağlık ocağı yaptı ama bu seferki zekası yüksek çıkmış oğlumunda öyleydi önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum sadece hiperaktif bilmiş ve yaramaz oluyolar :))):1::1::1:

ha tanam canim yaa onemli bisey olmasin da
hem sen idmanliymissin ustesinden gelirsin :))

selam kızlarrr biz geldikkkızım çok ağlıyor yaa hiç fırsat bulamıyorum ewde kalablık halaa nasılsınız iyimisnizzz biz hala gazla mücadele edyrz

kızlar benim sütüm eskisine göre biraz var gibi
ama oğlum bir saat emdikten sonra
mama veriyorum 60 cc de mama yiyo
doymuyo mu sütümle?
sütümün yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim?
siz nasıl anlıyorsunuz?

doymuyo mu sütümle?
siz nasıl anlıyorsunuz?

valla ben de isi cozemedim hala
yalniz dun nette arastirdim da memeden sonr biberon lalmasi illa doymadigini gostermezmis
bebegin emme refleksi ile ilgiliymis bu durum
yalanci meme veriyomusun onu dene bence
ben 3 gundur hic vermiyorum artik mana
cars kontrol var kilosuna bakicam
denemeden bilemeyiz sut yetiyomu
bu hafta denemis olcam kilo alimi iyiyse boyle devam etcem
bir de bezine bak diyolar
gunde 3 kaka 5 cis olmaliymis en az
bunlar doydugunun gostergesiymis
sindi tek anne sutuyle fazla fazla dolduruyo bezi
demek ki dyuyo diyorum
istersen sen de bigun tek anne sutunu dene

doymuyo mu sütümle?
siz nasıl anlıyorsunuz?

canım biz bebeğ tarttırdık öyle anladk sütün yettğni kilo almış yoksa bende yetmiyor sanıordum çünkü saatlerce emmek istiyor allah doymuyormu acaba diyordum ama bizimmki emmeyi sewiyo galiba ondanmış
mamaya çok alıştırma emdirdikce gelir sütün marulda süt yaprmış bolca ye biliyorsndur gerçi süt yapan şeylrii

ben yaşamadım canım öyle bişey ama suyunun gelmesi sancılarını çoğaltır diye biliyorum sen takip et bence sancı yada kanama olursa hastaneye koş yada için rahat etmiyosa başka bi doktora git olmadı :emir_bebek:

kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallahh size bir şey sormak istiyorum ilk doğumunu genel anestezi ile sezeryan olup ikinciyi epidural anestezi olan varmı?

kuzenim yaptı canım..birincisi genel anesteziydi çok ağrılar çekmişti uyanırken ve sonrasında.3 hafta önce spinal yaptı çok memnun kaldı...

valla ben de isi cozemedim hala
yalniz dun nette arastirdim da memeden sonr biberon lalmasi illa doymadigini gostermezmis
bebegin emme refleksi ile ilgiliymis bu durum
yalanci meme veriyomusun onu dene bence
ben 3 gundur hic vermiyorum artik mana
cars kontrol var kilosuna bakicam
denemeden bilemeyiz sut yetiyomu
bu hafta denemis olcam kilo alimi iyiyse boyle devam etcem
bir de bezine bak diyolar
gunde 3 kaka 5 cis olmaliymis en az
bunlar doydugunun gostergesiymis
sindi tek anne sutuyle fazla fazla dolduruyo bezi
demek ki dyuyo diyorum
istersen sen de bigun tek anne sutunu dene
gerçi biberondan sonra meme versem yine heyecanla tutuyo
ben doymuyo sanıyorum
yalancı meme dün verdim
tutmuyo midesini bulandırıyor
kakası çişi normal
ben de bir deniyim bakalım nolcak
ama mama vermeyince memeyi ağzından alamıyorum

canım biz bebeğ tarttırdık öyle anladk sütün yettğni kilo almış yoksa bende yetmiyor sanıordum çünkü saatlerce emmek istiyor allah doymuyormu acaba diyordum ama bizimmki emmeyi sewiyo galiba ondanmış
mamaya çok alıştırma emdirdikce gelir sütün marulda süt yaprmış bolca ye biliyorsndur gerçi süt yapan şeylrii

bizim de yarın kontrol var kilosuna bir bakalım
inş sütüm biraz daha artar da mama vermem
bir de benim hiç iştahım yok
zorla yiyorum

Canim akinti olmasin o?
Bendede var cunku oyle bir durum.Ama kontrol edildi.Akintiymis.

canım bu akıntı gibi değil.akıntım kesildi bu başladı.akıntım varken günlük pedlerle idare edebiliyordum.ama şuan normal ped bile fayda etmiyor düşün.çocuk bezi kullanıyorum.gece uykudan uyanıyorum sıcak sıcak bişeyler geliyor.afedersin tuvalette banyoda fln bacaklaımdan süzülüyor böyle

benim suyum geldiği gibi sancılarım olmuştu
gerçi benim hep sancım vardı ama

bir şey olmaz Allahın izniyle stres yapma sakın.suyunun tamamı birden boşalsa bile saatlerce idare edersin.bebeğinin hareketleri önemli.minimum suyla normal doğuma girdi kuzenim bitmişti nerdeyse..suyun bitecek kadar azalsa karnından belli olur zaten.küçülür..

canım bu akıntı gibi değil.akıntım kesildi bu başladı.akıntım varken günlük pedlerle idare edebiliyordum.ama şuan normal ped bile fayda etmiyor düşün.çocuk bezi kullanıyorum.gece uykudan uyanıyorum sıcak sıcak bişeyler geliyor.afedersin tuvalette banyoda fln bacaklaımdan süzülüyor böyle

evet su bacaklardan süzülüyor ve ılık ılık
başka bir dr a gitmeyi dene istersen

gerçi biberondan sonra meme versem yine heyecanla tutuyo
ben doymuyo sanıyorum
yalancı meme dün verdim
tutmuyo midesini bulandırıyor
kakası çişi normal
ben de bir deniyim bakalım nolcak
ama mama vermeyince memeyi ağzından alamıyorum

bizim de yarın kontrol var kilosuna bir bakalım
inş sütüm biraz daha artar da mama vermem
bir de benim hiç iştahım yok
zorla yiyorum

canım benim kız da öyle memeyi uyuyunca iyice daliyor öyle çekiyorum ağzından yoksa bağırıyor resmen ağlamaktan farlı bizi şimdiden parmağında oynatmaya başladı

iştahım benimde yok gerçekten hiç bir zavk almadan yiyip içiyorum sırf bebişe süt olsun diye 40 ım geçsin bu kadar zorlamicam kendimi

Back
X