2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben de aynı şeyi yaptım ilk zamanlar bırak kilo almayı üstüne kaybetti bir de..sonra kimseyi dinlemedim sağıp veriyorum.çünkü sürekli uyuyor ve uykuda kesinlikle meme almıyor uykusu çok ağır...sağıp biberonla veriyorum uyanıkken de emziriyorum 15 ya da 20 dakka boyunca emiyor.çok şükür bu hafta kilo da aldık.biberonum dr. browns kolik ve gaz önleyici biberonu.çok memnunum..

tşk ederim cvpın için cnm bende cok korkuyorum biberonu görünce memeyi almaz die ama mecburum benımkıde hiç kilo almadı maalesef ben chicco nun almıştım anne memesının ayarında yazıyor ama bilemıyorum doktor ilk etapda kasıkla ver dedi ama oda cok zor bi kısmı dökülüyor allah yardımcımız olsun gelişsin bebeklerimiz

sağol canım darısı bebişlerini bekleyenlerin sizlerin başına ,:)
4 takım götürdüm yanımda 3ünü kullandım
hava o kadar sıcak olmasa terlemesem iki takımda yeterliydi :35:
amin canım inşallahh..
bende ağustos sonu eylülbaşı doğum yapacağım çoook sıcak olur yani iki gecelik iki pijama alayım diyorum her ihtimale karşı oğlum olacak ama hem pembe hem mavi alacağım zaten kullanmasamda kaldırırım bi kenara ikincide kullanırım olur heralde..:9:

amin canım inşallahh..
bende ağustos sonu eylülbaşı doğum yapacağım çoook sıcak olur yani iki gecelik iki pijama alayım diyorum her ihtimale karşı oğlum olacak ama hem pembe hem mavi alacağım zaten kullanmasamda kaldırırım bi kenara ikincide kullanırım olur heralde..:9:

gecelik daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ben gecelik götürmedm 4 takım pijama aldım lavabo kullanırken gecelik daha pratk olur herhalde.
ben hamileliğimde 8 kilo verdim 7 kilosunu geri alarak bitirdim hamileliğimi:27:
hamilelkten önceki kilomdan 9 kilo eksiğim :1:
hamile kalmadan önce L*XL olan bedenm şuan Medium :52:
hamilelikte zayıflayan ben gibi yoktur herhalde:9::9:

gecelik daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ben gecelik götürmedm 4 takım pijama aldım lavabo kullanırken gecelik daha pratk olur herhalde.
ben hamileliğimde 8 kilo verdim 7 kilosunu geri alarak bitirdim hamileliğimi:27:
hamilelkten önceki kilomdan 9 kilo eksiğim :1:
hamile kalmadan önce L*XL olan bedenm şuan Medium :52:
hamilelikte zayıflayan ben gibi yoktur herhalde:9::9:
ayyy inanmıyorum hehe şaka gibi:1: insanın inanası gelmiyoo...
bebiş nasıl doğdu peki kilosu yani siz kilo vermişsiniz çoook enteresan yaa ilk defa duydum.

ayyy inanmıyorum hehe şaka gibi:1: insanın inanası gelmiyoo...
bebiş nasıl doğdu peki kilosu yani siz kilo vermişsiniz çoook enteresan yaa ilk defa duydum.

bebişimde 37+5te 3,330 kilo doğdu dr az daha dursaydı 1 hafta kadar yani 3,700 faln olurdu demişti
bütün kilom karnımda o gitti kilolarda gitti:27:

mrb güzel annelerr...bu güzel yolculuğun en başından beri sizi takip ediyorum ama yazmak şimdiye nasip oldu.bugün bebeğim 40 günlük oldu...bende artık yazmaya karar verdim.2012 haziran annelerini devamlı takip ettim.hamileliğimde aklıma takılan sorularda sizlerden cevap buldum.ama dediğim gibi yazmak kısmet olmadı.bebeğim şu an uyyorr.gaz problemimiz var.anne sütü veriyorum bazen de çok az su terlediğini hissettiğim anlarda.gazımız için om-x diye damla aldım faydasını görmedim.sonra sizlerinde tecrübesiyle zincoya başaldım.bu biraz işe yaradı gibi.birde ben her gün en az 2 bardak kimyon-anason-rezene karışımı çay içiyorum.ayaklarımdan çorap çıkmıyor.yedikleirme dikkat ediyorum.ve birde küçük bir tülbende çok az kimyon koyup sütümü üstüne sağıyorum.4-5kaşık çıkacak şekilde yani anne kimyonun tadının anne sütüne geçmesini sağlıyorum.be bebeğime emzirmemden çmce 4-5 kaşık veriyorm.etkisi gerçekten çok iyi .gazını kolay çıkarıyor bu şekilde.birde bizim akşam 7-9 arası kolik nöbetimiz tutuyor.devamlı ağlıyor.sonunda yorgunluktan sızıp kalıyor.geceleri 3kere klkıyor emziriyorum hemen uyuyor.ben hi. sütümü sağıp buzluğa atmadım.süt sağma makinesi almıştım.eylülde okula başlarsam lazım olur düşüncesiye.sezeryan dan sonra sütüm 4 gün gelmesi ama makinanın faydasını o zaman gördüm.medela marka almıştm.almak isteyenlere tavsiye ederim.gerçekten çekimi çok iyi.işte böyle ardaşlar.Allah hepimizin meleklerini korusun.bu arada bebeğimin adı Celal Tuğra.:nazar:

100 cc suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum ben.onu verıyorum.o bıtınce normal su.ama 20 cc içiriyorum rezeneyı bı kerede.2 fıncan da ben içiyorum.

slmmmmmm bitik bir halde geçmişe bakınıyorummmm
merak ettim ama rezene veriyorsunuz ya...eeee onu suyla yapıyorsunuz,hani bebişlere su vermeyecektik üfffffffff kafam karıştı...

Logusa bunaliminin zirvesindeyim kizlar kotu bir anne olarak goruyorum kendimi agliyo ben anlamiyorum her gece acile tasinmaya basladik yok gazi yok kakasi yok atesi cok kotu hissediyorum herseye yetismeye calisirken psikolojim alt ust oldu el kadar cocukla ilk gunden beri yalnizim 2 kelime konusacak kimse yok delirmeme ramak kaldi sutumde sadece 50 cc cikti bugun sabahtan beri tek sagimda 100-120 cc cikiyodu kesilicek galiba

oglum 15 gunde 800 gr almis 5 cm uzamis suan 4100 gr 54 cm

tatlım sakinleş lütfen bak kendine ve dolayısıyla da bebişine kötülük ediyorsun...üzüntü,stres süt azaltır...şu dk.dan itibaren buraya dök içini,sıkma canını yalnız değilsin...
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...

Son düzenleme:
mrb güzel annelerr...bu güzel yolculuğun en başından beri sizi takip ediyorum ama yazmak şimdiye nasip oldu.bugün bebeğim 40 günlük oldu...bende artık yazmaya karar verdim.2012 haziran annelerini devamlı takip ettim.hamileliğimde aklıma takılan sorularda sizlerden cevap buldum.ama dediğim gibi yazmak kısmet olmadı.bebeğim şu an uyyorr.gaz problemimiz var.anne sütü veriyorum bazen de çok az su terlediğini hissettiğim anlarda.gazımız için om-x diye damla aldım faydasını görmedim.sonra sizlerinde tecrübesiyle zincoya başaldım.bu biraz işe yaradı gibi.birde ben her gün en az 2 bardak kimyon-anason-rezene karışımı çay içiyorum.ayaklarımdan çorap çıkmıyor.yedikleirme dikkat ediyorum.ve birde küçük bir tülbende çok az kimyon koyup sütümü üstüne sağıyorum.4-5kaşık çıkacak şekilde yani anne kimyonun tadının anne sütüne geçmesini sağlıyorum.be bebeğime emzirmemden çmce 4-5 kaşık veriyorm.etkisi gerçekten çok iyi .gazını kolay çıkarıyor bu şekilde.birde bizim akşam 7-9 arası kolik nöbetimiz tutuyor.devamlı ağlıyor.sonunda yorgunluktan sızıp kalıyor.geceleri 3kere klkıyor emziriyorum hemen uyuyor.ben hi. sütümü sağıp buzluğa atmadım.süt sağma makinesi almıştım.eylülde okula başlarsam lazım olur düşüncesiye.sezeryan dan sonra sütüm 4 gün gelmesi ama makinanın faydasını o zaman gördüm.medela marka almıştm.almak isteyenlere tavsiye ederim.gerçekten çekimi çok iyi.işte böyle ardaşlar.Allah hepimizin meleklerini korusun.bu arada bebeğimin adı Celal Tuğra.:nazar:

slm benimde 21 günlük nehir isminde bir kızım var,bzimde 5-9 kadar süren kolik nöbetimiz oluyo o saatlerde elim ayağıma dolanıyo ,doktor bitkisel bi şurup verdi onu veriyorum ama çok etkili olduğu söylenemz ,rezene cayı aldım onu denicem ,kendimde milupanın emziren anneler için bitkisel cayı var ondan içiyorum yediklerime dikkat ediyprum ama gaz sorunu geçmiyo, bende senin gibi çorapsız bırakmıyorum ayaklarını ama bi süre mecburen cekeceğiz anlaşılan

Logusa bunaliminin zirvesindeyim kizlar kotu bir anne olarak goruyorum kendimi agliyo ben anlamiyorum her gece acile tasinmaya basladik yok gazi yok kakasi yok atesi cok kotu hissediyorum herseye yetismeye calisirken psikolojim alt ust oldu el kadar cocukla ilk gunden beri yalnizim 2 kelime konusacak kimse yok delirmeme ramak kaldi sutumde sadece 50 cc cikti bugun sabahtan beri tek sagimda 100-120 cc cikiyodu kesilicek galiba

oglum 15 gunde 800 gr almis 5 cm uzamis suan 4100 gr 54 cm
canım öyle düşünürsen kesilir gerçekten sütün pozitif düşün bir de tahin helvası, irmik ve ısırgan otu çayı iyi süt yapıyor bunları dene istersen, maşallah yavruna kilo alımı çok iyi demekjki iyi bakıyosun ona sıkma canını ve buraya dök içini hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz unutma, gazı için her yemeğin
üzerine kimyon serp,rezene çayı iç ve metsil damla çok iyi geliyo tavsiye ederim, her emzirmeden sonra gazını çıkarmayıda unutma , 40 ı çıkınca düzeliyolar içini ferah tut olurmu...

Anneem yarin icin eve gidicekmis,pazrtsi yine gelcek. Aslinda gitsin de bebegimle bi yanliz kalayim diyodum ama simdiden korku sardi.

Kizlar bnm dunden beri hic kanamam yok. Simdi bnm lohusaligim bitmis mi oluyo?
Mesela namaz falan kilabilir miyim?
Ya da bu 40 gun herseyden muaf miyiz yani?
Yoksa kanama bitince hersey serbest mi.;-)

Kanama bitince namaz kılabilirsiniz canım amaaa malum iş için 40 gün beklemek gerekiyor rahim anca toparlanıyormuş benim ablam hemşire de o söyledi.

kızlar birşey soracam ramazanda ne yapmayı düşünüyorsunuz. yani oruç tutacakmısınız. ben ne yapacağımı bilmiyorum her ağızdan bir ses çıkıyor. biri tut birşey olmaz diğeri sütün azalır diyor. bana bir fikir verin...:26::26::26:

kızlar birşey soracam ramazanda ne yapmayı düşünüyorsunuz. yani oruç tutacakmısınız. ben ne yapacağımı bilmiyorum her ağızdan bir ses çıkıyor. biri tut birşey olmaz diğeri sütün azalır diyor. bana bir fikir verin...:26::26::26:
ben tutmicam
sutum zaten zar zor azcik artti
kesilmese bile yemeyince kalitesi azalir iyice
daha cok kucuk ebeklerimiz
sutumun kesilme ihtimali oldugundan riske atmam

slmmmmmm bitik bir halde geçmişe bakınıyorummmm
merak ettim ama rezene veriyorsunuz ya...eeee onu suyla yapıyorsunuz,hani bebişlere su vermeyecektik üfffffffff kafam karıştı...

ben su verıyorum hergun bı bıberon.

tabı kı tutma.sana farz değil zaten.sut verıyosun.

oruç bu yıl tutamıcam bende artık seneye kısmetse
ben rezene kimyon çayı veriyorum
ayrıca su vermiyorum çayı suyla yapıyoruz die

Canim rezene arti bi biberon su cok fazla geldi bana.bu kadar sivi bobreklerine agir gelebilir.

Bende oruc tutamicam sanirim, gunler cok uzun malum.yinede ilk gun denemek istiyorum.

yok öyle değil.100 cc suya yapıyorum rezeneyı.su vermıyosunuz çayı nasıl yapıyosunuz deniş ya ondan.2 gundur verıyorum zaten rezeneyı.daha önce de 1 gunde 125 cc su içiyodu.24 saat içinde yanı.

Back
X