2012 Haziran Anneleri Doğurdu

beb premium carei seviyorum yaa
cisi de kakayi da cok guzel emiyor bence
ama bencede tek sorunu popoya yapismasi
tek sevmedigim yani o
3 numaraya gecince aktif bebek denemek istiyorum
ama pisuk falan olur korkusuyla degistirmeye de korkutorum
premium careden sora aktif bebek deneyenler yorum yazarsa sevinirim

ben de kanguru kullandim bir kere disari cikarken
oglum uyudu icinde
sevdi galiba
ama ben cok sevmedim acikcasi
slingin iyi olacagini ve oglumun sevecegini bilsem direk alirim

ben premium care yeni dogan kullandıktan sonra 2 numara al dedim eşime oda pampers pirima almış kullandım oda çok güzel pişik falanda olmadı pirimadan çok memnunum..

oğluşum sık sık bezini dolduruyo çişle, bide kakası hep altın sarısı. bugün 8.günümüz..
acaba sarılığını mı atıyo ?
ama yüzünde war sanki sarılık biraz. bacagında da gördüm bugün :(
Allahım insallah atıyodur..

geçmiş olsun, bir an evvel atar sarılığını inşaAllah..
biz sarılık olmadığımızdan nasıl atılır bilgim yok fakat bacağında da gördüysen yeniden bir tahlil yaptırın içiniz rahatlar en azından...

merhaba anneler, ben de 19 haziranda ikinci kuzumu kucağıma aldım, malum evde ilgiye muhtaç iki yavru olunca pek girip yazma fırsatım olmuyor fakat telefondan takip ediyorum yazılanları çoğunlukla...ismim merve..şimdi ablamız parka çıkmışken, miniğimi de uyutmuşken yazayım istedim..
bebek taşıyıcısı olarak ben şunu kullanıyorum, yenidoğandan itibaren kullanıldığı için ve bebeğin ağırlığını iki omuza eşit yüklediği için bunu tercih ettim..gayet memnunum..Nakışlı Mei Tai Sling Nakışlı Mei Tai Tuniko.com

bez olarak; beyaz prima benim de favorim..hem çok yumuşak olmasından ötürü tam yaz için ideal, hem de sıvı kakayı emiyor olması gerçekten muhteşem, ilk çocuğumda henüz bu yoktu ve diğer bezlerden; gece çok kaka yaptığında muhakkak sızıyordu..bir de üst baş değiştir derken uyku muyku kalmıyordu tabi:) şimdi ise çoğu zaman gece 10-11'den sabah 4-5'e kadar bez değişmememe rağmen hiç sızdırmıyor .. o delikli kısım gerçekten yapışıyor ama bebeğe acı verdiğini sanmıyorum ben..çünkü kızarıklık falan olmuyor o bölgede..
biberon önerisi isteyen arkadaşlara da kesinlikle medela haberman diyorum, gerçi ben çok sık biberon vermiyorum fakat benim bebeğim denediğim bazı biberonları ve emziği kabul etmemesine rağmen bunu alıyor, bu biberonu anne memesine çok yakın diye duyup almıştım, bebiş de bunu ayırt etmeden aldığından, demek ki öyleymiş gerçekten diyebiliyorum...

gaz için ise; bebeğime aldığım rezeneyi bu saatlerde iki fincan olarak kendim içiyorum, gecelerimiz sıkıntısız geçiyor çok şükür,
akşam 8-9 gibi başlıyor gaz bizi zorlamaya, çok çok zorlandığı zamanlarda 10 cc kadar da bebeğime içiriyorum..bağırsak gazını çıkartmada anında etkisini gösteriyor bizde..

giydirirken de ; ben badisini ve çok ince penye altlar almıştım onları giydiriyorum ve ince bi tülbentle de göbişini örtüyorum, ayağına da ince penye çorap.. terlemiyor bu şekilde..gündüz de ufo ile serinliyoruz, direkt bebeğe üfletmeden tabii ..

ve artık gündüz uykuları azaldığından ev tipi anakucağı ya da otomatik sallananlardan almayı düşünüyorum..önerisi olan varsa memnun olurum...ben şimdilik şunu düşünüyorum, kullanıp memnun olanı çok duydum..aramızda kullanan var mı? bayağı indirimliymiş de bu arada..
Chicco Polly Swing Up Salıncak - e-bebek.com

sanki o slinglerde rahat edemeyecek gibi geliyor bebek nedense
oğlum yatırılmaktan pek hoşlanmıyor da
senin bebiş seviyor mu slingi?
kararsız kaldım alıp almamak konusunda

ben de birsüre daha premium care devam edicem
sonrasında 3 numarada aktif bebek denicem
hatta şimdi sipariş verdim hepsiburadadan 100lü paket 35 tl, kargo da bedava
beğenmessem hızlıca tüketip yine premium care ile devam edicem
başka bebek bezi denemeyi düşünmüyorum
huggies numunesinden denedim hiç beğenmedim, çok sert ve kalın geldi bana

ben ana kucağı kullanıyorum, oğlum da çok seviyor
aldıklarım içinde en memnun kaldığım oldu
benimki uygun fiyatlı bişey kraft bouncer, işimi görüyor
senin gösterdiğinden ilk_ kullanıyor çok memnun olduğunu yazmıştı

sanki o slinglerde rahat edemeyecek gibi geliyor bebek nedense
oğlum yatırılmaktan pek hoşlanmıyor da
senin bebiş seviyor mu slingi?
kararsız kaldım alıp almamak konusunda

ben de birsüre daha premium care devam edicem
sonrasında 3 numarada aktif bebek denicem
hatta şimdi sipariş verdim hepsiburadadan 100lü paket 35 tl, kargo da bedava
beğenmessem hızlıca tüketip yine premium care ile devam edicem
başka bebek bezi denemeyi düşünmüyorum
huggies numunesinden denedim hiç beğenmedim, çok sert ve kalın geldi bana

ben ana kucağı kullanıyorum, oğlum da çok seviyor
aldıklarım içinde en memnun kaldığım oldu
benimki uygun fiyatlı bişey kraft bouncer, işimi görüyor
senin gösterdiğinden ilk_ kullanıyor çok memnun olduğunu yazmıştı

bu slingin içine bebişi; göğsümüze yatırdığımız pozisyonda koyuyorum, bacaklar da kurbağa şeklinde içeride, yani tam anne karnındaki duruş gibi, kendini orada hissediyor sanırım, sıkılmıyor.. zaten minikler açık havada hemen uyuyorlar göğsüne yaslanıp mışıl mışıl uyuyabiliyor.. bir de mei tai bebeğin kafası için de destekli olduğundan ben rahat ediyorum..biraz daha büyüdüklerinde bebek dışa dönük de konulabiliyor..
benim aldığım sitede bebeğin sevmezse iade olanağı var, taşıyıcı ihtiyacın varsa bebeğinin sevip sevmeyeceğini deneyerek alabilirsin..

ben ilk bebeğimde prima yeşil paket kullanmıştım fakat onda çiş dolan bezde tuhaf bir koku olduğundan ve badisini nemli gibi hissettirdiğinden memnun kalmamıştım, yaz bitince ben baby star kullanmaya başlayacağım, kızımda bezi bırakana kadar onu kullandım hiç sızdırma ya da kötü koku olmuyordu ayrıca yumuşak da...hala üretiliyordur umarım:)
huggies fiyatına göre çok kalitesiz gerçekten de..
evet senin kullandığın gibi birşey işimi görür benim de..zaten öyle çok huysuz durmayan bir bebek değil, sallanmaya alıştırmayayım boşuna diyorum bir yandan da..

Son düzenleme:
bu slingin içine bebişi; göğsümüze yatırdığımız pozisyonda koyuyorum, bacaklar da kurbağa şeklinde içeride, yani tam anne karnındaki duruş gibi, kendini orada hissediyor sanırım, sıkılmıyor.. zaten minikler açık havada hemen uyuyorlar göğsüne yaslanıp mışıl mışıl uyuyabiliyor.. bir de mei tai bebeğin kafası için de destekli olduğundan ben rahat ediyorum..biraz daha büyüdüklerinde bebek dışa dönük de konulabiliyor..
benim aldığım sitede bebeğin sevmezse iade olanağı var, taşıyıcı ihtiyacın varsa bebeğinin sevip sevmeyeceğini deneyerek alabilirsin..

ben ilk bebeğimde prima yeşil paket kullanmıştım fakat onda çiş dolan bezde tuhaf bir koku olduğundan ve badisini nemli gibi hissettirdiğinden memnun kalmamıştım, yaz bitince ben baby star kullanmaya başlayacağım, kızım da bezi bırakana kadar onu kullandım hiç sızdrıma ya da kötü koku olmuyordu ayrıca yumuşak da...hala üretiliyordur umarım:)

evet senin kullandığın gibi birşey işimi görür benim de..zaten öyle çok huysuz durmayan bir bebek değil, sallanmaya alıştırmayayım boşuna diyorum bir yandan da..

ben slinglere baktım şimdi de
büyüklerdetamam da
bizim minikleri nasıl koyup bağlıcaz hiç anlamadım yaa
nerden bulabilirim nasıl bağlandığını?
aldığın site linkini verdiğin site mi?

benimki şu, hem sallanabilir hem sallanamaz olacak şekilde ayakları ayarlanabiliyor
üst kısmı da 90 derece dönüyor
ister yatay ister dikey şekilde sallayabiliyorsun (aslında bu özelliği için aldım, hangi türü severse deneyim diye, dikeyi daha çok sevdi)
$Resim_1319453583.webp

bizim de riskimiz vardı
hem bizde kan uyuşmazlığı vardı
%80 sarılık olacak dedi
ben de önce emzirdim sonra mama verdim
bir de serin tuttum sadece zıbınla
cam kapı açık yattık hep
üstünü ince örttüm
serin tutmamı da mama takviyesi yapmamı da doktor söyledi
bizim 13e kadar çıktı sonra düştü
sen de bunları dene istersen
sonra mamayı yavaş yavaş kestim
şükür uzundur sadece emziriyorum
şekerli suyu ben de duydum
ama aynı şekilde eşim izin vermedi
ondan gizli vermek de içime sinmedi
biz atlattık inşallah siz de atlatırsınız

bende ilk günden beri zınıbla tutuyorum sadece. üzerini de örtmüyorum kapı oencere desen heryer acık ama ewimiz öyle pfür püfür esmiyo..
bugün yenidoğan hemşiresi arkadasım doktora götürene kadar (yani pzt) mama werelim dedi. yarın hastanesinden mama we biberon getiricek pzt ye kadar sütümle beraber wericez. sağol canım inş atlatırız..

büyüklerdetamam da

benimki şu, hem sallanabilir hem sallanamaz olacak şekilde ayakları ayarlanabiliyor
ister yatay ister dikey şekilde sallayabiliyorsun (aslında bu özelliği için aldım, hangi türü severse deneyim diye, dikeyi daha çok sevdi)
Eki Görüntüle 464922

gönderdiğin sitedeki ilk videodaki gibi mi bağlıyosun?

kızlar ya annelerde kalıyorum
en çok sizi merak ediyorum
burda takip edemiyorum
laf olmasını istemiyorum
ama çok özlüyorummmm

büyüklerdetamam da

Eki Görüntüle 464922

evet o siteden aldım ben de, yeni doğan için bağlanma şeklinin videosunu da oradan izledim ve ambalajında da var bağlanış şekillerinin aşama aşama fotografları..
zaten eline geçtiğinde göreceksin çok basit bağlaması, öyle göründüğü gibi karmaşık değil..

senin kullandığın anakucağı da bayağı fonsiyonluymuş, sabit durması da güzel, birkaç ay sonra yemek yedirirken de çok iş görür...

şimdi videoyu yeniden izledim de yalnız ben oradaki gibi bağdaş kurdurmuyorum bacaklarına, zaten bebişim minik olduğundan kendisi kurbağa pozisyonunda tutuyor bacaklarını:)

Son düzenleme:
evet o siteden aldım ben de, yeni doğan için bağlanma şeklinin videosunu da oradan izledim ve ambalajında da var bağlanış şekillerinin aşama aşama fotografları..
zaten eline geçtiğinde göreceksin çok basit bağlaması, öyle göründüğü gibi karmaşık değil..

senin kullandığın anakucağı da bayağı fonsiyonluymuş, sabit durması da güzel, birkaç ay sonra yemek yedirirken de çok iş görür...

teşekkürler bilgi için
sling konusundaki soru işaretini de kafamdan attım
iade imkanı olması da çok güzel
ben yarın bu konuyla bi ilgileneyim :1:

ben aldığımda indirim vardı 100 tlye almıştım anakucağını
o fiyata yakın bişeyler bulabilirsin belki
tenteli ve oyuncaklı olanı da var
belki onlar senin için daha kullanışlı olur
ben tentesiz aldım evde kullanıcam diye, oyuncak barımız da var zaten portatif, heryere takılıyor diye gerek görmedim
$FB,95839,12,bondigo-gezgin-arkadaslar-bir-arada-puset-ve-ana-kucagi-yayi-0-ay-uzeri-bondigo.webp

teşekkürler bilgi için
sling konusundaki soru işaretini de kafamdan attım
iade imkanı olması da çok güzel
ben yarın bu konuyla bi ilgileneyim :1:

ben aldığımda indirim vardı 100 tlye almıştım anakucağını
o fiyata yakın bişeyler bulabilirsin belki
tenteli ve oyuncaklı olanı da var
belki onlar senin için daha kullanışlı olur
ben tentesiz aldım evde kullanıcam diye, oyuncak barımız da var zaten portatif, heryere takılıyor diye gerek görmedim
Eki Görüntüle 464924

ben de aldığım ürünün ve sitenin reklamını yapıyormuş gibi oldumm da bir kere sling almak dışında bir bağlantım yok:) sitenin sahibi hanımla iletişime geçip kendine uyan ürünü iade koşullarını vs..görüşebiliyorsun...
kapıda ödeme imkanı olması da güzel...

teşekkür ederim ben de bilgilendirme için, tenteli olması balkonda falan otururken iyi olur belki, yarın ben de senin önerdiğine bakacağım bir e bebek ' te.. sağol yeniden:)

iyi geceler şimdilik..

ya su gaz işi bıtseydı dıyenlerden ben de varım bugun annemdeydım anneme dıorum uc aylık olsada su gaz sorunumuz bıtse dıorum cok sukur fazla sorunumuz yok gazımızı kendımız cıkarıyoruz ama o sıkındıkca bana afakanlar basıo cunku bebısıme yardımcı olamıorum bır tek ayaklarını havaya dıkıorum o kadar...
bende cogu zaman gazını cıkaramıorum helede uykudayken uyanır vss dıyerek bazen besıgıne koyarken kendısı gukkk dıye gazını cıkarıyor ya bak dıorum oglusum kendı kendıne gaz cıkarıor afferın ogluma dıorum:)
bazende gaz cıkarmak ıcın sureklı ugrasıyorum cıkmıor aman dıyorum koy besıgıne sonrası sesler gelıor pırtttt dıye alttan cıkarıyor :))
bızde cogu zaman memedeyız helede sınır krızlerı gecırdıgı zaman koyuyorum yanıma ben uyuyorum o emıor 1 saatı geckın mememde kalıor o kadar sutu nerene ındırıosun oglum dıorum :))

bende cogu zaman bısey yapıyım dıorum o anda basıyor cıglıgı yapamıorum:)

cnm bende kangurudan memnun degılım acıkcası baby slıng ler ıyı gıbı gozukuor ama guvenıp alamadım nasıl kullanıslı mı?

bikaç denemeden sonra daha rahat kullanmaya başlıosun..
ztn ilk bikaç ay yatış pozisyonunda taşıman gerekiyo
kullanma kılavuzuyla gelio
mai tai bende duymustum ama bebegim sewermi diye bilememiştim acıkcası
cunku fiyatıda biraz fazla gelmişti bana bide sewmesse diye almamıstım onu
şimdiki aldıgım halkalı slingin fiyatı 25 liraydı
yani sewmese bile cok koymaz dedim
yatış pozisyonunda vucudu anneye yapışıo resmen ve kendini acayip güvende hissediyo
5 dkkaya kalmadan şak uyuyo:)
yani tabi mutlaka bu bebeklede alakalı bişey önce denenmesi gerekir
begenmediğinizde iade edilebilmesi bencede cok guzel..
ama hangi site oldugunu merak ettim..

slmlar hanımlar,çıldırmama az kaldı:27:oğlum dün çok az uyudu,gece de bizi zorladı.bugün ise uyuyor kenarı bırakıyoruz uyanıyor.eşimin ya da benim gögsümde saatlerce uyuyor ama yatağa bırakırsak uyanıyor..niye böyle oldu anlamadım ya dün misafir vardı onlardan mı etkilendi kendini güvende hissedemedi mi ne..

slmlar hanımlar,çıldırmama az kaldı:27:oğlum dün çok az uyudu,gece de bizi zorladı.bugün ise uyuyor kenarı bırakıyoruz uyanıyor.eşimin ya da benim gögsümde saatlerce uyuyor ama yatağa bırakırsak uyanıyor..niye böyle oldu anlamadım ya dün misafir vardı onlardan mı etkilendi kendini güvende hissedemedi mi ne..

dönem dönem yapıyolar canım
endişelenme 1-2 gün sürüyor
arada kuzey de öyle yapıyor

Canım biz dünden beri gaz sancısı için milupanın rezene çayını veriyoruz ondan mıdır nedir kızım mışıl mışıl uyuyor belki sende denersin

gunaydin hanimlar
benim acil bir sorum var ve cevabini lutfen yazin

kizim kabizlik cekmeye basladi dr-1 haftaya kadar normal diyor acaba aptamil pre kabizlik yaparmi
ikinci sorumda ben cay veremiyorum kizima her markanin cayini aldim siz nasil veriyorsunuz emzik deniyoruz dogumundan beri yok allah yok almiyor.sutumun yetmedigi yerlerde mama veriyorum sanki savasiyoruz acliktan deliriyor resmen biberonu biraz iciyor sonra hepsini kusuyor ama resmen itfaiye hortumu gibi puskurtuyor.aglamasini susturamadimda bende onunla ahliyorum artik dayanamiyorum aglamasin.kucakta memeyi emerken bile hic sakin degil kafasini sallayip memeyi cikariyor sonra geri aliyor br iki emiyor yine ayniaglama basliyor.kucakta uyuyor yataga koyan senmisin hemen goz aciplip pitir pitir gozler yasla doluyor.anlamiyorum bir bebek nasil olurda 5 saniyede bogulacak gibi aglamaya baslayabiliyor.kangurumu alsam hep kucakta tasirim boylelikle.biliyorum cok uzun oldu bir cevap lutfen

haaaaaaaaa birde hangi mamayi kullaniyorsunuz mamayi degistirmeyi dusunuyorum

bu arada gunaydin canlarim yaaaaaaaaaaaaa

günaydın hsnbrl,mama ya da çay kullanmadığım için bilmiyorum ama allah yardımcın olsun.insanın bebğini o halde görmesi yaptığının çözüm olmamasını insanı çıldırtır.Allah yardımcın olsun inş. en kısa zamanda bebeğin mamayı da seni de güzelce emer,sorunların çözülür.

Son düzenleme:
Back
X