gunaydin hanimlar
benim acil bir sorum var ve cevabini lutfen yazin
kizim kabizlik cekmeye basladi dr-1 haftaya kadar normal diyor acaba aptamil pre kabizlik yaparmi
ikinci sorumda ben cay veremiyorum kizima her markanin cayini aldim siz nasil veriyorsunuz emzik deniyoruz dogumundan beri yok allah yok almiyor.sutumun yetmedigi yerlerde mama veriyorum sanki savasiyoruz acliktan deliriyor resmen biberonu biraz iciyor sonra hepsini kusuyor ama resmen itfaiye hortumu gibi puskurtuyor.aglamasini susturamadimda bende onunla ahliyorum artik dayanamiyorum aglamasin.kucakta memeyi emerken bile hic sakin degil kafasini sallayip memeyi cikariyor sonra geri aliyor br iki emiyor yine ayniaglama basliyor.kucakta uyuyor yataga koyan senmisin hemen goz aciplip pitir pitir gozler yasla doluyor.anlamiyorum bir bebek nasil olurda 5 saniyede bogulacak gibi aglamaya baslayabiliyor.kangurumu alsam hep kucakta tasirim boylelikle.biliyorum cok uzun oldu bir cevap lutfen
Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bebiş ağlarken çaresiz kalmak onu susturamamak ne demek iyi bilirim. İlk günlerde biz de o mamayı kullandık kabızlık falan olmadı. Çay olarak milupanın rezene çayını veriyorum gaz için.sancı çekerken benimkide memede aynı hareketleri yapardı. Çok şiddetli ağlıyorsa ve akşam belli bı saatte ağlıyorsa kolik olabilir.onu tam bı çözümü yok çok farklı yollar var biraz sakinleştirmek için. Benim kız da bu aralar kusuyor doktora sordum fazla emdiğıni çıkarıyordurdedi. Ama benimkipüskürtmüyor.
Bana kalırsa kabızlıkbir haftayı geçerse doktora götürün fitil verir belki mamayı da düzenli aralıklarla ver bakalım fazlamı geliyor.ins en kısa zamanda iyileşir meleğin