kızlar bebişlerinize ne zaman müzik dinletmeye başladınız
daha doğrusu kaçıncı haftadan sonra müzik dinlemek hoşuna gitti? müzikle kendi kendine uyudu mesela
ben yeni başladım çok rahatlıyo ve uykuya hemen geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerinize ne zaman müzik dinletmeye başladınız
daha doğrusu kaçıncı haftadan sonra müzik dinlemek hoşuna gitti? müzikle kendi kendine uyudu mesela
Kizlar bebeklerinizin gozleri ne renk, bizimki 48 gunluk, hala mavi,sizde durum ne?
Ben gunduz uyurken radyo aciyorum yaninda dinliyor ama gece dinletmiyorum bisey
Birde bebeklerinizi yaniniza aliyor musunuz, ben sabah emzirmesinden sonra yani saat 5-6 dan sonra beraber uyuyorum, cunku saat basi uyanabiliyor uykum bolunsun istemiyorum ve emzlrirken uyuyorum,hatta bazen gunduz bile uyuyorum emzirirken nasil uyku basiyor ama :)
Son olarak sivrisinek tableti zararlimi doktoruna soran oldumu, baska da sorum yok simdilik
selam kızlar kaç gündür giremiyordum. kızım bu günlerde biraz huzursuzmu desem yaramazmı anlamadım. büyüdükçe rahatlarım düyorum ama böyle giderse bu günleri arayacam herhalde.:26: günü gününe uymuyor şu yaramazların. sizinkiler nasıl. yani endişelenmelimiyim![]()
becom88 ben yarım çay bardağı kaynamış içme suyuna 3 küp şeker atıyodum ılınınca 2 kaşık veriyodum. şuan sarılığı nasıl bebişinin?
ayy çıldırmasyonetam dışarı çıkalım dedim eşim olmaz 40ı çıksın dedi
40 çıkmadan çıkan var değil mi ya:26:
canımcım bugün doktorda 14.4 den 12.5 e düşmüş..
sence weriyim mi yinede sekerli su ??
selam kızlar kaç gündür giremiyordum. kızım bu günlerde biraz huzursuzmu desem yaramazmı anlamadım. büyüdükçe rahatlarım düyorum ama böyle giderse bu günleri arayacam herhalde.:26: günü gününe uymuyor şu yaramazların. sizinkiler nasıl. yani endişelenmelimiyim![]()
Kizlar bebeklerinizin gozleri ne renk, bizimki 48 gunluk, hala mavi,sizde durum ne?
Ben gunduz uyurken radyo aciyorum yaninda dinliyor ama gece dinletmiyorum bisey
Birde bebeklerinizi yaniniza aliyor musunuz, ben sabah emzirmesinden sonra yani saat 5-6 dan sonra beraber uyuyorum, cunku saat basi uyanabiliyor uykum bolunsun istemiyorum ve emzlrirken uyuyorum,hatta bazen gunduz bile uyuyorum emzirirken nasil uyku basiyor ama :)
Son olarak sivrisinek tableti zararlimi doktoruna soran oldumu, baska da sorum yok simdilik
ooooo ben 10 günlüktü fıldır fıldır gezmelere gittimilk sokağa 3 günlükken çıktık şu 40ına falan inanmıyorum ben tamamen şamanist bir yaklaşım gibi geliyor, kuranda yazıyor mu hyır hadis var mı hayır eee niye bunları uygulayıp günaha gireyim dinimizde böyle bişey yok.
kızlar 2 ağustosta benim kızın karma aşısı var bunu sağlık ocağında yaptırıcam, birde rota aşısı var bu özel bir aşı o gün doktor kontrolümüzde var siz yaptırmayı düşünüyomusunuz rota aşısını?
slmlar hanımlar,aranızda rezeneli anasonlu şu çaylardan içip afedersiniz kabızlık sorunu yaşayan vvar mı
bennnnnnn varım hemde çok kötüüü :44:
iyi aksamlar..
sagilan süt dolapda ne kdr sure bekletilir? ve dolapdan cikinca ne kdr bekletilir?
Medela gogus pompasi aldim.. onun icinde yazan sureler dogrumudur acaba?
bol bol sivi tukettigim halde bugun goguslerim bombos
ogluma mama vermekdense sutumu sagayim dedim.. cikmiyor ama birsey..sagdan 50ml cikti sol ise 10ml bile olmadi