2012 Haziran Anneleri Doğurdu

sarıbeybi cnm cok sukur atlattın gecti bitti hepsi..
Allah bebeklerimizi korusun saglık sıhhat versin inş..
en kücük şeyde bile nasıl içimiz gidio..
dusunmesi bile üzücü..

slmmmm yine bir fırsat girebildim siteye...ama her an benim oğluş çığlığı basabilir sancıdan...
çözemediğim gaz sancısı mı o an gelen yoksa çişini yaparken idrarın yakma hissi mi muamma işte...bugün dr.na götüreceğiz...devlette yaptırdığımız kültür sonucunu göstereceğim dr.na da bakalım bir şey önerecek mi sünnet vs gibi...
yazarım gelişmeleri...
bugün yine feci uykusuz ve huzursuz bir geceydi...şimdi de sancısının girmediği zamanlarda uyuyor paşam ve şu an itibariyle ıkınıp sıkınıyor...

Slm kizlar. Hepiniz saglikla güle güle büyütün bebislerinizi insallah... Bende 06.06.2012 de sezeryanla 37+4 de acil dogum yaptim. Hamileykende simdide sürekli zaman buldukca sizleri takip ediyorum...Bende cok sey ögrendim burdan. Kizlar yaaa benim oglum sürekli kusuyor...Fiskirircasina degil ama her emmeden sonra bazen bir iki dakika gecmeden bazende emdekten sonra yarim saat icinde taksit taksit kusuyor az az (bir kasik bir kasik gibi) Dr kontrolümüzdede hersey yolunda gidiyor cok sükür.Masallah Kilo boy vs...hersey güzel.Dr ultrasonla midesine falan da bakti özellikle ama sorun yok hersey yolunda saglikli, kusmalar normal, bazi bebeklerde olabiliyor dedi. Acaba fazla emip kusuyor olabilirmi? Yada neden olabilir ki? Cok üzülüyorum sanki tam beslenemiyecek gibi geliyor bana. Kusmalarinin gecmesi yada en aza indirmek icin ne yapabilirim acaba? Sizin bebeklerinizde kusuyormu?...

Benim kızımda da aynı sorun oluyor canım. Ara ara kusuyor,doktor fazla yediğini kusar dedi.Önemli birşey yoktur üzme kendini.

slmmmm yine bir fırsat girebildim siteye...ama her an benim oğluş çığlığı basabilir sancıdan...
çözemediğim gaz sancısı mı o an gelen yoksa çişini yaparken idrarın yakma hissi mi muamma işte...bugün dr.na götüreceğiz...devlette yaptırdığımız kültür sonucunu göstereceğim dr.na da bakalım bir şey önerecek mi sünnet vs gibi...
yazarım gelişmeleri...
bugün yine feci uykusuz ve huzursuz bir geceydi...şimdi de sancısının girmediği zamanlarda uyuyor paşam ve şu an itibariyle ıkınıp sıkınıyor...

biz cuma yapturıyoruz sünneti
inşallah sıkıntısız olur

zor bir dönem geçirmişsiin,bebişin kucağında e sağlıklı ya allaha şükür,allah sağlık sıhhat versin cümlesine.babana da geçmiş olsun.

hoş geldin sarıbeybicim...neyseki zorlu bir süreçten sonra iyisiniz ya önemli olanda bu...buradan paylaşırız artık bundan sonraki maceralarımızı :)))

olippscim sağ ol cnm amin inşallah...
sanada çok geçmiş olsun,aman bebişin için önce senin iyi olman lazım dikkat et daha da kötüleşme...

cnm yaa neler yaşamışsın atlattığına çok sevindim çok zor valla

hoşgeldin canım bende seni merak ediyordum..çok geçmiş olsun bende 35+5 ken doğum yaptım..yoğun bakım sürecim 20 gündü bilirim o zorlukları..bugünümüze şükür...

çok geçmiş olsun... bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inş

çok tşkler kızlar..

merhaba güzel annecikler,

benim sezaryen çizgisi hala kırmızı, sizlerin de öyle mi? doktor kontrolde contratubex diye bir jel vermişti. yara izini geçirmeye yardımcı oluyormuş. ama 40.günden sonra kullanmaya başladım. bilmem etki eder mi?

benimki de kırmızı cnm ya ve halen uyuşuk sizdede varmı uyuşukluk?

sarıbeybi cnm cok sukur atlattın gecti bitti hepsi..
Allah bebeklerimizi korusun saglık sıhhat versin inş..
en kücük şeyde bile nasıl içimiz gidio..
dusunmesi bile üzücü..

haklısın cnm sağol..

biz cuma yapturıyoruz sünneti
inşallah sıkıntısız olur

şimdiden hayırlı olsun diyelim cnm..

hanımlar size bi kaç sorum var
sezeryan olanlar kanamanız çok oldumu?
adet oldunuzmu olduysanız ne zaman oldunuz?
ameliyat çizgisinin alt ve üst kısmında uyuşukluğum var sizlerde de varmı?

kanamam ilk başlarda çoktu şimdi yok desem yeri
adet olmadım henüz
uyuşukluğum hala devam ediyor...

veeeeeeeeeeee oğlum ağlıyor :14:

canım o uyuşukluk 1 yıl sürüyor ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum..kanamam 39 günde bitti..2 gün aşırı yoğundu hasta bezi almıştım ve çok korkmuştum

kanamam ilk başlarda çoktu şimdi yok desem yeri
adet olmadım henüz
uyuşukluğum hala devam ediyor...

veeeeeeeeeeee oğlum ağlıyor :14:

benim ilk günler damla damlaydı
sonra biraz yoğunlaştı
kızım 1 aylıkken adet ağrısı ile birlikte kanamam oldu
sanırım adet oldum..ama bu ay henüz olmadım.
bi de ameliyat sonrası kabızlık sounu yaşıyorum ben..
benim de kızım ağlıyoooo :52:

Benim çok olmadı,adet kanaması gibiydi ama bir ay sürdü.daha adet olmadım
Biraz uyuşukluk var,benim birde sol kalçamda uyuşukluk var ilk günlerden daha fazlaydı yavaş yavaş azalıyor...

kanamam çok az oldu benim. ilk haftadan sonra günlük pede geçmiştim.
adet olmadım. doktorum 6 ayı bulabilir dedi, emzirdiğim için sanırım.
uyuşukluk bende de var, onun geçmesi de epey uzun sürüyormuş. hatta tamamen geçmiyormuş ne yazık ki :50:

bu arada biz de 1 hafta 10 gündür akşamları gazdan kıvranıyoruz :43:
biogaia vermiyorum artık. zinco ve nurse harveys veriyorum. gazı geçirmiyorlar bence ama kakasını düzene soktu gibi. 2 günde bir yapıyor artık. önceleri fitille yapıyordu :50:
nurse harveys bebekleri sakinleştirir dedi doktor, bizimki gündüz hep uyuyor ondan mı acaba???

bir de erken doğan bebeklerde gaz sancısı daha çok olurmuş. anne ne kadar sakin ve huzurlu olursa bebekte gaz sancısı azalırmış.
o kıvrandıkça ben geriliyorum. nasıl sakin olacağım? :43:

selam kızlar bizde gazlı yız malesef 4 günlükken başladı üstelik çok stresli oldğm zamanlar daha fazla gazlı oluyor çok şaşırdm bende bir kaç kez böyle rast geldi farkettim

bebğim bazen çok zor nefes alıyor bazen kakasını yapamıyor bir iki gün hep ağlıyor doğduk doğalı daha bir rahat edemedik yaa
fıttırmama az kaldı :52:

40.ı çıkan normal doğumlu dikişli olan bayanlardan parise giden varmı?????

normal doğum yapan annelerden dikişleri ne durumda?????

benim 36. günüm sanırım, kanamam yeni yeni bitti ilk zamanlar dikişim elime geliyordu şimdi dikiş bulamadım kaynadı galiba dikişlerim.. arasıra sızlıyor ama

acaba diyorum 45.50. günlerde paris sakıncalı olurmu

ben sezeryanlıyım 43. gün parise gittik çok zor oldu ya..
normal doğumlulara Allah yardım etsin diyim..

canım bizde sezeryanlı 45. günde parise gittik
bi daha parise gidecek halim kalmadı
ilk günden kötüydü yaaa...
son 3 ay yasak üstüne bide kırk gün vucut parisi unutmuş
ama kociş unutmamışşş:1:

Back
X