Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlar. Hepiniz saglikla güle güle büyütün bebislerinizi insallah... Bende 06.06.2012 de sezeryanla 37+4 de acil dogum yaptim. Hamileykende simdide sürekli zaman buldukca sizleri takip ediyorum...Bende cok sey ögrendim burdan. Kizlar yaaa benim oglum sürekli kusuyor...Fiskirircasina degil ama her emmeden sonra bazen bir iki dakika gecmeden bazende emdekten sonra yarim saat icinde taksit taksit kusuyor az az (bir kasik bir kasik gibi) Dr kontrolümüzdede hersey yolunda gidiyor cok sükür.Masallah Kilo boy vs...hersey güzel.Dr ultrasonla midesine falan da bakti özellikle ama sorun yok hersey yolunda saglikli, kusmalar normal, bazi bebeklerde olabiliyor dedi. Acaba fazla emip kusuyor olabilirmi? Yada neden olabilir ki? Cok üzülüyorum sanki tam beslenemiyecek gibi geliyor bana. Kusmalarinin gecmesi yada en aza indirmek icin ne yapabilirim acaba? Sizin bebeklerinizde kusuyormu?...
slmmmm yine bir fırsat girebildim siteye...ama her an benim oğluş çığlığı basabilir sancıdan...
çözemediğim gaz sancısı mı o an gelen yoksa çişini yaparken idrarın yakma hissi mi muamma işte...bugün dr.na götüreceğiz...devlette yaptırdığımız kültür sonucunu göstereceğim dr.na da bakalım bir şey önerecek mi sünnet vs gibi...
yazarım gelişmeleri...
bugün yine feci uykusuz ve huzursuz bir geceydi...şimdi de sancısının girmediği zamanlarda uyuyor paşam ve şu an itibariyle ıkınıp sıkınıyor...
biz cuma yapturıyoruz sünneti
inşallah sıkıntısız olur
zor bir dönem geçirmişsiin,bebişin kucağında e sağlıklı ya allaha şükür,allah sağlık sıhhat versin cümlesine.babana da geçmiş olsun.
hoş geldin sarıbeybicim...neyseki zorlu bir süreçten sonra iyisiniz ya önemli olanda bu...buradan paylaşırız artık bundan sonraki maceralarımızı :)))
olippscim sağ ol cnm amin inşallah...
sanada çok geçmiş olsun,aman bebişin için önce senin iyi olman lazım dikkat et daha da kötüleşme...
cnm yaa neler yaşamışsın atlattığına çok sevindim çok zor valla
hoşgeldin canım bende seni merak ediyordum..çok geçmiş olsun bende 35+5 ken doğum yaptım..yoğun bakım sürecim 20 gündü bilirim o zorlukları..bugünümüze şükür...
çok geçmiş olsun... bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inş
merhaba güzel annecikler,
benim sezaryen çizgisi hala kırmızı, sizlerin de öyle mi? doktor kontrolde contratubex diye bir jel vermişti. yara izini geçirmeye yardımcı oluyormuş. ama 40.günden sonra kullanmaya başladım. bilmem etki eder mi?
sarıbeybi cnm cok sukur atlattın gecti bitti hepsi..
Allah bebeklerimizi korusun saglık sıhhat versin inş..
en kücük şeyde bile nasıl içimiz gidio..
dusunmesi bile üzücü..
inşallah sıkıntısız olur
hanımlar size bi kaç sorum var
sezeryan olanlar kanamanız çok oldumu?
adet oldunuzmu olduysanız ne zaman oldunuz?
ameliyat çizgisinin alt ve üst kısmında uyuşukluğum var sizlerde de varmı?
kanamam ilk başlarda çoktu şimdi yok desem yeri
adet olmadım henüz
uyuşukluğum hala devam ediyor...
veeeeeeeeeeee oğlum ağlıyor![]()
inşallah sıkıntısız olur