slm arkadaşlar.. en erken kalkan bugün biziz galiba

gece 1de,sahurda,sabah namazında bi de ekstra bi öğün yaptık. biraz gaz çıkrdık. babanın eline işedik

ve şimdi yeni daldık bakalım bu seferki kaç dk sürecek ? gazdan uyuyamıyo da minnağım.. yaramaz annesi dün mercimek yemiş de
utopya ve ilk menüler güzelmiş

_ilk ben de dün niyetliydim sarmaya da oğluşun canı istemedi babasına yedirmek,yapamadık vakit bulup

yalnız şeftalili sütlaç nasılmış merak ettim doğrusu :44::44:
pelloshe halka sling almışsın canım hayırlı olsun,nasıl kullanışlı mı? yenidoğandan itibaren mi başladın? bi de çok uyguna almışsın,nereden aldın öğrenebilir mym?
ütopya,pamuk helva kızlar siz de sling almışsınız galiba yalnız site linkine tıkladığımda virüs uyarısı çıkıyo. hangi site olduğunu bi daha yazar msnz?
elfidat çatladıktan sonra lierac kullandınız mı demişsin canım. 35. haftamda tatile çıktım karma yağımı totoma sürememiştim. dönüşte baktım totom hafif çatlamış. geçirir umuduyla doğuma kdr lierac kullandım. hatta doğumdan sonra da 10 gün kdr düzenli kullandım ama nafile.. geçeceğine arttı çatlaklar.. şimdi totom harita oldu,dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum haftaya

( iki kutu lierac duruyo bakalım

sarıbeybi hoşgeldin yeniden. geçmişler olsn sana da babana da..
adaer üzüldüm canım yaa size de geçmiş olsun.. inş bir daha tekrarlamaz.