Canim hamilemisin bilemem ama benimkide duzensiz hemde ben emzirmedigim halde 10, 15 gun gec geldigi bile oluyo korkma dicem ama rahatlamak icin test yapabilirsin
yok yok değilmişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hamilemisin bilemem ama benimkide duzensiz hemde ben emzirmedigim halde 10, 15 gun gec geldigi bile oluyo korkma dicem ama rahatlamak icin test yapabilirsin
herkeslere günaydın 1 haftadır annemde kalıyorum kociş çok özlemiş bizi gelip alıcam dedi bu akşam dönücez kızımla evimize, bebişleri kaza geçiren annelere geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım hele şimdi hareketlendiler daha uyanık olmamız gerekiyor beren yerde sürünerek emeklemeye başladı çok komik küçük bir solucan gibi kıvrıla kıvrıla sürünüyor yerlerde
yurtdışından kuzenlerim geldi 1 buçuk yaşında oğlu var onunda benim kız az çektirmedi çocuğa, saçını çekti, yüzünü tırmaladı, elindeki şeyleri almaya, yüzünü ısırmaya çalıştı daha neler neler bize de eğlence çıktı çok fena bir kız olacak,
cipskolam eğer bebeğiin ishal tarzı problemi varsa elma armut gibi meyveler yedirme bence, patates muz gibi besinleri tercih et.
berende kabız ve çok katı kaka yapıyor dün çok ağladı kakasını yaparken yavrum siz ne önerirsiniz zeytinyağı içirdim poposuna anestol sürdüm rahat yapması için, elma armut püresi hep veriyorum zaten başka önerisi olan var mı?
yok yok değilmişimalarm durumu kalktı
![]()
bende haziran annesiydim ama kizim 24 mayista geldi
sezeryan dagum oldu
ruya gibi bir 6 ay gecirdik elif hanimla
bende katilabilirmiyim size hanimlar
arkadaslar benim mercimek 5-6 gundur hic uyumuyor desem yeridir
gerci hep uykusuz geceler gecirdik ama son geceler tam bir kabus
sizlerde de boyle birsey yasadinizmi
sedaemin geçmiş olsun düzelir en kısa sürede inşallah. zeytinyağını açken direkt içirmeyi de denesen ya da sevdiği birşeye biraz yoğun bir şekilde katarak. bir zararı olmaz sonuçta.
bizimkinin saçları da dökül dökül bitmedi. o kadar dikkat etmeme rağmen kakasında sürekli saç oluyor keratin sindirilemiyor tabi popişinden çıkıyor yuttukları
diş için iltihap ya da aşırı hassas bir durum olmadığı sürece jellere neden gerek duyuyorsunuz anlamadım..
Bız harıc butun 2012 anneler grubları akıyo gıdıyo yaa
nerdesınızzz kızlarrrrrrrrrrrrr
oglum cok huysuzz benım salyası ıyıce arttı damak etlerı sekııl degıstırmıs ama dra kalsa daha bısıy yok
devamlı suratıma saldırıyo burnuma parmaklarını sokuyo ısırıyo cenemı kemırıyo sac ve kasımı yoluyo gozlerımı tırmalıyoama oyle mutlu kı bunları yapparken bende ses edemıyorum
kızlar benım oglum defter kıtap bılumum kagıt ama yazılı olucak delı oluyo cıldırıyo resmen cocuk alım olucak galıba bende kıtap aldım ona resımlı baksın dıye sayfaları cevırmek ıstıyo olmayınca kızıp aglıyo beraber cevırıyoruz
bızde yenı gelısmeler bnlar
günaydın
bizimki de yapıyor, emerken ağlayıp gerilmeye başlıyor. bizim bıdışın saçları çoktan döküldü ama sadece arkasında var dökülme, saç yok orda, diğer taraflarda da vardır belki dökülme ama açılma yok.
bizim minik de hep o saatlerde uyanıyor, sbizim gaz sorunumuz yok,ama uyku sorunumuz var uyumuyo neden acaba,bugun sabah 6 bucukta uyuduk.saçları önceden dökuluyordu,artık büyümeye baslıyo.
ben jellerın iç organlara zarar verdıgını düşünmuyorum ya,sonuçta agıza surulen bişi.öyle olsa doktorumuz vermez diye düşünüyorum,bu konularda dikkatli.
kabız kabız kabız kızım birtürlü şu kabızlıktan kurtulamadı. dün zorla azıcık birşey yaptı. ben de fitil koydum ama gelin görün ki yapana kadar ağladı içli içli hemdeelimden birşey gelmeyince dua ettim durdum.
yarın doktrdan randevu aldım bakalım inşallah bu seferki çare olur. bağırsak şurubu kremler falan işe yaramadı. yeşillik ağırlıklı çorba, yoğurt meyva olarakta armut veriyorum kaç gündür. inşallah bu sefer doktor kontrolümüz işe yarar...
![]()
bende haziran annesiydim ama kizim 24 mayista geldi
sezeryan dagum oldu
ruya gibi bir 6 ay gecirdik elif hanimla
bende katilabilirmiyim size hanimlar
arkadaslar benim mercimek 5-6 gundur hic uyumuyor desem yeridir
gerci hep uykusuz geceler gecirdik ama son geceler tam bir kabus
sizlerde de boyle birsey yasadinizmi
merhaba kızlar bugün doktor amcaya uğradık şu kabızlık canavarıyla başa çıkmaya çalışıyoruz. neyse bağırsak çalıştırıcı şurup verdi. birde muhallebi yaptığımda bir gün önceden suda beklettiğim kuru kaysıyı kaşıkla içini kazıyıp muhallebinin içine koyacakmışım. bugün deneyecem bakalım inşallah işe yarar.
Bız harıc butun 2012 anneler grubları akıyo gıdıyo yaa
nerdesınızzz kızlarrrrrrrrrrrrr
oglum cok huysuzz benım salyası ıyıce arttı damak etlerı sekııl degıstırmıs ama dra kalsa daha bısıy yok
devamlı suratıma saldırıyo burnuma parmaklarını sokuyo ısırıyo cenemı kemırıyo sac ve kasımı yoluyo gozlerımı tırmalıyoama oyle mutlu kı bunları yapparken bende ses edemıyorum
kızlar benım oglum defter kıtap bılumum kagıt ama yazılı olucak delı oluyo cıldırıyo resmen cocuk alım olucak galıba bende kıtap aldım ona resımlı baksın dıye sayfaları cevırmek ıstıyo olmayınca kızıp aglıyo beraber cevırıyoruz
bızde yenı gelısmeler bnlar
iyi geceler anneler uzun zaman sonra tekrar geldim buralarda pek tenhalasmıs
ben ve kızım iyiyiz 2gün sonra altı aylık olacak zaman hızlı geçior gündüzleri nerdeyse hiç uyumuor dünyayı kesfetmeye calısıor ama birazcık tembel daha dönmedi
ek gıdaya basladık sayılır kahvaltı ve meyve veriorum haftaya da corba içirmeye baslycam. yogurt veriorum ama keyfine göre bazen yiyor bazen yemior.
sizi ve bebişlerinizi cook opuorum![]()
Herkese günaydın,umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirir.
Kendinize ve meleklerinize iyi bakın,hoşçakalın![]()