2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bizimki de buyudu ya, gunler ne cabuk gecti,,7 tane disi cikti, gecen pazardan tazecik elma aldim verdim eline isira isira yedi, beni rendeleme derdinden kurtardi, malum ben 8 ogun ek gida veriyorum, corba olarak da kendim eriste yapmistim onu yine kendi yaptigim tarhanayla veriyorum, bebek ekmegiydi, bebek biskuvisiydi, lor peyniriydi hepsi benim imalatim

bizimki de buyudu ya, gunler ne cabuk gecti,,7 tane disi cikti, gecen pazardan tazecik elma aldim verdim eline isira isira yedi, beni rendeleme derdinden kurtardi, malum ben 8 ogun ek gida veriyorum, corba olarak da kendim eriste yapmistim onu yine kendi yaptigim tarhanayla veriyorum, bebek ekmegiydi, bebek biskuvisiydi, lor peyniriydi hepsi benim imalatim
bende geçende ellerimle kemik pirzola yedirdim kendi yemesi lazım ama değilmi:44:
Selam kizlar, melis su anda kendi yazmak istiyor zor tutuyorum

ay tutma çocuğu kendini geliştirsin lara parmaklarıyla 3e kadar sayabiliyor bile:nazar: ay maşallah diyim kuzuma:nazar:

Melisin cekistirmesinden yazamadim bir turlu. Hanimefendi sabah kalkti 8de geldi bizim yataga mama mama mama diye bagira bagira uyandirdi beni. Kalktim kahvaltisini verdim, simdi de meme meme meme diye tutturdu neyse emzirdim uyuttum. Ee sizler nasilsiniz? Bazi arkadaslartanidik burdan, ozlemisiz kkyi!

gecen gun alisverisde pepenin resmini gorunce "pepe, pepe" diye bir bagirisi vardi ki herkes hayran hayran bakti ogluma, birde dediler ki siz mi dogurdunuz, hayatta inanmayiz, dogumdan sonra 50 kiloya dustum, zor ikna ettim annesiyim diye:nazar:

ay imrendim size valla ne güzel ben hala doğum kilolarıyla uğraşıyorum diyetteyim alya yani benim kızımda 4 yaşında bir ingilizce konuşuyor inanamazsınız yok böyle bişe.küçüğede öğretcem şimdi.benim ingilizcem pek yoktur ama maşallah büyük güzel cümle kuruyor ay nerden öğreniyosa.:55:

gecen gun alisverisde pepenin resmini gorunce "pepe, pepe" diye bir bagirisi vardi ki herkes hayran hayran bakti ogluma, birde dediler ki siz mi dogurdunuz, hayatta inanmayiz, dogumdan sonra 50 kiloya dustum, zor ikna ettim annesiyim diye:nazar:

bende çok kilo verdim almaya çalışıyorum ya yiyorum bütün gün çocuğum peşinde koştuyorum paşa yerinde durmuyor sağolsun 10 sn yanlı bırakıyorum odada bulamıyorum evde yiğit efeyi arıyorum sonra incecik oldum rahatsız oluyorum o derece yani

Gulsah benim kiz da uce kadar sayiyor ama ingilizce. Cok cabuk kapiyor duydugu seyleri, biz ingilizceyi cabuk ogrensin diye onunla hep ingilizce konusuyoruz.

Gulsah benim kiz da uce kadar sayiyor ama ingilizce. Cok cabuk kapiyor duydugu seyleri, biz ingilizceyi cabuk ogrensin diye onunla hep ingilizce konusuyoruz.

bizimki de 4 dil ogreniyor, ben fransizca, babasi ingilizce, dadisi rusca, annane, babanne turkce derken dort dille buyuyecek yavrum, ee hersey onlar icin

Kucukken kolay ogreniyorlar yabanci dilleri, ben de bir rus dadi istiyorum valla bulamadim bir tane. Ev islerine de yardim etsin istiyorum, ama baskasinin yaptigi is icime sinmiyor. Hergun yer silmezsem rahat edemiyorum.

Simdi uyudu da oglen ne yedirsem diye dusunuyorum. Bugun de balik yapayim diyorum kendi kendine yiyor benim de kolayima geliyor. Yanina da brokoli patates haslarim tamamdir. Siz ne vercekseniz bugun? Bana da fikir olsun.

Gunaydin kizlarrrr:-) :-) :-)
Cok mutluyum bu sabah. Esim ggecenlerde 2013 model Q7 almisti. Gecen sene aldigi 2012 model x6 yi bana verdi.
Bu sene ki dogum guni hediyemmis:-) cok simartiyor bu adam beni yyaa:16::16::16:

Back
X