cevaplarınız için teşekkür ederim. topiğinizi bölmek istemiyorum ama benim kafam gerçekten çok karışık. arada böle tek tek bişiler sorsam olur mu. yoğun çalışıyorum. netten araştırma yapıyorum ama aklım daha çok karışıyor. çevremde yardımcı olabilecek pek kimse yok.
giysileri almayı en sona bıaktım. beş tane alttan çıt çıtlı kısa kollu badisi var hediye geldi. bi kaç kışlık büyük yaş için ben bişiler almıştım. kıyafeti gerekirse doğduktan sonra bile alırım diye düşünüorum. çok yakınımda civil var. olmadı ordan alırım. havuzluhana gittiğimde bi hastane çıkışı alıcam. kıyafeti , arabayı şimdilik erteledim o yüzden.
ilk olarak beşik almak istiyorum. sanırım ikea nın beşiğini alcam. yerim dar. yatak odasında durcak çocuk. ekstra bir odam yok. kayınvalidem de benle birlikte. onun yattığı oturma odası gibi bir odamız var. salon ve benim odam. oturma odası güneş almıyor, soğuk bir oda. ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama en az iki yaşına kadar kendi odamda kalır diye düşünüorum.
normal beşiklerden alcaktım ama yerim dar olduğu için 60*120 lik ikea beşiklerinden alırım diyorum. içinede ikeanın kendi yatağı daha uygunmuş öle dediler.
başlamışken yatak olayını komple halledeyim diyorum. en çok aklımın karıştığı şey yorganı. onu nasıl alcam. nerden almalıyım. silikon yorgan mı, elyaf yorgan mı, yün yorgan mı olmalı. sonra nevresimdir pikedir, battaniyedir ne lazım olur başka. cibinlikte almak istiyorum ama ikeadakini pek beğenmedim. bunla ilgili tavsiyeniz var mı. beşiğin kenarına koruyucu bişi almak gerekir mi mutlaka.
bana yatağın bütün nesneleri hakkında tavsiyede bulunur musunuz

lütfenn