KIZLAR BAKIN BENİM KİLO ALIMIM NASILMIŞ
9. hafta 1 kilo
10. hafta 0,7 kilo
11. hafta 1,2 kilo
12. hafta 1,4 kilo
13. hafta 1,9 kilo
14. hafta 2,3 kilo
15. hafta 3,1 kilo
16. hafta 4 kilo
17. hafta 3,5 kilo
18. hafta 4,5 kilo
19. hafta 5,8 kilo
20. hafta 6,3 kilo
21. hafta 7 kilo
22. hafta 7,3 kilo
23. hafta 8,2 kilo
24. hafta 8,9 kilo
25. hafta 10 kilo
27+3 üm ve tam 8 kg.ay yapıştı kaldı dedım e herhalde aşkım 7 aylık hamılesın sen deyınce eşim kendıme geldım:))tahmını haftada 600-700 gr falan alıyorum.max 14-15 le bıter ınşallah dıye umud edıyorum.
gayet iyi gidiyorsun bence
ama henüz 7 aylık olmadık heralde (benden 10 gün öndesin ama)
benim bugün itibariyle 6 ay bitti, ben bitirdiğim ayı söylüyorum yani 6 aylık diyorum, 7 aylık mı demeliyiz acaba (ne önemi varsa)
ben de 2 haftada 1-1,5 kilo alıyorum işte
20ye yakın bitiririm ben de heralde, 20yi geçmesin de
28+3 itibariyle 7,5 kg aldım. doktor 4 haftada 2 kg normal dedi ama daha fazla alma dedi. sanki kendimiz ayarlıyoruz kaç kg alacağımızı
o annelerden bırı de benım.1 yıl içinde 21 kg nun hepsini verdım.ılk 8 ay hiç kasmadım çünkü sütüm azdı.o zaman zarfındagünaydın kızlar. ben şimdiye kadar 11 kg aldım malesef.ayda 2 kg falan alıyorum.bu gidişle 17-18 kg ile bitiririm gibi görünüyor.tatlı çok yiyordum bir ara neyseki eskisi kadar canım çekmiyor artık.
tecrübeli annelere sormak istiyorum.genelde 1 yılda kiloları verdiklerini duyuyorum.acaba bu 1 yılda büyük gayretlerle mi, aldıkları kiloları veriyorlar.yoksa hamilelik öncesi yeme düzenine dönünce kendiliğinden veriliyor mu.
bir soruda emzirdiğimiz için yine iştahımız açık olacak mı:18:
kizlar gunaydin 29+1 de hala 4 kg ile yola devam :)) ya doktorum bebek saglikli demese bende bir anormallik var diycem ama cok sukur hersey yolunda.
o annelerden bırı de benım.1 yıl içinde 21 kg nun hepsini verdım.ılk 8 ay hiç kasmadım çünkü sütüm azdı.o zaman zarfında
bı 10 kg falan gıttı kendılıgınden.gerı kalan 11 kg yu 4 ay içinde dıyet +sporla verdım.
süpersin valla tebrık ederım.3 hafta önce arkadaşım 8 kg ıle doğuma gırdı kızı da 4 kg doğdu.siz sadece bebeği beslıyosunuz demek ne guzel.
tesekkurler, dediginiz gibi ne yersem bebege gidiyo sanirim.
Ben 28.haftamdayım yarın randevum var sabah tartıldığımdaa 7kilo almış gözüküyodm ama gün içinde 8kiloya çıkıyo bakalım yarın ne çıkacak..
neler yıyosun pekı söylesen de bız de faydalansak
sabah aç karnına iç çamaşırlarıyla ne çıkıyosan kılon o.benım 8 kg oldu ben de 28.haftadayım
canim acikcasi ozel uyguladigim bisey yok normal sekilde herseyden yiyorum abartiya kacmiyorum cok yagli hamurisi ve serbetli tatli tuketmiyorum, az tuzlu yiyorum,beyaz ekmek cok yememeye calisiyorum, beyaz pirinc yemiyorum, tursu salgam cok sevmeme ragmen hic yemem, cay kahve kola cikti hayatimdan sadece kafeinsiz tchibbonun kahvesinden cok canim isterse ve misafirlerime eslik etmek icin icerim bol meyve, her sabah buyuk bir bardak yagsiz sut icerim. spor konusunda bisey yapmiyorum hava guzelse disari cikar yururum, hamileligimin basinda hamile platesine yazilmistim gittim biraz ama sıkıldım biraktim. asil sporum ev isi sanirim o yakiyo kalorilerimi :) ama en onemlisi su, gunde en az 15 bardak su icerim en buyuk faktor bu olsa gerek
bak işte yaa o zaman tamamen bunye meselesi.ınan nerdeyse beslenmemız aynı.ustune ben bı de spor yapıyorum ama 3-5 er artıyo valla kılolar.8-8,5 kg arası aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?