hamileyken kimsenin kötü yorumlarına izin vermeyin bebeğim de ben de sağlıklıyım sorun yok deyip kestirip atın bana da az almışsın karnın küçük daha diyolar bebek küçük mü büyümesi normal mi diyolar ve herşeyim normal Allah a şükür..bazı hamilelere de ne kadar şişmişsin yüzün değişmiş diyorlar, halbuki en hassas dönemimiz bu, herkes ağzına geleni konuşuyor, ciddiye almayın sadece doktorunuzu dinleyin.ben 6-12
arası kilo alabilirsiniz bu hafta yazıyordu
ama benimki 13 olmuştu
çok canım sııldı yaa zaten her gören ne kadar kilo almışsın sen diyor moralim çok bozuluyorrr artık dışarı çıkmak eskiden tanıdğm insanları görmek istemiyorum
ne güzel hepsini kaydetmişsin,tebriklerKIZLAR BAKIN BENİM KİLO ALIMIM NASILMIŞ
9. hafta 1 kilo
10. hafta 0,7 kilo
11. hafta 1,2 kilo
12. hafta 1,4 kilo
13. hafta 1,9 kilo
14. hafta 2,3 kilo
15. hafta 3,1 kilo
16. hafta 4 kilo
17. hafta 3,5 kilo
18. hafta 4,5 kilo
19. hafta 5,8 kilo
20. hafta 6,3 kilo
21. hafta 7 kilo
22. hafta 7,3 kilo
23. hafta 8,2 kilo
24. hafta 8,9 kilo
25. hafta 10 kilo
26. hafta 10,7 kilo
27. hafta 11,5 kilo
28. hafta 11,8 kilo
evet düzenli kilo takibi yapıyorumne güzel hepsini kaydetmişsin,tebriklerbir de maşallah çok istikrarlısın 700-800 gram almışsın her hafta..
300 gram daha almışım
toplam 13 kilo aldım
dün beni en son 2 yıl önce görenler ne oldu sana
tombiş bi anne olmuşsun dediler
29 haftaya gireceğim hamileliğimin ilk ayları kötü geçti ve 3 kilo verdim. veridiğim kiloyu şükür geri aldım +1 kilo eklendi...
evet düzenli kilo takibi yapıyorum
bir ara hergün bakıyordum ama şimdi 2-3 günde bir falan bakıyorum
aslında pek istikrarlı değil bazen 1 kilo bazen yarım kilo vs olabiliyor
ama sonuç itibariyle her zaman kilo almaya devam ediyorum
boşver yaa
ben de 12 kilo aldım
hiç de şişko anne değiliz
onlar kıskanıyo bizi
60 kilo ile hamile kaldım şu an 75 kiloyum 29. haftamdayım. Biraz fazla aldım ama içim bir yerde rahat abaur cubur pasta çörek yemedim neden bu kadar aldım bilemiyorum o yüzden çok dert etmiyorum. Hayırlısı ile kızımı kucağıma alayımda kiloları veririm sorun değil.
Olumsuz yorumlarıda takmayın kafanıza. Ben olumsuz birşey duymadım hamilelikte bir güzellik gelmiş diyor herkes gerçektende öyle :)
ben de 28+1 de 7 kilo 500 gr aldım.
gayet iyi valla maşallah.
bende 15 kg aldım,kendim pek takmıyorum çocuğum sağlıkla doğsunda,ama dışardan biri söylediğinde sinir oluyorum, şu doğumu yapsamda hayırlısıyla özgürce hareket edebilsek,hantallaştım iyice gün sayıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?