2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

ben de 54 le hamıle kaldım ama aramızda 5 cm de boy farkı var.aman bakma verılıyo aslında hepsi de işte kadın her zaman kadın.hep guzel hep fit olmak ıstıyoruz.

Bugün itibariyle 28.haftamdayım ve bugünkü kontrolümde 67.5çıktım...7.5kilo almışım toplamda 1 ay önce 65.1 çıkmıştım 2.5kilo almışım ya fazla deilmi sanki...

Bugün itibariyle 28.haftamdayım ve bugünkü kontrolümde 67.5çıktım...7.5kilo almışım toplamda 1 ay önce 65.1 çıkmıştım 2.5kilo almışım ya fazla deilmi sanki...

bizim gibi 10küsür kilo alanların yanında 7,5a fazla deme diline biber sürerler
bence normal canım
zaten az almışsın
haftada yarım kilo almak normal diye biliyorum
ama mümkünse ben artık yarımdan az alayım

hayırlı cumalar arkadaşlar
bende şuan 26+2 deyiz toplamda ilk aylarda iştahsızlıktan 3 kg vermiştim verdiğim kiloyu tekrar aldım ve ekstra 2 kg daha aldım yani toplamda 5 kg aldım
ALLAH nasip ederse 27 Haziran tahmini doğum tarihimiz

Son düzenleme:
benım ılk kızımın d.günü de 27 haziran

ben de 29.haftama gırdım dun ve toplam 8 kg alıdm.bugun konrtolum vardı gayet ıyısın dedı dr

25 hft 2 günlüğüz 60.5 kg oldum, toplam 5.5 kg almışım, bebişim de 800 gr haftasıyla uyumlu Allah a şükür.. son 3 aya girdik artık kaçınılmaz hızlı kilo artışı olacak zaten 12-13 le kapatırım gibi, ama ne fit anneler görüyorum gebeyken 20 kg aldım diyen, veriyorlar yani çok takılmayın bebekler sağlıklı olsun o yeter

30+1 de 4kg 700gram almışım. sanırım bu haftadan sonra şişmeye başlıycam.

ama bak 1 haftada 700 gram almışım canım normal mi? Her hafta bu kadar alsam ne olurum acaba?

:)her hafta 700 gr alsan bile 69günün kalmış canım görünürde 2ay 1hafta desek yani 6.5kilo falan daha alırsın o kadar oda en fazla bence 10kilo ile tamamlamak hamileliği harika bişey ben şimdiden 8kilo aldım...

benim kızımında doğum tarihi 27 haziran ve bende 5 kilo aldım toplamda:)))sizin neyiniz olacak??

Hala 10 kilo almis durumdayim Zaten göbegim disinda biryerim sis degil. Gögüslerimi hic saymiyorum

Insallah böyle yavas yavas giderde 15 kilo ile bitiririm.

şu ana kadar 7,5 kg aldım. ama bundan sonra habire evde yatarsam pek iyi olmayacak gibi. çünkü habire yiyorum

ben 6-12
arası kilo alabilirsiniz bu hafta yazıyordu
ama benimki 13 olmuştu
çok canım sııldı yaa zaten her gören ne kadar kilo almışsın sen diyor moralim çok bozuluyorrr artık dışarı çıkmak eskiden tanıdğm insanları görmek istemiyorum

boşver yaaa
30 kilo alan insanlar varr
bir de çok kilo almışsın diyen insanların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum nedense
niye moralini bozuyorlar insanın anlamıyorum
ben de 11,5 aldım, seninle aynı gidiyoruz
ilk zamanlar çok taktım ama valla artık umrumda değil
18 kilo falan ile kapatırız heralde
20ye kadar da yolu var napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…