2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

Selam herkese.. Bende acayip kabızlık başladı. O da tartıyı yüksek gösteriyor galiba.. offf off.. Bebiş bağırsağa mı oturuyor ne?

aynı sorun bendede vardı dupalac verdi doktorum şükürler olsun ki iyi geldi öncesinde tüketmediğim kayısı kuru erik kalmamıştı.

Herkese selam bende 22. haftadayım 6 kilo aldım fazla gibi geliyor ama bilmiyorum birde son aylarda çok kilo alındığını söylüyorlar şimdiden ne yapacağımı düşünür oldum.

24. hafta 9 kilo ((((( üüüüüüüüğğğ

haftada bir kilo almaya başladım

biri beni durdursun lütfennnnn

2 günde 600-700 gr almış olamam dı mı( dıkkat ettiğim halde hemde.salı sabahı 59700 ken bu sabah nasıl 60 300 çıkar ınsan yaa deliricem.

slm kızlar bende hamıle kalmadan once ayy top gıbı olmaya razıyım dıyordum sımdı ıse kılo aldıkca uzuluyorum ya veremzsem dıe 62 kılo ıle hamıle kaldım suanda 65 800gr cıktım ve hıc doymuyorum hıssımı kaybettım

2 günde 600-700 gr almış olamam dı mı( dıkkat ettiğim halde hemde.salı sabahı 59700 ken bu sabah nasıl 60 300 çıkar ınsan yaa deliricem.

valla o bana da oluyor
hatta 1 günde 1 kilo bile farkettiği oluyor
alınıyor mu bilmiyorum ama genelde o kiloyu bir kez görünce bikaç gün içinde o kiloda sabitliyorum ben
off off

buraya yazdığımdan beri hiç kilo almadım yani 2 haftadır, 20 haftada 8 kilo iken şimdi 22 haftada 8 kiloyum, bu da başarı bence :)
ayrıca dikkat etmek işe yarıyor demek ki, artık hergün tatlı yemiyorum çok canım isterse 1 tık çikolata, pasta 1 kere yedim 2 haftadır havalar düzelince hergün de yürüyüş yaparsam bu kiloların önünü keserim yani umarım :))

20. haftadayım henüz 2kg aldım

valla bravo, nasıl oldu bu iş, ben ilk 3 ayda 4 sonraki 2 ayda 4 daha aldım, siz nasıl başardınız, hiç mi istahınız artmadı, başlangıç kilonuz kaçtı? ne yer ne içersiniz spor mu yapıyorsunuz, biraz tüyo verin n'olur :)

ben de böyle az kilo alanları duyunca kendime kızıyorum

ben de böyle az kilo alanları duyunca kendime kızıyorum

kuzenimin eşi benden sadece 2 hafta küçük hamile aynı kilo ile başladık ben 10 kilo aldım, o sadece 1.5 kilo aldı..
üstelik ben ilk 3 ay 3 kilo da verdim onun bulantısı olmadı dolayısıyla vermedi de
şuan 19. haftasında göbeği desen akşam az bi çıkıyo o kadar
benim karnım onun karnına göre 13 aylık gibi

annem ikiz bebeğe bağlıyo durumu ama asıl 8.5 kiloluk kocaman bi fark var arada
ikiz değil beşiz olsa anca kurtarır durumu

ben bu sabah kı tartıdasn hiç bahsetmıyeyım ama dun arkadaşla sınemaya gıttık oh patlamış mısır kola falan( sabah zart dıye farklı tabı.ama 2 gun ıçınde normale dönmezsem o zaman sıkıntı var.

kola içiyor musun??
bana doktor sigara=kola ve kesinlikle yasak demişti:44:

içiyorum valla allah affetsin:))) ben normadle kola bağımlısı sayılırım.hergun içerdim en az 1 tane şimdi haftada 2 taneyle falan durmaya çalışıyorum.ılk kızımda da içtim.içmesem ıyı tabı ama mıllet sıgara alkol vs bıle içiyo 9 ay bıyunca.benım doktorumun asla katı kuralkları yok.ılk kızımda sıgara ıçıyodum yanı hamıle kadlığımda.abartmamak kaydıyla gunde 5 tane içebilirsi
n demişti.katıyasaklar daha çok gerıyo ınsanı bence.ılk başlarda ıçtım sonra dayanamyıp bıraktım tabı.3 yıldır da başlamadım bı daha çok şükür.ama nette araştırdım kafeın mıktarını kadının gunde 1 lt yakın kafeın alması gerekıyo bebeğe zararlı olması için.e bı bardak kolada kı kafeın de cüzzi mıktarda.tabı içmemek en guzel o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…