2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

gerçkten son durumlarımızı merak ediyorum

doktorun sıkı yönetimde demek
aslında az alsak iyide olmuyor işte napalım
bende 20 yi gözden çıkardım senden fazla aldım ben
hemde 5 gün küçüğüz

doktorun sıkı yönetimde demek
aslında az alsak iyide olmuyor işte napalım
bende 20 yi gözden çıkardım senden fazla aldım ben
hemde 5 gün küçüğüz
valla oraı pek belli olmaz
son anda ben bi depar atar yakalarım seni gibi geliyor

bende bendee

ama mart nısan havalar acarsa devamlı yuruyusle kurtarabılırım paçayıı

evet yürüyüş
havalar ısınsa da yürüsem diyorum da okul beni çok yoruyor yaa
havlar ısınınca yürüyememekten de korkuyorum
evde yürüyüş bandım da var ama yürüyecek adam lazım

Aaaah ah.. 25. hafta ve toplamda 7,5 kilo. Tabi ilk üç ayda verdiğim 3,5 kiloyu saymıyorum onu da eklersem 11 eder.. Şu boğaz bir rahat durmuyor ki.. hababam tıkınıyorum...

valla büyük konuşmamak gerekiyormuş ablam ilk doğumunda çok kilo almıştı bende hem ona hemde nerde kilolu hamile görsem aman o kadar kilo alınır mı, bebek 3,5 kilo 3,5 da eşi kesesi desen en fazla 10 kilo alınır diye bıt bıt ediyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş 6 ayım dolmadan 10 kilo aldım, şimdi bende 20' ye razıyım nerdeyse, ama bütün suç ilaçlarda bence, ah şu elevit ve ferrum yok mu :I))

ahh ahhh hiç sorma bende o ilaçları kullanmadan minumum daydı kilo alışım ne güzel hevesleniyordum bende böyl gidersem 10 kiloyla bitirrim diye ilaçlara bi başladım aman yarabbimm o da ne uçtum uçtumm 26 haftalığım 10 kilo aldım bende napim ama artık takmamaya çalışırum yaza geliyor allahtan doğum bol bol terlemek ve kilolara veda etmek umudu var içimde:) inş. veririz bebişlerimiz sağlıklıca doğsunlarda inşallah veririz inş.

az önce bir yazı okudum
gebeliğin ilk 20 haftasında 4 kilo diğer 20 haftasında da 8 kilo olmak üzere toplam 12 kilo idealdir diyor
orantı kurduğumuzda sanırım ben 20. haftaya kadar 10 kilo aldım diğer 20 haftada da 20 kilo alıcam ve 30 kilo ile tamamlıcam

bu orantından hiç hoşlanmadığımı söyleyerek söze başlamak istiyorum
hem sen ikiz annesisin hiç konuşma
sen aldın 2 bebekle 10 kilo
ben aldım tek bebekle 8 kilo

canım sen ikiz annesisin senin özel hakların var kilo alabilmek gibi
yine bize oranla sen az bile aldın biz bir bebeğe aldık 10 kilo seninki normal bence

bu orantından hiç hoşlanmadığımı söyleyerek söze başlamak istiyorum
Hem sen ikiz annesisin hiç konuşma
sen aldın 2 bebekle 10 kilo
ben aldım tek bebekle 8 kilo

canım sen ikiz annesisin senin özel hakların var kilo alabilmek gibi
Yine bize oranla sen az bile aldın biz bir bebeğe aldık 10 kilo seninki normal bence

çok güzel moral veriyosunuz sağolun
ama ben 30 kilo ile tamamlarsam hamileliği 3 basamaklı rakamı görmüş olacağım
psikolojimi düşünün artık

merhaba arkadaşlar benim 2.hamileliğim.ilkinde tam 20 kilo aldım,doğumla 4 kilosu gitti sonra da emzirerek ve çok su içerek diyet yapmama gerek kalmadan 12 kilo verdim hızla.şimdi 24+0da 6buçuk kilo aldım.bi de çok fazla ödem oluyo bende.ama hiç takmıyorum,siz de takmayın bence,doğumdan sonra çabuk kurtulacaksınız kilolardan.

ayyy çok güzel konuştun canım ağzından bal damlıyor
amin inşallahh vereceğiz :))),
çok mutlu oldum birdennn

akıllı bıdık sende oku burayııı hepsini vercez olmadı zayıflama topiği açarız canım benim hiç üzülme senn hem doğumla bisürü gider senden bence ik tane bebiş çıkacak suyuydu plesentasıydı derkenn kalmaz inan kii

Son düzenleme:

kesinlikle zayıflama topiklerinde bulacağım kendimi ondan eminim
beni yalnız bırakmayın haaa

ahhhhhh ağliyceğimm ikiz annesi olarak 10 kilo mu aldınız kaçıncı haftaydı:))ne olur 25 deme :))ben 25.haftadayım 9.5 kilo aldım gerçi doktorum boy falan düşük kilo başladın 18e kadar alabilirsin dior ama şu internet 13 kiloyla bitiren hamilelerle doluu bu beni bozuyorr((buarada ikiz yegenlerden bahsetmiştim size kendisi ablam die söylemiorum 35 kilo almıştı yemek yerken korkuyorduk bişe olucak diye ama şimdi bildiin kürdan en kolay siz atlatıcaksınız bu zayıflama olayını hiç dert etmeyin ikizlerle alınan onlarla veriliyorr:)))

20. haftada 10 kilo aldım
2 haftadır da tartılmıyorum
ben de 25ten eminim de 30 u bilmem:44: alması çoook kolay oldu inşallah vermesi de kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…