kuzenimin eşi benden sadece 2 hafta küçük hamile aynı kilo ile başladık ben 10 kilo aldım, o sadece 1.5 kilo aldı..
üstelik ben ilk 3 ay 3 kilo da verdim onun bulantısı olmadı dolayısıyla vermedi de
şuan 19. haftasında göbeği desen akşam az bi çıkıyo o kadar
benim karnım onun karnına göre 13 aylık gibi
annem ikiz bebeğe bağlıyo durumu ama asıl 8.5 kiloluk kocaman bi fark var arada
ikiz değil beşiz olsa anca kurtarır durumu
Ben hizla devam ediyorum kilolari almaya.
62 oldum bugun. Offf offf. Sanki heryerim kocaman olmus. Kalcalarim karnim filan ucuyor sanki bir yere sigmiyor gibi..Pek yuruyusde yapmadim bu hafta,havalardan dolayi..
ee olayı matematiksel hesaba dökeceksek ben 7 kilo aldım ikiz olsaydı 14 ederdi
valla şu sıralar mutluyum elevitten sonra hala kilo aldım
bu benim için çok büyük gelişme
bugün itibariyle 11 gündür aynı kilodayım
1,5 2 kilo alanlarla yarışacak değilim, kendi rekorumu kıracam ben
ben 82 den bahsediyorum sen 62 diyosun yaa
aman kesin kocaman olmuştur heryerin dombili dombili olmuşsundur
11 gun boyunca aynı kıloda kalabılmek bence başarı tebrık ederım.rakamlar çok hızlı değişiyo çünkü
bazı günler yarım kilo kadar fazla çıkabiliyorum
ama ertesi gün yine 60 gösteriyor tartılar
aman maşallah yaa almayım kilo lütfen
yani alayım da yavaş yavaş gerektiği kadar
2012 mayıs ayı ikiz anneleri topiğinde bir kız var 26. haftasında ve 3.5 kilo almış
buna rağmen hala doktoru yemene dikkat et, fazla yeme diyormuş
iyi ki o doktora gitmiyorum.. ağzımı mühürlerdi herhalde
şaka mı bunlar ya
tekil gebelikte bile 26 haftada 3,5 kilo alanı ayakta alkışlarım ben
İyi akşamlar güzel annişler ve tatlı bebişler,
Bugün 100 mg lık şeker yüklemem yapıldı çok şükür sonuçlar iyi çıktı. Doktorum bir problem yok ama sen yine de yemene içmene dikkat et fazla kilo alma dedi :) zaten topu topu 3,5 kilo aldım daha ne yapıyım ben dedim :)) Vallla utanmasa yeme içme diyecekbebişlerimi de gördüm. Fındıklarımın biri 690 g diğeri 708 g olmuşlar. Boyları da 32 cm. Doktor haftaları ile uyumlu dedi. NST ye girdim ilk kez. Kalp atışlarını dinledik uzun uzun :)) sancı yok erken doğum yok şimdilik dedi mutlu oldum :) Bir de bugün heyet raporumu aldım ve resmen izne ayrıldım. Artık evde kuzucuklarımı rahat ettireceğim inşallah.
Benden haberler bu kadar kızlar hepinizi öpüyorum çoookkk
bir an yanlış mı okudum diye o topiğe döndüm ama yok yok yanlış okumamışım
25+5' te
kesin yanlış yazmıştır o
bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)
bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)
Bende tam 24.haftamda 5kilo almış bulunmaktayım..hızla ilerliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?