2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

ee olayı matematiksel hesaba dökeceksek ben 7 kilo aldım ikiz olsaydı 14 ederdi
valla şu sıralar mutluyum elevitten sonra hala kilo aldım
bu benim için çok büyük gelişme
bugün itibariyle 11 gündür aynı kilodayım
1,5 2 kilo alanlarla yarışacak değilim, kendi rekorumu kıracam ben

Ben hizla devam ediyorum kilolari almaya.
62 oldum bugun. Offf offf. Sanki heryerim kocaman olmus. Kalcalarim karnim filan ucuyor sanki bir yere sigmiyor gibi..Pek yuruyusde yapmadim bu hafta,havalardan dolayi..

Ben hizla devam ediyorum kilolari almaya.
62 oldum bugun. Offf offf. Sanki heryerim kocaman olmus. Kalcalarim karnim filan ucuyor sanki bir yere sigmiyor gibi..Pek yuruyusde yapmadim bu hafta,havalardan dolayi..

ben 82 den bahsediyorum sen 62 diyosun yaa
aman kesin kocaman olmuştur heryerin dombili dombili olmuşsundur

11 gun boyunca aynı kıloda kalabılmek bence başarı tebrık ederım.rakamlar çok hızlı değişiyo çünkü

11 gun boyunca aynı kıloda kalabılmek bence başarı tebrık ederım.rakamlar çok hızlı değişiyo çünkü

bazı günler yarım kilo kadar fazla çıkabiliyorum
ama ertesi gün yine 60 gösteriyor tartılar
aman maşallah yaa almayım kilo lütfen
yani alayım da yavaş yavaş gerektiği kadar

bazı günler yarım kilo kadar fazla çıkabiliyorum
ama ertesi gün yine 60 gösteriyor tartılar
aman maşallah yaa almayım kilo lütfen
yani alayım da yavaş yavaş gerektiği kadar

2012 mayıs ayı ikiz anneleri topiğinde bir kız var 26. haftasında ve 3.5 kilo almış
buna rağmen hala doktoru yemene dikkat et, fazla yeme diyormuş
iyi ki o doktora gitmiyorum.. ağzımı mühürlerdi herhalde

2012 mayıs ayı ikiz anneleri topiğinde bir kız var 26. haftasında ve 3.5 kilo almış
buna rağmen hala doktoru yemene dikkat et, fazla yeme diyormuş
iyi ki o doktora gitmiyorum.. ağzımı mühürlerdi herhalde

şaka mı bunlar ya
tekil gebelikte bile 26 haftada 3,5 kilo alanı ayakta alkışlarım ben

şaka mı bunlar ya
tekil gebelikte bile 26 haftada 3,5 kilo alanı ayakta alkışlarım ben

bir an yanlış mı okudum diye o topiğe döndüm ama yok yok yanlış okumamışım

25+5' te

tok karnına 12 kilo almış görünüyordum 80 görmüştüm
ama aç karnına tartılınca 78 çıktım 10 kilo almışım bu ara durdu gibi sanki inş yavaşlar

bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)

bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)

wooow çok güzelll :))) yani kilo alması değilde tabi doğumda 10 kilo gitmesi :))

benim görümcem sezeryanla doğum yaptığı halde doğumdan sonra 13 kilo verdi :)

inş bizlerde çabuk veririz (aminnnnnnnnnnn)

demek kı o 20 kg almamış.çoğu ödemmış:ben ılkınde 21 kg aldım.41 haftalık doğum yaptım.kızım 3 800 doğdu.nerdeyse 4 kg yanı.plesenta +su vs en az 5-6 kg gıtmesı gerekıyo dı mı?75 ıle doğpuma gırdım ertsı gun bı geldım 72 kg.4 kg bıle değildi goıden.herkesde ayunı olmuyo maalesef.benım hiç ödemım yoktu mesela elim ayağım falan hiç şişmemişti.ama gıdıyo tabı dıkkat edersen.ben 1 yıl içinde hepsini verdım 21 kg nun.ne kadar az o kadar kolay tabı.

Bende tam 24.haftamda 5kilo almış bulunmaktayım..hızla ilerliyorum

hiç de hızla değil bence.24.haftaya 5 kg gayet ıyı.

ılkınde hangı hafta kaç kg aldığınız ı hatılıryo musunuz?önumuzde 16 hafta var daha.16 haftayı 3 kg ıle bıtırebılceksenız vallahı bravo.ben 6 aylık hamıleyım 8 kg aldım dediğimi çok ıyı hatırlıyorum.ılkıne göre 1-2 kg gerıden gıdıyorum ama gıdışatım benı korkutuyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…