2012 haziran anneleri hangi haftada kaç kilo aldı?

bende 66 ile başladım24+3 hamileyim. şu an 74,5 geçen ay 4 kilo aldım. bu ay daha kilo almadım dikkat ediyorum.

gittim doktora.onlara göre 5,5 kg dedı dr.bana göre 6 700.ama kılo durumumu ıyı buldu dr fazla değil dedi çok şükür

gittim doktora.onlara göre 5,5 kg dedı dr.bana göre 6 700.ama kılo durumumu ıyı buldu dr fazla değil dedi çok şükür

doğrusu sanırım bizim takip ettiğimiz kilomuz
çünkü önceki gidişlerimizde daha kıştı üstümüz daha kalındı
benim doktorum benim evde tarttığımı not ediyor
ama 6700 de gayet iyi
25. haftandaydın heralde
ben 23üm 8 kilo aldım :18:

ben de kendı tartımı esas alıyorum.aslındaorda daha çok çıkması lazım sonuçta uzerımde kıyafetletım vs var.neyse çok demedı ya buna da şükür.

ben ilk 3 ay kilo almadım hiç son iki aydır 3 kilo aldım. 22 haftalık hamileyim 62 ile hamile kaldım şimdi 65

bende 23 haftalık hamileyim 3 kilo aldım.... bulantılarım olmasaydı eminim çok alırdım.....

bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)

ohhh ne güzel benim ablamda doğumda 6 kilo vermiş nereye bıraktın kız o 6 kiloyu dedim ne bileyim bebekti keseydi 6 kilo gitti dedi, şaşırdım...:26::26::26:

almadım 2 hafta diye seviniyordum
ama sanırım bekledi bekledi çıktı
23+2yim veeeee 8,5 kilo almışım
gerçi bacaklarda şişlik var biraz ama
yarım kiloyu düşsek 8 kilo garanti

almadım 2 hafta diye seviniyordum
ama sanırım bekledi bekledi çıktı
23+2yim veeeee 8,5 kilo almışım
gerçi bacaklarda şişlik var biraz ama
yarım kiloyu düşsek 8 kilo garanti

haftada 450 gram normalmiş zaten olsun o kadarda canım ne yapalım :)

bende dalgalandım da duruldum hala 8 kilo
ama pekmezi bıraktım ekmeği ve abur cuburu da azalttım

haftada 450 gram normalmiş zaten olsun o kadarda canım ne yapalım :)

bende dalgalandım da duruldum hala 8 kilo
ama pekmezi bıraktım ekmeği ve abur cuburu da azalttım

3 hafta olacak kontrole gideli
1,5 kilo almış olacam
normal yani öyle mi
doktorum kesin fazla der
onun normal anlayışı bizimkinden farklı
aman iyi maşallah sana
benim de çok iyi gidiyordu ama noolduysa bu hafta oldu anlamadım
toplantılar falan derken bacaklarda ödem oldu çok oturmaktan ayakta kalmaktan vs
yürüyüşü de bıraktım
sütlü tatlıları da kaçırıyorum

bana diyorsun ya 1 ayda 2 kilo normal diye
normal bencede ..ama doktorunu bilemem benim doktor fazla rahat bu konuda verirsin ödemde oluşmuştur diyo
ki bacaklarıma dokununca beyaz beyaz iz kalıyor sanırım onlar ödem :)

al benden de o kadar bende 6 aylık hamıleyım 10 kılo almışım benım gıdısat daha kötu olsa gerek ne bulursam yıycemmm senı bıle yıyebılırım
eşimın yemedıgı yemeyı bıle yıyorum kııı ben hamılelıkten once bı ıskenderı bıtıremeyen ınsandım o yuzden eşimle beraber ıskendercıye gıttıgımızde esım normelde 1 bucuk yer kesın bu yarısını yıcek dıye 1 soluyordu dusunun artık 54 kılodaydım suan 64 kıloyum artıq dur demem lazım keske yaz ayı olsaydı da cıkıp yuruyus yapsaydım yuruyuste yok pasoo yatıyorum yedıklerımde cabası

bana diyorsun ya 1 ayda 2 kilo normal diye
normal bencede ..ama doktorunu bilemem benim doktor fazla rahat bu konuda verirsin ödemde oluşmuştur diyo
ki bacaklarıma dokununca beyaz beyaz iz kalıyor sanırım onlar ödem :)

o normallik literatürde yazan
ama benim doktorumun literatür farklı işliyor
benimki de oldukça takıntılı kiloya
her gittiğimde çok almışsın diyor
ayda 1 kilo al diyor
henüz hiç başaramadım ki bundan sonra da başarabileceğimi hiç sanmıyorum
şimdi haftada yarım kilo daha alacak olursak
kaldı 16 hafta, o da 8 kilo eder
8+8=16-17 kilo arası almış olurum ki benim için gayet iyi olur
ben 20yi gözden çıkardım da

cnm bende normalde kola bagımlısıydım her aksam alırdım kesın bı gece ruyamda şöyle bısey gördum;
gece bakkala gıdıorum kola lutfen deyıp kola ıstıorum bakkalcı da bana sus dıyoo zabıtalar görmesın :)))
yasaklandı bılmıomusun dıoneyse bana kola verıo su eskı gazoz sıselerınde kı kolayı bana verıo bende kolayı alıp bı döküyım ıcınde ne varda yasaklandı böle dıyıp meraktan dökuyorum dökunce asıt cıkıo ama bı saat asıdı kaybolmadı sok oldum
vede ben o aksam ruya gordugumde hamıle oldugumu bılmıodum ıkı hafta sonra hamıle oldugumu ögrendıgım zaman ruyamın nedenını anladım kı o haftadan sonra kola ıcmemıstım o gun bu gun ıcmıorum ama kendımı çay a vurdum hıc çay ıcmeyen bırıydım sımdı çay ıcmedıgım gun yok ınsallah zararı dokunmaz:18:

valla bende suan 10 kılo aldıgıma gore kı bunu 3 ayımdan sona aldım cunku 3 aya kadar 0 kılo almıştım sevınıodum göyaa hatta 3 ayımda bı arkımın mevludune gıttım bebek mevludu kaç kılo almıstın dedım 22 kılo aldım kıss dedıgınde yuh yanı kızım ne yedın demıstım hatta dalga gecmıstım arkadasımda sen sımdıden kaç aldın dedı kızım ben hıc almadım deyıp gururlanmıştım kıııııı suan 20 kılo ıle bıtırsem ıyı dıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…