1 ayda 2 kilo almış oluyorum
gidişat iyi değil sonum hayır olsun
gittim doktora.onlara göre 5,5 kg dedı dr.bana göre 6 700.ama kılo durumumu ıyı buldu dr fazla değil dedi çok şükür
bende şubat anneleri forumunda ilginç birşey okudum, kızın biri 60 kiloyla başlamış 80' le doğurmuş eve geldiğinde bir bakmış 70 kiloya düşmüş, doğum 10 kilo götürmüş, mucize gibi :)
almadım 2 hafta diye seviniyordum
ama sanırım bekledi bekledi çıktı
23+2yim veeeee 8,5 kilo almışım
gerçi bacaklarda şişlik var biraz ama
yarım kiloyu düşsek 8 kilo garanti
haftada 450 gram normalmiş zaten olsun o kadarda canım ne yapalım :)
bende dalgalandım da duruldum hala 8 kilo
ama pekmezi bıraktım ekmeği ve abur cuburu da azalttım
3 hafta olacak kontrole gideli
1,5 kilo almış olacam
normal yani öyle mi
doktorum kesin fazla der
onun normal anlayışı bizimkinden farklı
aman iyi maşallah sana
benim de çok iyi gidiyordu ama noolduysa bu hafta oldu anlamadım
toplantılar falan derken bacaklarda ödem oldu çok oturmaktan ayakta kalmaktan vs
yürüyüşü de bıraktım
sütlü tatlıları da kaçırıyorum
ılkınde hangı hafta kaç kg aldığınız ı hatılıryo musunuz?önumuzde 16 hafta var daha.16 haftayı 3 kg ıle bıtırebılceksenız vallahı bravo.ben 6 aylık hamıleyım 8 kg aldım dediğimi çok ıyı hatırlıyorum.ılkıne göre 1-2 kg gerıden gıdıyorum ama gıdışatım benı korkutuyor(
bana diyorsun ya 1 ayda 2 kilo normal diye
normal bencede ..ama doktorunu bilemem benim doktor fazla rahat bu konuda verirsin ödemde oluşmuştur diyo
ki bacaklarıma dokununca beyaz beyaz iz kalıyor sanırım onlar ödem :)
içiyorum valla allah affetsin:))) ben normadle kola bağımlısı sayılırım.hergun içerdim en az 1 tane şimdi haftada 2 taneyle falan durmaya çalışıyorum.ılk kızımda da içtim.içmesem ıyı tabı ama mıllet sıgara alkol vs bıle içiyo 9 ay bıyunca.benım doktorumun asla katı kuralkları yok.ılk kızımda sıgara ıçıyodum yanı hamıle kadlığımda.abartmamak kaydıyla gunde 5 tane içebilirsi
n demişti.katıyasaklar daha çok gerıyo ınsanı bence.ılk başlarda ıçtım sonra dayanamyıp bıraktım tabı.3 yıldır da başlamadım bı daha çok şükür.ama nette araştırdım kafeın mıktarını kadının gunde 1 lt yakın kafeın alması gerekıyo bebeğe zararlı olması için.e bı bardak kolada kı kafeın de cüzzi mıktarda.tabı içmemek en guzel o ayrı.
o normallik literatürde yazan
ama benim doktorumun literatür farklı işliyor
benimki de oldukça takıntılı kiloya
her gittiğimde çok almışsın diyor
ayda 1 kilo al diyor
henüz hiç başaramadım ki bundan sonra da başarabileceğimi hiç sanmıyorum
şimdi haftada yarım kilo daha alacak olursak
kaldı 16 hafta, o da 8 kilo eder
8+8=16-17 kilo arası almış olurum ki benim için gayet iyi olur
ben 20yi gözden çıkardım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?