2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bn dun bisye cok sinirlendim ck canm sikildi yaa.bn smdi bi yol insaatinin ofisinde calisyorum aksam eve gderken minibuse binebilmem icin bni sirketin arabasi birakiyr hep merkeze minibuslerin oraya.sirketin arabasinin ustunde de sirketin ismi yaziyr.neyse hep ayni yerde inerim orda da taksiciye benzer daha ck issiz gucsuz adamlar var issiz olmalari bni ilgilendirmez ama bde dun anladmki dedikoducular,neyse tam indim minibuse dogru yuruycem arabadan indigimi goren bitanesi cik cik cik dedi,anladim bnm icin dedi,bi dondum baktim sinirle resmen gozlerimden alev fiskirdi adam sustu terbiyesz gderkende dondum arkama baktim sinirli sinirli.ama ck moralim bozuldu ya sn bni tanimazsin etmezsin bnm hakkimda kimbilir neler dusunuo terbiyez herif,bilmioku bn hergun sabahin korunde hamile halimle 1.5 saat yol geliyrm ie aksam evime gidiyorum evimle ilgileniyorum namusumla yasiyorum calisiyorum neye gore bna o yakistirmayi yapisoun allahindan bulsun Insallah.cok sinirlendim aglicaktm.neyse minibuse bindim esimle konusuyorum oteki koltuklarda oturan bi cocuk bna bakip duruo,kafami cevirdim neyse konusmam bitti farkediyorum hala bna bakio,bnde cevirdim kafami baktim surtaina,salak bde gulumsuo,cattim kaslarimi dedim biseymi var???korktu oyle dyince yok dedi cevirdi kafasini.yani anliycaginiz bazen nefret ediyrm bu ger kafali insanlardan ck moralimi bozdular ya icim sikildi...

sabah i serifleriniz hayrolsun

gunaydinlar annecikler nasilsiniz???bz bebisle iyiyz ck sukur hicbi sikntimiz yk ama anne yuregi iste hicbi sikinti yok die acaba bi sikintimi var die dusunmeden edemio insanbiraz karasik bi cumle oldu evet.

Eki Görüntüle 307318 bu sabah uyanmak bir işkenceydi, kahvaltı bile yapamadık ama iş süslenmeye gelince böyleyken kısa zaman böyle olabiliyoruz ahh biz hanımlarr ahhh

herkese günaydın kızlar..her sabah tartılıyorum ve görüyorum ki her gün artışta bu kilolarım kilo almama hareketi başlatmam lazım yoksa sonum kötü

Allah Allah adamlara bak ya.Bi de saygı göstereceklerine sana bu terbiyesizliğimi yapıyolar.Ben şeyi anlamadım canım.O dediğin minibüste hiç bayan yok mu bi tek sen misin ayrıca neyin dedikodusunu yapıyolar ki sen işine gidiyosun gittiğin yer belli değil mi.Minibüste sadece çalışanlar mı oluyo yani sizin şirket çalışanları mı?Bak ben de sinirlendim gidip döfelim mii:26: sıkma canını hergün o yolu gidiceksin sen aklına taktıkça daha da batıcak gözüne canım benim yaa

herkese günaydın kızlar..her sabah tartılıyorum ve görüyorum ki her gün artışta bu kilolarım kilo almama hareketi başlatmam lazım yoksa sonum kötü

günaydın canımcım.ayyy aman dikkat ett.ben de sabahları tartılıyom hep aynı:26: bi de etraftan zayıfladın diyolarrr yürüyüş yap.nerde hareket orda bereket:) daha sonra daha da zorlanıcaz tembelleşicez en azından bu zamanları değerlendirmek lazım

kafana takmamaya çalış canım ya,ağzı olan konuşuyo gariplerin beyni yok ki işte....Acaba kendi evlatları nasıl,ne koşullarda çalışıyo,böyle konuşan insanların fikri neyse zikri de odur..

amaaaan canım ldüğüne kendini sinir olmaya değmez allah nasıl biliyosa öle yapsın onları.. sinir bozucu şeyler..

günaydın bu arada

canm smdi beni minibuse kadar pick upla birakiolar.ordan kendim gidiorum minibuste bayan oluo olmazmi ama o an kimse yoktu o salagin bakma sebebi oyle kotu degldi aptal aptal kendince bna kur yapio o da ama sinirliydim ona da cattim.bnm calistigim ofiste de sadece 3 bayaniz bde calisan temizlikci mutfakta filan teyzeler var bi 5 yada 10 tane.aptallar iste bz burda ne yapioruz saniolarsa??salakmiyim bn onun dusundugu seyi yapmk icn sabahin korunde gelyim hergun.insanlar para kazanmak icin ne cileler cekio bilmeden boyle tavirlar sergiliolar.bde konussan ona lafta anlatamazsin geri kafali ya..allah onu da bildigi gibi yapsin ama..zaten yapmis orda issiz gucsuz dedikodudan baska sey yapamio...

cnm herkesın bunyesı farklı okadarda cok degıl aldıgın kg.benım arkadasın bıtanesı ilk 4 ayda 10 kg almıstı bide bulantı kusma oldugu halde.sıkma canını verırsın sonra

benim şekerim var..hayatım hep diyet ve spor geçiyor.zaten bıktım.en ufak bi kaçamak kilo olarak geri dönüyodu.şimdi hamile kalınca hepsini bıraktım.her gün canım ne isterse yiyorum.işte de bi sabah kahvaltıları olmaya başladı ki sormayın gitsin.kendimi 1 ekmek yerken buldum geriye almam gereken 8 kilo kaldı sadece.derdim bu yani.yoksa her şey güzel olsa kilo derdim bile değil..

aslında o zmanlarda parmağında ki yüzüğü gösterip ben evli barklı insanım.terbiyesiz herif..senin eşin kızın yok mu deyip cıngar çıkartıcaksın bak o zman herkes utanır.sen sustukça millet güç alıyo ne yazık ki..

kafana takmamaya çalış canım ya,ağzı olan konuşuyo gariplerin beyni yok ki işte....Acaba kendi evlatları nasıl,ne koşullarda çalışıyo,böyle konuşan insanların fikri neyse zikri de odur..

amaaaan canım ldüğüne kendini sinir olmaya değmez allah nasıl biliyosa öle yapsın onları.. sinir bozucu şeyler..

günaydın bu arada

unaydin canm ve sagolun kizlar ama iste insan elinde olmadan sikiliyr.neyse Allahim bna yardim etsin hep yanmda oldu yne yanmda olsun da bnde ya bakuye gdeyim esimle yada turkiyeye geleyim Insallah...aslinda evimde yerimde ck rahatim ama baku daha iyi burdan...

ama bn kendi ulkemde degilim azerbaycandayim orda bna bisey yapmaya kalka naparim die korkuyorumda.ama cebimde hep biber gazi tasirim

Anladım canım boşver o aptal herifleri yaaa.Amaçları ne hayatta belli olmayan boş gelmiş boş gidecek olan insan görünümlü yaratıklar.Ayy ne güzel tarif ettim o şahsiyetleri.Bebeğim takma kafana sen KK'nın güzel annişkosusun bunlar seni yıldıramaz.Senin arkan sağlam bak sana nazar değdirmesinler diye boncuklar gönderiyorum yakalaaaa

ama bn kendi ulkemde degilim azerbaycandayim orda bna bisey yapmaya kalka naparim die korkuyorumda.ama cebimde hep biber gazi tasirim

bende de var biber gazı.insana müthiş bi güven veriyo:) arada bir kullanmak lazım boş ver.ben sadece bi kere kullanmak amaçlı elime aldım ama adam yaklaşmayınca kullanmak nasip olmadı:)) boş ver canım yaa.azerbaycan olsun ne olacak her yerde kadınlar eziliyor ne yazık ki..kavga çıkar,polis gelir,karakola gidersiniz,tutanak vs derken şikayetçi olduğun için bi dava açılır ama Türkiye de 2 yıldan önce sonuçlanmaz,belki orda hemen sonuçlanır bu kadar yani korkulcak bi şey yok..

Günaydınn annecikler.....

Nilfar canımm sıkma kendini bak bebişinde gerilir sen sadece onu sağlığını düşün gerekirse 3 maymunu oyna ama sakin ol canımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…