2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahhaha pro üye oldum cnm

teşekkür ederizz

cnm görmedm k.bakma hayırdır

ikili test sonucu normal çıkanların tüm değerlerini öğrenmek istiyorum canımwben netten gördüm sonuçları,sabaha kadar da sabredemedim işin doğrusu,karşılaştırma yapcam da

ölçümlerde ense kalınlıgı 1,5 cıktı ama kan degerleri ile ilgili birşey bilmiyorum doktorum durumu telefonla acıkladı gayet ıyı dedı sonuclar

inş. seninde iyi çıkmıştır sonucların

ense kalınlığı benimde 1,9 çıktı,o iyi anladığım kadarıyla.
teşekkür ederim,ben de yarına sabredeyim bari.

kızlar sonunda prima paket gönderdi ama içinde bez cd ve emzik saklama kutusu çıktı sadece zıbın indirim çeki onları hiç yollamamışlar

çok geçmiş olsun Hayırlısını dile hep ALLAH tan sana bişey olmamış..

ense kalınlığı benimde 1,9 çıktı,o iyi anladığım kadarıyla.
teşekkür ederim,ben de yarına sabredeyim bari.

cANIM TESTSTE CIKAN HCG DEGERİ DİĞİL BAZ ALINAN RİSK VARMI YOKMU DİYE BAŞKA BİR YERDE YAZIYOR O BENİM 1- 10000 YAZMIŞ BU DEMEK OLUYOKİ "BENİM KAN ÖLÇÜMÜME GÖRE 10000 KADINDAN ALINAN KAN DEGERİ AYNI AMA İÇİNDEN 1 TANE KADINDA DOWN SENDROMLU COCUK DOĞMUŞ YANİ RİSKİM DÜŞÜK AMA ÖYLEKİ BAZI KADINLARDA 1-100 CIKIYOR BU DEMEKKİ RİSK YÜKSEK 1-300 DEN SONRASI AMA ASIL 1-1000 DEN SONRASI NORMALE YAKIN KABUL EDİLİYO CANIM BİRDE AGE RİSK VAR YANİ YAŞA GÖRE RİSK O BU DEDİĞİM DEGERDEN FARKLI CIKABİLİR AMA ASIL BAZ ALINAN İLK DEĞER. HCG DEĞERİ TAMAMEN CİNSİYET TAHMİNİ İÇİN EĞLENCE AMA ENSE KALINLIGI1,9 NORMAL SINIRLARDA KABUL EDİLİYOR CANIM

yalnız değilsin :) bende sendenim.benimde hiçbir bulantım yoktu sonradan başladı mahvetti beni 15 gün boyunca ama çok şükür bikaç gündür kesildi.. yediklerine çok dikkat etmeye çalış.

vazelin yada bebe yağı hem diğer kremler gibi katkı maddesi yok..

iyi geceler hamişlerrrrr bizim de iki tarama sonuçları süper çıktı.Doktoruma sordum üçlü yapcak mısın diye evet ikilinin devamıymış.Öyle dedi.Bi deben de vazelin kullanıyorum hatta kocişko misler gbi yaptı göbişimi filan.Bence en mantıklısı vazelin badem yağı için tüy yapıyo diyolar tam bilgim yok o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…