neden kimse bişey demediii
cnm bunun için önce biraz sabırlı ve inançlı ol daha çok yenii ama ben inanıyorum senin de güzel haberlerinii taşıcaz buralarda....
benim adet günüm ya bugün yada yarın..ben dünden önceki gün baktırdım kanda 172 çıktı değerim.bugün tekrar kan verdim değerler için.yükselmemiş olmasından çok korkuyorum daha aşılamayı yaptıralıda 17 gün oldu..doktorum hamilesin dedi ama normal olduğumuduymadan ben rahatlamıcam.korkuyorum(( 4 senedir bekledim bu günleri.
benim adet günüm ya bugün yada yarın..ben dünden önceki gün baktırdım kanda 172 çıktı değerim.bugün tekrar kan verdim değerler için.yükselmemiş olmasından çok korkuyorum daha aşılamayı yaptıralıda 17 gün oldu..doktorum hamilesin dedi ama normal olduğumuduymadan ben rahatlamıcam.korkuyorum(( 4 senedir bekledim bu günleri.
bu sabah aklıma gelen şuydu:eskiden aklımda bişey olmadan rahatça hareket ederdim istediğim yerdim hatta sigara da kullanıyodum.Şimdi ise yatarken aklımda sanki uyurken bile aklımda:) uyanıyorum uyuyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geziyorum kısaca herranımda o hep aklımda:)
kıyamam görmedşm cnm hayırdırr
kızlar bn çıkıyorum allaha emanet olun hepiniz öpüyorumm
hayırlı olsun canım
ama 7+4 hamile ise muhtemelen doğumun 15 haziran gibi görünüyor
sanırım geç döllenme olmuş
Canım sen iyi düşün iyi olsunn içini ferah tut ne güzel bak erkenden çıkmış ortaya.Alahın izniyle herşey yolundadır inşallah
kızlar bn çıkıyorum allaha emanet olun hepiniz öpüyorumm
adet günü gelmeden kanda baktıran varmı ve değerleriniz kaçtı onu meark ettim..benim daha çook yeni korkuyorum
arkadaşlar dr kontrolüm çok iyiydi herşey yolunda bebekte bende sağlıklıyız kalp atışları gümbür gümbür :)) açlık kan şekerim sınırda 105 olması gerekirken benimki 106 çıktı babamda gizli şeker çıktığı için ırsi olması şüphesiyle banada 12. haftasında şeker yüklemesi yapacak inş.. yüksek çıkmaz..doğum tarihimiz 13 haziran embriyo boyu ve regliye göre haftamız tam tamına tutuyor..
adet günü gelmeden kanda baktıran varmı ve değerleriniz kaçtı onu meark ettim..benim daha çook yeni korkuyorum
inşallah cnm sonuçları alayım size haber vericem.
güzel haberlerle gel inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?