2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim adet günüm ya bugün yada yarın..ben dünden önceki gün baktırdım kanda 172 çıktı değerim.bugün tekrar kan verdim değerler için.yükselmemiş olmasından çok korkuyorum daha aşılamayı yaptıralıda 17 gün oldu..doktorum hamilesin dedi ama normal olduğumuduymadan ben rahatlamıcam.korkuyorum (( 4 senedir bekledim bu günleri.

cnm doktorun hamilesin demiş...haklısın telaş yapmadan olmuyooo ama biraz sakin ol cnm üzme sakın kendinii...

Canım sen iyi düşün iyi olsunn içini ferah tut ne güzel bak erkenden çıkmış ortaya.Alahın izniyle herşey yolundadır inşallah

aynen yaa cok garip bi duygu
kendi sağlıgım ıcın hıc bişey yapmazken onun ıcın herseye dıkkat etmek
hep onu dusunmek
ona bşeey olmasın diyee üzülmemek sakin olmakkk
bana ck iyi geldi cook

hayırlı olsun canım
ama 7+4 hamile ise muhtemelen doğumun 15 haziran gibi görünüyor
sanırım geç döllenme olmuş

geç döllenme nasıl oluyor ki..ben son adet tarihime göre hesapladım.haziranın ilk günleri çıkmıştı.ultrasonda daha küçük gözüküyor..doktor fazla bilgi vermedi o konuda.benimde aklıma gelmedi sormadım..herşey yolunda gözüküyor dedi..

tatlım bende de insülin direnci var daha 6 haftalıkken şeker yüklemesi yapıldı napalım daha dikkatli olacaz

tatlım ben adetim 4 gün geçtikten sonra yaptırmıştım 2304 tü......içini ferah tut ... sonuçta bhcg 0-5 arasında ise değilsin demek senin değerin çok daha üstünde bence de hamilesinnnnnn:)))

adet günü gelmeden kanda baktıran varmı ve değerleriniz kaçtı onu meark ettim..benim daha çook yeni korkuyorum

korkma canım benim adetten 1 gün önce bktırdım 5,76 çılktı dr yok dedi ama ben biliyorum var sonra değerlerim yükseldi salak dr hala bu tutunmaya çalışıyo yok söklüyo amaaaan

kızlar ben kaçıyorum annemler gelicek cuma evi biraz derliyip toparlıyim yoksa beni pincikler yarın görüşmek üzere hepinizi kocaman öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…