2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar dr kontrolüm çok iyiydi herşey yolunda bebekte bende sağlıklıyız kalp atışları gümbür gümbür :)) açlık kan şekerim sınırda 105 olması gerekirken benimki 106 çıktı babamda gizli şeker çıktığı için ırsi olması şüphesiyle banada 12. haftasında şeker yüklemesi yapacak inş.. yüksek çıkmaz..doğum tarihimiz 13 haziran embriyo boyu ve regliye göre haftamız tam tamına tutuyor..

merhaba kızlarrr 1 gün giremedim maşallahhh nasıl da doldurmuşsunuz topiği dün kuzumla tanıştık biz....mercimek tanesi gibi ...ama olsun gördüm duydum o da yeter...bi sürü test verdi artık bayramdan sonra yaptırıcam sanırım 9. haftadan sonra gel dedi tekrar testlerinle..umarım hepinizde herşey yolundadırrr....

ne yalan soyliyim umut oldu icimde insAllah da bebgim yoldadir cok sagol

valla hayatım şiddetle erkek doğmakta içime hala Doktor kız derse tepkim ne olur bilemiyorum yani

tatlım benimde içime erkek doğuyor hatta evlenmeden önce bile diyodum benim oğlum olacak diye kendimi ona göre ayarlıyorum kız olursa daha da çook sevineceğim kesinnnn

herkes erkek diyor bana bnm içimden de öle geçiyor ama kız istiyorum kızzzzzz ama kimseye söylemiyorum

aynen tatlım yaaa neysee sağlıkla gelsinler de

valla mıııı süpersinnn..hani diğer topikte dedim ya lcw da çok güzel badiler var bebişli.ondan aldım evde giyorum henüz insanı çok güzel motive ediyor tavsiye ederim al giy zaten 20 tl..

bana hediye geldi böyle önünde çatlamış yumurta içinde bebecik var zaten göbekli biriydim şimdiden giyiyorum çokda yakışıyooo...Ayrıca elim sürekli göbeğimi okşuyor neden acep ????????????
kızlar bugün doktordanydım 6+1günlük kalbi pıtır pıtır atıyorduu pıtırcıgımın :))

ne güzel tatlımmmm

en güzel hediye olacak tatlım bizimde evlilik yıldönümü hediyemizdi eşimizle birbirimize o gün öğrendik bebeğimiz olacağını

tatlım maydanoz için dr um salatada börekde falan ye ama suyunu asla dedi...

ne güzel tatlım ikiz olmak çok ayrı bi duygu benim ikiz kızkaredeşim var ve çok isterdim ikizimin olmasını ama bizde imkansız gibi bişey....hayırlı olsun inşallah eşin yardımcı olur sana

O uykular bana bu hafta bi bastırdıkiiii.Akşam 10 da yattım resmen benim için enteresan bi durum byaa Bide ikide bir tuvalete kalkmasam büyüdükçe sıkıştırıyo sanırım

tatlım 10 ne ki ben iki haftadır saat 20 de engeç uyuyordum dün 19.30 da yattım yaaaa ve hemen uyuyorum anlamıyorumm önceden yatar yatmaz dalamazdım uykuya ...sabah da 6,30 da kalktım

kızlar yaklaşık 1,30 saattir yazdıklarınızı okumakla geçirdim inan size yetişmek çok zor yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler hayırlı uğurlu olur inşallah....

listeyi yapan arkadaşım beni de eklermisin listeye ve bence şehirleride eklesek iyi olur aynı şehirdekiler belki hastane ziyareti falan yaparlar hımmmm ?????

zuzu1907 yarışmayaaa Bursa'dan katılıyorum...Sat 8 eylül beklenen doğum 14 Haziran (kesin şaşacak bu tarih )

hadi gözün aydın cnmm maşallah sizeeee

aynen canım ama yüz üstü yatmak gibisi de yok yaa :) neyse bebişler için nasıl iyi ise bize de o iyi bundan sonra:)

maşşallah kuzuyaa

benimde ilk canım

kızlaaar ben aşılama yaptıralı 17 gün oldu ve bhcg değerim 171.2 çıkmıştı.bugün tekrar verdim kan değerler için.sizinkaç çıkmıştıdeğerleriniz ben çok korkuyorum ne olur bişey söyleyiin..

bu bendede oluyor ya
dunkı kınada şeker attılar ustumuze ustumuze
ben elimi karnıma göturmusum dırek
sankı ona gelcek gibi :)

bu sabah aklıma gelen şuydu:eskiden aklımda bişey olmadan rahatça hareket ederdim istediğim yerdim hatta sigara da kullanıyodum.Şimdi ise yatarken aklımda sanki uyurken bile aklımda:) uyanıyorum uyuyorum oturuyorum yiyorum içiyorum geziyorum kısaca herranımda o hep aklımda:)

MAŞALLAHHHH darısı bize olsun 10 gün sonra :)
şekeri de takma dikkat edersin olur biter inşallah

[/QUOTE]

benide eklermisiniz son adet tarihim 6 eylül tahmini doğum tarihi 13 haziran..tşk..

HOŞGELDİN...

TABİ CANIM SIKINTI YOK AMA SEN JKAÇINCI BEBEĞİNE BENİ 2. YAZABİLİRMİSİN...

KIZ tuanaMA SENLE AYNIYMIŞIZ BİZ YAAA TAKİBİMDESİN:)

benim ikinci bebeğim sat:14 eylül doğum:20 haziran

canım üzülme o günden güne artacak ben adetim gecikince 2. günü yaptırdım 163 çıkmıştı içini ferah tut hayırlısıyle güzel haberler alacaksın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…